De 1000-vragen challenge #6

Het is ondertussen al de 6e vraag uit het 1000 vragen boekje van Flow dat ik hier op de blog beantwoord. Nog iets dat er me doet aan denken dat de zomer (en dus de vakantie) stilletjesaan op zijn einde loopt. Bweih :p"Was je een gelukkig kind?"

Los van wat ik jullie eerder deze week vertelde, was ik best wel een gelukkig kind. Ik ging naar de lokale school waar ik van de kleuterschool tot het 6e leerjaar voornamelijk met dezelfde kinderen in de klas zat. Er waren playdates op woendagnamiddag, verjaardagsfeestjes, Roefeldagen, ... Ik had diverse hobby's zoals dansen en turnen. Ik deed het ook redelijk goed op school en vond het zelfs leuk om huiswerk te maken.

En eigenlijk waren zus en ik nogal verwend. Er was geen Disney-film die we thuis niet op VHS hadden en we hadden een hele mooie collectie speelgoed. Als er iets nieuws uitkwam, hadden wij het gegarandeerd binnen enkele weken ook. 

Mijn ouders zijn echter gescheiden toen ik 9 jaar was en ik denk dat ik daarna een stuk minder vrolijk was. In eerste instantie wou ik het verbergen voor mijn vriendjes. Toen ze het wel wisten, was ik beschaamd want ik was nu ook een van die kinderen met gescheiden ouders. Mijn ouders hadden ook een moeilijke scheiding en we woonden in een kleine gemeente dus iedereen wist ook wel echt wat er aan de hand was. Gelukkig werden we goed opgevangen door onze familie en heb ik mooie herinneringen aan zomers samen met mijn zus, nicht en neefje waarbij er werd gebarbecued, gespeeld in het zwembad, werd getennist, ... 

Hoe kijk jij terug op je kindertijd? Was je een vrolijk kind?

Wil jij mij en de andere dames ook beter leren kennen? Laat dan hieronder een cijfer na tussen 1 en 1000 en wie weet kiest het lot er wel jouw gekozen vraag uit! Reageren kan tot vrijdagavond 17u en daarna wordt de gekozen vraag bekend gemaakt op de Facebookpagina en Instagram van Eefje.

Wiens vraag wordt gekozen, mag rekenen op een kleine attentie van elke blogger die hij/zij volgt. Dus volg je enkel mij krijg je enkel iets van mij, volg je ons alledrie krijg je 3 cadeautjes! 

Volg Miss Pixie op Facebook en/of Instagram en/of Bloglovin.
Volg Wollebol  op Facebook en/of Instagram en/of Bloglovin.
Volg Lunatiek: Op Facebook en/of Bloglovin

Liefs,
Miss Pixie

(haha, nu hadden jullie zeker een keischattige kinderfoto van mij verwacht? Lang leve het feit dat er toen nog geen digitale fototoestellen bestonden ^^)

Reacties

 1. Ik was vooral een behulpzaam kind,naar mijn zus en broer toe maar ook naar vriendinnetjes toe,zo herinner ik het me tenminste.Jammer van de moeilijke scheiding van je ouders.Zelf ben ik sinds begin van deze vakantie officieel gescheiden maar ik ben blij voor mezelf maar vooral voor de kinderen dat wij een scheiding hebben zonder getrek en geduw maar het blijft even goed moeilijk dat besef ik maar al te goed...Ik kies voor nummertje 22 voor volgende week ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bij moeilijke scheidingen zijn het inderdaad vooral de kinderen die er in afzien. Blij voor jou dat jullie scheiding vlot verlopen is.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 2. Spijtig van die scheiding! Heb je geen printer die kan scannen, voor een schattige kinderfoto :p?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik was hetzelfde aan't denken! Ben nu toch ook wel benieuwd naar de piepjonge versie van Miss Pixie ;)

   Verwijderen
  2. Hahaha, ik was hetzelfde aan't denken! Ben nu toch ook wel benieuwd naar de piepjonge versie van Miss Pixie ;)

   Verwijderen
  3. Djuh, dacht er me te van kunnen ondermuizen.. zal deze week eentje plaatsen om het goed te maken ;)

   Verwijderen
 3. Elke keer als ik een blog lees van jou moet ik aan mijn eigen verleden denken. Onze verhalen lopen bijna identiek.
  Mijn ouders zijn ook gescheiden en het was ook een zware lange scheiding die ik jaren heb meegedragen.

  Verder heb ik dus een nummer voor jullie, vraag 810!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Achja, ik geloof er in dat het leven je niet meer uitdagingen geeft dan je aankan. Ik heb heel lang met de scheiding van mijn ouder gezeten en veel over nagedacht. Het resultaat is nu dat ik heel goed weet wat ik wel en niet wil in mijn relatie.

   Verwijderen
 4. Fijn dat ook jij, ondanks tegenslagen en moeilijkheden, toch kan terugkijken op jezelf als een gelukkig kind :)

  Groetjes,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat ook jij, ondanks tegenslagen en moeilijkheden, toch kan terugkijken op jezelf als een gelukkig kind :)

  Groetjes,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi verhaal weer.
  Ik kiez voor vraag 37

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten