Crea-hop: creatief met stickers + give-away Smartphoto waardebon



Vandaag eens iets nieuws op de blog. Ik doe namelijk mee met een bloghop. Een blog-watte hoor ik jullie nu al denken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet kende voor ik haar oproep zag in een Facebookgroep. Een bloghop is een soort van kettingbrief tussen verschillende blogs. Er is een lijstje met deelnemers en iedereen linkt door naar de blog die op haar volgt in het lijstje. 

Zo verwees Michelle haar lezers door naar hier. Dankjewel daarvoor Michelle! En op het einde van de blog stuur ik jullie naar iemand anders door. En zo leer je heel wat nieuwe bloggers kennen. En dat is altijd leuk toch? Wat deze bloghop nog leuker maakt, is dat iedereen ook een give-away organiseert die te maken heeft met wat ze maakten voor deze creatieve bloghop. Leuk he?

Ik ontwierp voor deze blogpost enkele leuke goodies voor in mijn bullet journal. Ik hou er wel van om leuke quotes in mijn BuJo te zetten, maar de laatste tijd kom ik er vaak niet toe om die echt creatief aan te pakken. Dus bedacht ik me dat het wel handig zou zijn om stickers te hebben met leuke quotes die ik dan gewoon kan inplakken.

Ik surfte naar Smartphoto omdat ik daar al eerder stickers bestelde met mijn bloglogo en ik was daar heel tevreden van. Ik wou graag allerlei verschillende stickers dus koos ik voor de cadeaustickers waar je 24 verschillende stickers kan maken. Je ontvangt er 48 in totaal (dus elke sticker 2 keer). Omdat ik er van sommige wat meer wou, uploadde ik het bestand verschillende keren.

#Girlboss
Keipassende sticker op een drukke bijberoep-dag.

Die foto's zijn ook wel handig voor op mijn memories-pagina <3

Dobby was jarig op 27/04 :)

Ik koos eerst enkele leuke foto's uit (van het lief en mij, van Dobby en van Belle) die ik wel graag in mijn BuJo wou en daarna vulde ik aan met quotes. Sommige daarvan waren quotes die ik al eerder op Instagram plaatste en ontwierp met de app Kwote. Andere maakte ik via PicMonkey. Heb ik al eens gezegd hoe graag ik die site gebruik? Nee? Wel dan doe ik het nu: I <3 PicMonkey!

Verder maakte ik ook nog een set stickers met het logo van de webshop. Daarvoor koos ik de stickers voor bedankjes omdat je daar maar 1 ontwerp moet uploaden en je die sticker dan 48 keer krijgt. Ik kleefde er direct eentje op het voorblad van mijn bijberoep-BuJo. En ze bleken ook handig voor cadeaudoosjes te versieren.






Een tijdje geleden kauwde Dobby het koordje van mijn Moleskine door waardoor er nog maar een klein stukje overschiet. Sindsdien gebruikte ik postkaartjes als bladwijzer, maar die zaten in de weg en vielen er regelmatig tussen uit. Ik had dus een bladwijzer nodig. En die kan je ook maken op Smartphoto (moet ik zo hard onthouden voor de feestdagen!). Ik koos enkele leuke foto's van het lief en mij en koos een design met plaats voor 3 foto's.

Ik was aanvankelijk wat bang om mijn pagina's te scheuren met de bladwijzer, maar dat bleek niet nodig. Hij is niet te zwaar of te scherp en steekt maar een klein eindje uit. Ik ben er dus echt blij mee. En zo kijk ik steeds naar leuke foto's van het lief en mij telkens ik mijn BuJo open. Als dat geen smile op je gezicht tovert dan weet ik het ook niet meer!




Wil je ook zelf aan de slag om stickers of zo'n leuke bladwijzer te maken? Dan heb ik goed nieuws. Want als winactie voor deze crea-hop geef ik een online code weg voor Smartphoto t.w.v. €30
Wat je moet doen om te winnen?
1. Mij volgen op Facebook en/of Instagram
2. Hier een reactie achterlaten met wat jij zou bestellen met deze bon
Op 15 mei maak ik de winnaar bekend.

Zin in nog meer creativiteit op deze maandag? Dan stuur ik je graag door naar de lieve dame van Janske.nl. Zij toont jullie hoe je leuke dierentraktaties maakt. Dus hop allemaal daar heen!

Ook nog eens superbedankt aan Anne voor het organiseren van deze leuke actie!


Liefs,
Miss Pixie

P.S.: Een tijdje geleden zette ik de disclaimer voor de blog online. Daarin staat onder andere dat samenwerkingen (collab), gesponsorde posts (sponsored), posts met affiliate links (affiliate), ... vanaf nu zullen worden aangeduid door een tag onder het bericht. Zo hoeven jullie je niet af te vragen of ik iets schrijf vanuit een samenwerking of gewoon omdat ik er zo enthousiast over ben ;)

Reacties

  1. Wat leuk! Ik heb hier nog nooit eerder van gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook wel zulke stickers om bij cadeautjes te doen! Laat maar komen die kortingsbon zou ik zo zeggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk! Toffe stickers. Ik wil graag de foto's van Seppe afdrukken of een boek maken. Nu baby 2 onderweg is wordt het eens tijd om met zijn foto's te beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee , stickers om op mijn mappen te plakken met patronen enz van dochter en zoon , zie je zo wat er in het mapje zit handig ! severineborremans@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke site ! Ik ben klassenmoeder op school en dit jaar geven we de juffen als bedankje een voorleesboek cadeau. Ik zou op de site dan bladwijzers bestellen met de klassenfoto erop.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk idee zo met die stickers :-) Ik zou ze graag winnen voor in mijn blog planning journal en voor op cadeautjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wist niet dat je zo leuke dingen kon doen met Smartphoto. Ik zou leuke bladwijzers bestellen voor de leerlingen van mijn school waar ik werk als logopediste, alles is goed om de leerlingen te motiveren om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke idee

    ik zou veel dingen doen waar mijn kinderen op staan , die stickers is wel een leuk idee , of enkele fots van mijn gezin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mah, ik wist helemaal niet dat dat kon met smartphoto en ik bestel nochtans regelmatig eens foto's daar. Goed om te weten!
    Moest ik winnen zou ik waarschijnlijk gaan experimenteren met de mogelijkheden. En boekenleggers!!! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk die bloghop!
    Ik waag graag mijn kans voor de waardebon, ik bestel echt alles bij Smarphoto: fotoboeken, mokken, boekenleggers, snoepzakjes,... allemaal al de revue gepasseerd hier ;-) dus die bon zou snel op zijn haha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Net als jij ben ik dol op mijn bujo, dus daar zou ik graag stickers voor gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo leuk, die bloghop! Kan je ergens inschrijven voor een volgende editie?
    Ik wist helemaal niet dat je bij Smartphoto ook stickers kon bestellen! Ik zou die wel eens willen uittesten, want binnenkort wordt Juliette één en ik ben al aan het nadenken over traktaties voor in de crèche...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goh, ik denk niet dat er al een volgende editie gepland staat. Maar als er nog eentje aankomt zal ik het eens delen op mijn Facebookpagina ;)

      Verwijderen
  13. Sabine Tokarek8 mei 2017 om 20:00

    Oh, zo leuk!! Ik zou stickertjes ontwerpen voor mijn zelfgemaakte cadeautjes! Duimen...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. oooh zo leuk! oei iets kiezen van op hun site dat wordt moeilijk maar ik ben echt een fotomadam dus ik zou waarschijnlijk foto's in allerlei formaten kiezen en daar dan mee aan de slag gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Geen dank voor het organiseren, bedankt voor het meedoen. Wat een leuke stickers en gave winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gaaf, ik doe graag mee. Wil iets leuks maken richting de bruiloft van mijn broertje waar ik ceremoniemeester ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat gaaf! Ik ken smartphoto nog helemaal niet. Ik zou stickers bestellen van mijn logo en de kinderen. Altijd handig voor in vriendenboekjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke bladwijzer. Zo eentje zou ik geweldig vinden (met andere foto's uiteraard haha). Ik wist niet dat ze dit soort dingen hadden en kende smartphoto ook nog niet. Ik loot graag mee voor de waardebon.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik wil me al tijden verdiepen in een bullet journal, bij jou ziet het er ook weer zo handig uit. Leuke blog heb je, ik volg je nu op Facebook. Ik doe graag mee met de winactie, ik denk dat ik voor stickers zou gaan. Succes nog met de hop!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oh zo leuk gedaan zeg! Inderdaad, heel goed idee om zo je bujo op te leuken. Hier schiet de tijd en energie er ook vaak bij in om uitgebreide spreads te maken, maar die stickers zijn een mooie aanvulling! Tof ook, met die fotootjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik denk dat ik stickertjes zou bestellen voor mijn dochter: leuk voor in vriendenboekjes!
    Ik bookmark je om later nog 's even op je site te neuzen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ga ook voor de stickertjes om te gebruiken voor vriendenboekjes: erg leuk en superhandig! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wil dan graag memoblokjes maken voor de juffen van mijn kinderen en als ik dan nog tegoed over heb nog wat leuke stickers.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oooh, wat zijn die stickers leuk geworden! Daar zou ik er ws ook wel van bestellen, maar ja... eerlijk is eerlijk ik zou het daar zeker niet bij laten, maar dan nog zoveel keuze :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ooooh, geen idee wat ik zou gaan bestellen, eerst eens op mijn gemak de pagina napluizen en dan eens kijken wat leuk zou zijn :) <3

    Groetjes, Miekske Dingens

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw wat hebben ze gave dingen bij smartphoto, ik zou sowieso gaan voor de cadeaustickers met foto's van mijn kindjes (leuk voor op kaartjes/cadeautjes) en dan zou ik nog eens rustig verder kijken want ze hebben te veel leuks!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een tof idee!!! Leuk om ook je brieven mee te pimpen

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik ben zo slecht in agenda's en zo bijhouden, maar zo'n bullet journal valt misschien toch nog wel eens te proberen.
    Ik krijg gewoon zin als ik die van jou zie!
    Super mooi gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Erg leuk! Ook ik denk dat ik ga voor stickers of toch een foto op canvas. Eerst maar eens afwachten, spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Super !!! Met net een lentefeest van mijn dochter achter de rug heb ik wel nog een aantal ideetjes om de foto's die aan zee genomen werden te verwerken in een magneet, bladwijzer of mooie foto op canvas als blijvende herinnering aan deze mooie dag! groetjes Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik startte nog maar pas met een Bullet Journal en wil deze nog wel wat opleuken. Stickers zijn leuk, maar misschien ook wel handig om eindelijk foto's van onze bijna 7 maanden oude dochter af te laten drukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Vandaag op de workshop toonde je echt toffe stickers met quotes en foto's. Ik zou er hier zeker al een paar bestellen. Verder zal ik nog eens op hun site moeten kijken. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Oh, zo tof die stickers! Had geen idee dat dat kon :) Superhandig inderdaad ook wel dat je voor je bijberoep zo makkelijk pakjes met je logo kan versieren, mooi!
    Zou zelf dus ofwel ook eens die stickers uitproberen, ofwel nog eens een canvas met een reisfoto laten printen.
    (op instagram volg ik je al; facebook heb ik niet)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuke tip, ik ga gelijk volgend weekend aan de slag en kijk er al naar uit om boekenleggers te gaan maken die ik cadeau kan geven. Ook de stickers voor in de bujo en voor andere leuke dingen ga ik zeker aanmaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten