Review: Mijn bullet journal decoratieboek en Mijn bullet journal stickerboek - Mus Creatief

Wie me volgt op Instagram zag het misschien al in mijn stories. Vorige week mocht ik van BBNC uitgeverijen de twee nieuwe BuJo-publicaties van Mus Creatief ontvangen. Het Mijn Bullet Journal stickerboek en het Mijn Bullet Journal decoratieboek. Tijd voor een kleine review!
Laten we beginnen met het decoratieboek. Die staat vol met de typische BuJo-decoraties: banners, headers, dividers, ... en leuke doodles. Alles wat je graag even perfect zou willen kunnen tekenen dan dat het er gedrukt staat.


In dit boek staan geen tutorials of stap voor stap uitgewerkte tekeningen, maar gewoon leuke decoraties die je kan na tekenen of over trekken. Dat laatste gaat vrij eenvoudig omdat de blaadjes uit het decoratieboek eenvoudig uitscheuren en tussen de pagina's van jouw bullet journal stoppen.
Leuk boekje voor wie graag tekent, maar ik heb daar de laatste tijd het geduld niet voor. Daarom denk ik dat dat andere boekje, het stickerboek, mijn nieuwe bff gaat worden.

Ik baalde een beetje dat ik het stickerboek nog niet had toen ik mijn nieuwe BuJo startte, want dat had alles zo veel efficiënter, sneller en mooier gemaakt. Maar het is wat het is.

Er zitten zowel praktische stickers is (tabs, kalenders, timetrackers, ...) als decoratieve stickers. De stickers hebben verschilende basissen (doorzichtig, wit, ...) en zijn er in verschillende uitvoeringen (zwart, kleur, diverse lettertypes, ...). 
Alles is in typische Mus Creatief stijl waardoor je binnen alle variatie toch ook wel samenhangt hebt. Er zijn ook linken naar hun andere producten - stickers met hetzelfde ontwerp dan de washitape en post-its uit de toolkit - waardoor je kan combineren.
Naast washitape zijn stickers mijn favoriete item om mijn bujo op te vrolijken dus ik denk dat dit boekje vlot zal gaan.

Het enige nadeel aan dit stickerboek is dat er een geurtje aan zit door de lijm die werd gebruikt door de stickers. Als je er eventjes door heen bladert kan het nogal op de adem nemen.

Wil je meer zien? Bekijk dan ook zeker mijn IG TV video.

Zijn er nog lezers die een van beide boekjes kochten? Want vinden jullie er van?

Zijn jullie ook zo gek op stickers of gebruiken jullie liever andere materialen om jullie BuJo te pimpen?

Je kan het Mijn bullet journal decoratieboek voor €10 kopen bij Bol.com. Het stickerboek is er voorlopig even niet te verkrijgen.

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. jammer dat het stickerboek eventjes niet te krijgen is, want ik ben echt geen tekentalent ;-) wel helemaal verkocht aan de mus bullet journals, dots die dicht genoeg op elkaar staan en ze zijn dik genoeg zodat ik niet te vaak moet wisselen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd jammer. Bol in het oog blijven houden want ze er komen nog veel leuke dingen aan (en keimooie nieuwe journals). Was eerst nogal sceptisch over de journals maar nu helemaal fan.

   Verwijderen
 2. Daar zitten hele toffe stickers tussen Echt mijn ding om te gebruiken en m'n bullet journal mee vol te plakken, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het zijn echt mooie exemplaren de stickers. Ik ga er mee aan de slag voor de setup van volgende maand denk ik.

   Verwijderen
 3. Ik vind het wel gemakkelijk dat er bepaalde dingen al voorgedrukt zijn zoals lintjes en vlagjes, dan kan je zo leren om je typo te leren aanbrengen! Stickers leuken de boel ook altijd op he! Handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie vaak om youYouT filmpjes en dan krijg ik ook wel zin om zelf aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! ;) hier op mijn blog kan je een gratis e-book downloaden met stappenplan om er eentje te starten.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin elk jaar vol creativiteit aan mijn Erin Condren agenda, maar uiteindelijk schrijf ik mijn afspraken heel eenvoudig op haha. Dus is dat stickerboek meer voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die bullet journals zo gaaf! maar ik ken mezelf, ik houd dat twee maanden vol en daarna versloft het, dus ben er eigenlijk zelf nog niet aan begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, dat decoratieboek lijkt me leuk! Vooral handig dat je de blaadjes uit kan scheuren. Washi tape gebruik ik eigenlijk alleen maar om de zijkanten van de pagina's te markeren, verder gebruik ik (nog) geen stickers. Maar ik heb wel een dochter die gek is op stickers plakken. Ooit komt de dag dat ze ook zo'n boekje als mama wil :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het altijd zo knap als mensen daar zo mooi in werken. Helaas mis ik die creatieve gen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit altijd zo leuk, maar ik ben zo iemand die eraan begint en het niet afmaakt. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik teken ook niet zoveel, maar stickers gebruik ik wel regelmatig in mijn planner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zelf gebruik ik voornamelijk dunne rolletjes washitape en ter decoratie stickertjes met een doorschijnende achtergrond. Nu ik onlangs van een vriendin enkele sjablonen kreeg ga ik die waarschijnlijk ook proberen te gebruiken. Maar ik vind het een beetje bizar om daar zo halverwege het jaar plots mee te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten