Mijn gratis naaitutorials op een rijtje

Deze blog begon als een pure DIY en creablog. Ik werkte dan ook al heel wat tutorials uit. Een blik op mijn statistieken leert me dat het vooral de naaitutorials zijn die bij jullie in de smaak vallen. En daarom zet ik ze speciaal voor jullie vandaag nog eens op een rijtje.




  1. DIY Highwaist zwierrokje

    Dit was de allereerste naaitutorial die ik hier deelde way back in 2014. Mijn excuses voor de amateuristische foto's :p Ik ben nog steeds fan van het stofje en het rokje!





  2. Eenvoudig mandje uit stof

    Mandjes uit stof: ik ben er nog steeds gek op! In deze tutorial leg ik uit hoe je er zelf eentje kan maken.



  3. Portemonnee met klepje

    Deze tutorial behoort nog steeds tot jullie topfavorieten! En ik vind hem zelf ook nog steeds top. Het patroon is ook perfect voor te maken in kurkleer (ik laat dan gewoon de voering weg).




  4. Eekhoorn handpop uit vilt

    Toen ik in het onderwijs werkte, werd de naaimachine ook vaak voor werkdoeleinden uit de kast gehaald. Zo maakte ik enkele leuke handpoppen in vilt. De eekhoorn kreeg ik online, al de andere niet. Misschien dat ik dat een dezer wel nog eens doe.



  5. Een organizer op maat

    Eentje die ik maakte toen ik net aan het bujo'en sloeg. Ik heb mijn eigen organizer nog steeds en blijf het echt een toppertje vinden.



  6. Pixie clutch

    Mijn meest recente tutorial én jullie grootste favoriet. Een heel leuk en eenvoudig tasje om te maken.


Wie van jullie maakte al eens iets volgens een van deze tutorials? Foto's zijn altijd welkom via misspixiesblog@gmail.com :)

#40dagenbloggen 22/40
Aantal ingezette skipdagen: 3/6  

Reacties

  1. Tof seg! Die clutch ga ik zeker es proberen, ik zocht nog naar zo'n patroon, de stofjes heb ik al in huis. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten