Swapperdapper: From me to you swap

Toen ik gisteren een lijstje maakte met blogposts voor december nam ik er even enkele andere blognotities bij. En kwam ik tot de conclusie dat ik nog niet had geblogd over mijn laatste swap-ervaring. En die dateert dus al van een maand geleden. Oops.

Dit keer kwam Marieke met een nieuw concept. Een swap die beperkt was in tijd én waarbij er swap-koppeltjes werden gemaakt. Ik had super veel geluk en werd gekoppeld aan iemand die ik ken: Tamara van Lunatiek. Ik mocht een pakje maken voor haar en eentje ontvangen van haar. Ik was zeer blij met mijn swapmaatje, maar ook wat nerveus want het is een toppertje.

Tamara had een lijstje met spulletjes die ze kon gebruiken, dus besloot ik enkele items van haar lijstje uit te kiezen die bij elkaar pasten: een pennenzak, een potlodenrol & een familieplanner allemaal in dezelfde stof. Dat was er eentje van Stenzo dat ik kocht op mijn eerste Stoffenspektakel. Ik vond het zo ontzettend mooi, maar vond er geen gepast project voor. Nu dus eindelijk wel :)
Voor de familieplanner maakte ik van een mooi dik schrift een soort van Bullet Journal dat nog verder kan aangevuld worden. Ik maakte alvast een future log, een boodschappenlijst, een verjaardagskalender, ... Om het schrift te beschermen naaide ik een cover met het gratis patroon dat ik hier deelde. Om het pakketje af te werken deed ik er ook nog een mooie bladwijzer bij.


Voor Giel maakte ik een auto-speelmat die makkelijk kan worden meegenomen en een cirkelsjaal. En voor de kleine ukkepuk die nog in de buik zit een slabbetje en een mutsje.
En ik mocht natuurlijk ook een prachtpakket ontvangenIk kreeg een sjaal, een opbergdoosje, kaarsenhouders, kaartjes- of fotohouders, gift-tags en last but no least een superleuk boekje met plaats voor lijstjes, teksten, quotes, ... Ik was echt blij met alles in het pakket en alles is al in gebruik.

Ook zin om te swappen? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Swapperdapper.


Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Superleuk om je cadeautjes nog eens te zien. Leuk zo'n soort agenda, goed aangepakt!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! Zo een bullet journal zou ik ook wel willen krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items en wat een geweldig idee om zo Sinterklaas te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten