#projectblogboek 21/120: blog over alles wat je zou doen als je vandaag de lotto won

Het is al weer een eindje geleden dat ik eens van #projectblogboek deed. Dus nam ik het boek er nog eens bij en koos ik deze er uit: "blog over alles wat je zou doen als je vandaag de lotto won". Ik durf te wedden dat heel wat mensen hier direct zouden kunnen op antwoorden. Iedereen heeft hier wel al eens over nagedacht eh? Maar laten we het direct groots zien: in plaats van de lotto winnen we euromillions. Wat zou ik dan toch allemaal doen..?

 • Ik denk eerst heel de buurt bij een schreeuwen, dan beginnen beginnen wenen en dan goed vieren. 
 • Ik zou niet alles voor mezelf houden. Een groot deel zou naar goede doelen gaan en ook mijn familie zou niet te klagen hebben.
 • Ik zou stoppen met werken. Al onze spullen zouden in de opslag verdwijnen en we zouden gaan reizen. Een paar maand en dan weer eventjes terugkeren om daarna weer voor een paar maand te vertrekken.
 • Als we dan uitgereisd zijn, zou ik bij ons in  de buurt een huis kopen waar er ruimte is om voor mezelf een groot atelier in te richten en voor het vriendje een opnamestudio en werkplaats om gitaren te bouwen.
 • Mijn vriend zou zijn droom-auto krijgen en ik verruil mijn Peugeotje voor een oude Mini Cooper, want dat is mijn droom-auto!
 • En dan zouden Zus en ik onze grote droom kunnen werkelijk maken: een koffie- en ontbijthuis openen. Met veel roze en vintage spulletjes :)
En jij, wat zou jij doen als je de lotto won?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Mijn droomhuis bouwen, maar dan echt zoals ik het wil. En een nieuwe auto kopen. Luxeauto weliswaar. Meer zou ik niet doen, want genieten doe ik nu ook al van het leven, haha!

  Weet je? Ik ben vorige week ook begonnen met #projectblogboek. Ik dacht dat ik een originele naam gevonden had voor het 'thema', niet dus. Bij deze: sorry! Ik geloof dat de insteek wel hetzelfde is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hej Nicky.
   Ik ben hier niet zelf mee begonnen hoor. Het was een idee van Kerygma en iedereen die wou kon meedoen onder de hashtag #projectblogboek. Je moet maar eens bij haar gaan kijken :)

   Verwijderen
 2. Mijn droomhuis bouwen en samen gaan reizen<3 Dingen afbetalen en misschien een eigen onderneming starten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een teletijdmachine bouwen en nog eens naar de blogbrunch gaan en deze keer niet vergeten om jou ook eens op te zoeken! :-)
  Nee serieus: eerst méédoen aan de Lotto, dat helpt volgens mij wel. ;-) En dan een huis kopen, vooral als investering en véél meer op reis gaan. En kadootjes uitdelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja goed plan! Maar kom je de 28e niet naar de blogameetup van Verne en Jasper? Dan moeten we daar echt afspreken!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten