Digital Declutter February Challenge

Gedurende de hele maand januari doe ik mee aan de #nononsonsmomsmins. Dat is een challenge die de geweldige An van Nonononsonsmoms organiseerde om samen met haar te ontspullen. De challenge is gebaseerd op de Minsgame van The Minimalists. Ongeveer halverwege de maand had ik door dat ik ook digitaal wel wat kon declutteren en vroeg (om te lachten) op mijn Instagram-stories of er daar ook geen challenge voor bestond. Ik kreeg vrij veel reacties van mensen die wel wilden meedoen als ik er eentje organiseerde, dus bij deze ... 

1

Hoe gaat het in zijn werk? Gedurende de hele maand februari plaats ik op maandag een opdracht online om jou te helpen in je Digital Declutter reis. Van je smartphone tot je mailbox tot je foto's: er komt heel wat aan bod. 

Die opdracht kan je terugvinden in de besloten Facebookgroep die ik speciaal voor deze challenge aanmaakte. In die groep vind je naast de opdrachten ook nog tips terug om deze opdrachten vlotter te laten lopen en kan je natuurlijk elkaar aanmoedigen.

Graag lid worden van deze groep? Schrijf je dan snel in via onderstaande link en dan krijg je een mailtje met meer info en een link naar de groep. Zie je het mailtje niet direct in je mailbox? Check dan zeker de spamfolder.

Ik plaats ook elke week een update hier op de blog met een verslagje van hoe het allemaal verliep. Ook zin om hierover te bloggen? In de groep zal ik ook wekelijks een thread plaatsen waar je links naar je blogpost mag delen. 

Op Instagram kan je de hashtag #digitaldeclutterfebruary gebruiken. Wil je graag dat ik je foto repost? Tag me dan ook zeker (@misspixie1990).

Ik hoop dat er heel wat mensen samen met mij deze challenge aangaan vanaf volgende week! De 1e opdracht verschijnt op 4 februari!

Bon, nu eerst nog wat verder in real life ontspullen en opruimen! 

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Super. Komt als geroepen. Net vandaag realiseerde ik mij dat ik na het huis nog veel ander werk (idd digitaal) heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag, maar ik heb mijn Facebook al integraal gedeclutterd :’)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten