zaterdag 4 januari 2014

Pauze

Liefste lezers van Miss Pixie's Blog,

eerst en vooral wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat iedereen goed genoten heeft van de feestdagen.

Ik zou me willen excuseren omdat in de loop van december niet alle beloofde posts rond de DIY-XMas challenge en het creatief inpakken geplaatst zijn. Zoals sommige onder jullie weten, werk ik in het onderwijs en de laatste weken voor de kerstvakantie waren nogal stormachtig op werkgebied waardoor de dingen die ik graag doe - zoals bloggen - er onder te lijden hadden. Ik vind dit zeer jammer, maar ik post liever niets dan dat ik een snel geschreven tekstje post. Als ik iets doe, wil ik het dan ook goed doen.

Daarom heb ik besloten, met veel pijn in het hart, om Miss Pixie's Blog voorlopig op pauze te zetten. De combinatie van voltijds werken, het huishouden doen, Miss Pixie's Sewings en de blog is wat te veel. Ik heb me voor 2014 voorgenomen om beter voor mezelf te zorgen en daarom een paar dingen los te laten. Ik weet niet hoelang die pauze zal zijn, dat kan enkele weken of enkele maanden zijn. Ik blijf in tussentijd wel schrijven en eens ik terug genoeg leuke tekstjes heb verzameld, kan ik terug beginnen posten.

In de tussentijd hoop ik dat iedereen creatief aan de slag blijft en zijn eigen grootste inspiratiebron is!

Groetjes,
Miss Pixie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten