What I liked about July

Boehoe, 1 maand vakantie is al voorbij. Vanaf maandag ga ik aan de slag met de tonnen schoolwerk die ik op 30 juni in mijn boekentas meezeulde naar huis en zal mijn naaimachine weer wat minder aandacht krijgen. Maar nu ga ik nog genieten en samen met een tasje thee terugblikken op afgelopen maand.
Mijn 3 favoriete blogposts hier op de blog:

 1. Workshopreview Blanche Barrel Bag bij Madeline de Stoffenmadam.
  Ik kreeg voor mijn verjaardag een cadeaubon om een workshop te gaan volgen en koos voor eentje bij Madeline de Stoffenmadam. Een pracht-patroontje van Zwoon, de eerste keer nepleer en de vakkundige begeleiding van de Stoffenmadam herself zorgde voor een prachtresultaat en een fantastische workshop-dag.
 2. Mijn 7 favoriete zelfgemaakte tassen om mee te nemen op vakantie.
  Dit is een van mijn favo posts omdat ik zo veel plezier had met de fotoshoot er van. Ik nam een heleboel tassen en leuke props mee naar het huis van schoonmama en samen met schoonszus maakte ik er leuk gestylede foto's van. Het was ook leuk om tassen die ik vorig jaar maakte nog eens boven te halen en te gebruiken. Al moet ik zeggend dat de Rosalie die ik maakte momenteel mijn topfavoriet is! Ik gebruikte ze zelfs als bagage voor mijn citytrip naar Berlijn.
 3. Patroontest: babyjurkje Grace van Emma&Mona
  In juni plaatste Griet van Emma en Mona een oproepje op Facebook om testers te zoeken voor een nieuw gratis patroontje dat ze zou lanceren: het babyjurkje Grace. Ik moest eind juni naar een doopfeest van een klein meisje dus schreef ik me in. Uiteindelijk maakte ik niet 1 maar wel 4 testversies. En er zullen er nog volgen! Zo een fijn patroontje om te maken.De 3 beste blogposts die ik las:


 1. Happy birthday, Mr. Potter - The spectacular reality

  Een blogpost naar aanleiding van de verjaardag van Harry Potter (voor de niet HP-freaks onder on: Harry Potter verjaart vandaag, 31 juli!). Een post geschreven door een echte fan en dat kan ik enkel maar toejuichen. Yasmine beschrijft perfect wat Harry Potter betekent voor onze generatie. Het toverde een smile op mijn gezicht (check de woordspeling :p). Deze post resulteerde in een tas thee, een doos kleenex en een mini-filmmarathon.
 2. Hoe bepaal je de prijs van een online cursus - Verbeelding

  Dit vond ik een interessante post omdat ik het zelf heel moeilijk vind om een prijs te plakken op de dingen die maak. Dus ik kan me voorstellen dat dat voor zaken zoals een online cursus nog moeilijker zijn om een prijs op te plakken. Maar Kathleen heeft dat goed aangepakt en ik kijk al volop uit naar de cursus die nu maandag van start gaat!
 3. Een week zonder To Do lijstjes - De Groene Meisjes

  Haha, dit vond ik geniaal! Wie hier komt lezen, weet dat ik een lijstjes-freak ben en het was leuk om te lezen dat ik niet de enige ben. Maar net als in het artikel probeer ik de laatste tijd iets losser om te gaan met mijn planners en lijstjes, want té gepland leven is ook niet ideaal ;)
Mijn 3 favoriete Instagram-foto's:


Mijn 3 favoriete give-aways:

 1. Bij Hannewhale kon je deze week een doos vol drankjes van D-drinks winnen. 
 2. Bieke van Biezonder geeft een leuk Hema-pakketje weg voor haar blogverjaardag. (Me like very much!)
 3. Katrien van Jongens Toch gaf begin deze maand een keimooi leeskussen weg.

Mijn 3 favoriete pins:
3 x leuk (blog)nieuws:

 1. Ik was deze maand heel vaak gastblogger voor andere blogs. Je kon me lezen bij Mamaexpert, Madame Stof, Lesgeven in Brussel en 2 keer op de Femma-Blog. Ik vond dat echt super om te doen :)
 2. Ik heb binnenkort een afspraak om alles van papierwerk voor mijn bijberoep in orde te brengen. En vanaf 1 oktober kan ik dan echt aan de slag. Ondertussen wordt er achter de schermen wel al hard gewerkt.
 3. In augustus bestaat de blog 2 jaar en dat ga ik vieren met een leuke give-away. Maar wat ik ga weggeven, verklap ik nog niet ;)
Hoe was jullie maand juli? 

Liefs,
Miss Pixie

                                                            

Reacties

 1. Een leuke maar drukke maand heb je gehad.Leuk dat je in deze blog ook weer een soort lijstjes maakt maar dat maakt het voor ons tof om te zien wat en waar jij mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat dit soort posts in de smaak vallen :)

   Verwijderen
 2. Jij zit duidelijk niet stil ;-) en van u foodfoto's op instagram word ik altijd wat jaloers: ik wil ook zo een lekker eten ha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bezige bij past wel bij me ;)
   Hihi, thx :) Ben de laatste weken echt heel erg bezig met proberen mooie foto's te nemen en het werkt dus precies wel.

   Verwijderen
 3. Oh leuk, een vermelding in je lijstjes! Hihi! Klinkt allemaal spannend... Meen je dat van dat schoolwerk deze maand? Een MAAND, da's de helft v je verlof he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jup, ik moet heel de zorgvisie herschrijven, enkele hoofdstukken van het schoolwerkplan, het actieplan van de zorg en dan nog ongeveer 20 handelingsplannen. Dus ik weet wat doen deze maand.

   Verwijderen
 4. Ah enneuh... De blogverjaardag is in oktober ergens, maar ik deel uit om de aandacht af te leiden van mijn eigen verjaardag...wat precies aardig lukt 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb in elk geval genoten van je blogs! En je tassenblog heeft me zin doen krijgen om ook vaker eens een tas te maken :)

  Deze link ben je misschien zelf al tegengekomen, maar wil 'm toch even delen, wie weet heb je er toch iets aan ;) http://www.jobat.be/nl/artikels/je-eigen-zaak-starten-zonder-je-job-al-op-te-geven-5-tips/?utm_medium=content&utm_source=standaard&utm_campaign=home&utm_content=blok3

  Groetjes,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten