Disney swap met Rozemarijn van La vie de lady Rose




Dat ik hou van swappen is geen geheim en dat ik héél erg hou van Disney nog minder. Dus toen Rozemarijn van La vie de lady Rose me vroeg om onder ons tweetjes een handmade Disney-swap te doen heb ik geen seconde getwijfeld. Maar zoals dat dan gaat met mensen wiens lichaam baas is over hen (Rozemarijn heeft EDS en vertelt daar heel open over op haar blog & ikzelf sukkel nog steeds met vermoeidheidsklachten), werd onze deadline een aantal keer verplaatst. Maar zo hadden we beiden een extra eindejaarscadeau.


De uitgangspunten voor de swap waren:

  • handmade
  • Disneybound
  • ons favoriete personage (voor haar was dat Winnie the Pooh en bij mij Tinkerbell)
En zo gingen we beiden creatief aan de slag. Dit is wat ik voor haar maakte.


Stof kussen -  handdoeken uit Zeeman
Wol - Zeeman
Stof Stampertje - Veritas
Stickers - Action
  • Ik begon met een Winnie-kussen gemaakt uit zachte handdoeken van Zeeman & afgewerkt met flockfolie. Het is ondertussen ook een opberger: in het t-shirt gedeelte is er ruimte voor bijvoorbeeld afstandsbedieningen of een boek.
  • Een gehaakte coffeecozy. En zonder dat ik het wist stond dat op haar verlanglijstje/to do lijstje :) Een echt patroontje had ik hiervoor niet. Ik heb het afgemeten op een koffiemok en gebruikte en vaste. De oogjes enzo maakte ik met vilt.
  • Een gekaft schriftje. Hiermee viel ik even uit de Winnie the Pooh-boot, maar Stampertje is ook zo ontzettend schattig! En ik zorgde voor enkele Winnie stickers voor de binnenkant van haar notitieboek te versieren.
  • Een ring en een paar oorringen met oude tekeningen van Winnie the Pooh. Ik hou zelf enorm van deze oude tekeningen en ik hoop zij ook.



Nadat ik het pakketje verstuurde besefte ik dat ik nog stof had voor een ander projectje (een zacht slaapmasker) en dat ik dat gewoon vergeten maken ben. Mijn hoofd tegenwoordig :( Dus: sorry Rozemarijn! Maar wie weet komt het toch nog eens jouw kant op als je het niet verwacht ;)
En ik mocht natuurlijk ook een pakje ontvangen. Een Tinkerbell-pakje <3 En wat ben ik er zot blij mee!



Ik kreeg een kussen, een schrift, een pennendoos (met gelpennen), een knijpportemonneetje en een gehaakte Tinkerbell-pop. Bij het schrift zaten nog enkele blaadjes met tips en vragen voor een positief dagboek. Echt een pakje dat 100% bij me past :)
Dankjewel Rozemarijn voor dit prachtige pakketje <3 En stiekem niet zo stiekem ben ik heel erg jaloers op je Cameo-vaardigheden en wil ik nóg meer zo eentje aanschaffen.

Wat vonden jullie van onze Disney-swap? Staan er bij jullie nog Swaps gepland? Of deed je dit nog nooit?

Liefs,
Miss Pixie

P.S.: Moest er iemand interesse hebben in een handmade swap met als thema Harry Potter, Star Wars, Disney, ... --> Mail me, PB me, laat me toch iets weten, ... :')

Reacties

  1. Ik wil ook een cameo. :-) Na de verbouwingen koop ik mij er één. Toffe swap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer genoeg past een cameo voorlopig niet in de begroting :p Hopelijk binnen een paar maandjes wel :)
      Nog veel succes met de verbouwingen.

      Verwijderen
  2. Ik ben nog helemaal nieuw in blogland, maar ik zou zo'n swap wel eens zien zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn :)
      Ik heb momenteel er wel 2 lopen, maar als die voorbij zijn (ergens eind februari) zie ik het wel zitten om er eentje met jou te doen :)

      Verwijderen
  3. <3 voor die oorringen. En cameos zijn verslavend, geloof me 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx :) Ben zelf ook fan van de oorringen :)
      En ik kan dat geloven.
      Zo'n cameo zou echt handig zijn voor de webshop, voor meer gepersonaliseerde spullen te maken. Maar zullen eerst nog wat zo moeten verkopen :p

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten