(Work)shop

Workshopdata


Start je eigen bullet journal - 19/03 bij de bib van Erpe-Mere


Wat is een bullet journal?


De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terug vinden! Gedaan met plannerstress.Voor wie is deze workshop?Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do- lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten,… heeft. En die het gevoel hebben dat dit in 2019 productiever kan.Wat houdt de workshop in?Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.Inbegrepen in de workshopBegeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters ofwel Miss Pixie , gebruik creatiefmateriaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje


Naaiworkshop totebag in kurk - 17/03 (9u30 tot 12u30) bij 't Allegaartje in Drongen


Naaiworkshop waarbij je leert om een totebag te maken in kurkleer

Niveau: beginner

Deze totebag is een ideaal project voor beginnende naaisters of voor naaisters die willen leren werken met kurk. Naast het uitteken van een patroon leer je ook zelf hengsels maken en gaan we aan de slag met holnieten.

Inbegrepen in de workshop: materialenpakket t.w.v. €39 (dit bevat kurk in de kleur natuur bamboe, bijpassend garen, bronzen holnieten en een bronzen d-ring voor het sleutellint) + tutorial & patroon

Zelf meebrengen: naaimachine, jeansnaalden of ledernaalden, stoffenschaar, grote meetlat/geodriehoek, krijt/potlood, wonderclips (of wasknijpers)

Prijs: €85 - Inschrijven kan hier. Opgelet: inschrijvingen sluiten af op 3/03/2019!

Kinderworkshop ontwerp en maak je eigen juwelen - 17/03 (13u30 - 15u30) bij 't Allegaartje in Drongen


In deze workshop gaan we samen aan de slag om leuke glascabuchon-juweeltjes te maken met daarin een eigen getekend ontwerp.

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Inbegrepen in de workshop is al het materiaal om 3 juweeltjes naar keuze te maken die de kinderen op het einde van de workshop mee naar huis kunnen nemen.

Prijs: €35, inschrijven kan hier.

Naaiworkshop clutch in kurk - 28/04 (9u30 tot 12u30) bij 't Allegaartje in DrongenTijdens deze workshop maken we een stijlvolle clutch uit kurkleer. Deze clutch is het perfecte accessoire voor elke outfit! Je kan kiezen uit het sobere natuurkurk met bamboe structuur of wat bling toevoegen en kiezen voor bamboe met een gouden of zilveren toets in.

Niveau: beginner

Deze clutch is een leuk project voor beginnende naaisters of voor naaisters die willen leren werken met kurk. Deze stijlvolle clutch is een eyecatcher op elk feest!

Inbegrepen in de workshop: materialenpakket t.w.v. €20 (dit bevat kurk in de kleur natuur bamboe/bamboe met goud/bamboe met zilver, bijpassend katoen als voering, bijpassend garen, magneetsluiting, d-ringen, ketting) + tutorial & patroon

Zelf meebrengen: naaimachine, jeansnaalden of ledernaalden, stoffenschaar, grote meetlat/geodriehoek, krijt/potlood, wonderclips (of paperclips/wasspelden)

Prijs: €80 - Inschrijven kan hier. Opgelet: inschrijvingen sluiten af op 14/04/2019.

Naaiworkshop portemonnee in kurk - 28/04 (13u30 tot 16u30) bij 't Allegaartje in Drongen

Tijdens deze workshop maken we een portemonnee uit kurkleer. Een eenvoudig, maar handig model met ruimte voor kaarten en kleingeld. Je kan kiezen uit het sobere natuurkurk met bamboe structuur of wat bling toevoegen en kiezen voor bamboe met een gouden of zilveren toets in.

Niveau: beginner met al enige ervaring

Inbegrepen in de workshop: materialenpakket t.w.v. €20 (dit bevat kurk in de kleur natuur bamboe/bamboe met goud/bamboe met zilver, bijpassend katoen als voering, bijpassend garen, magneetsluiting,rits) + tutorial & patroon

Zelf meebrengen: naaimachine, jeansnaalden of ledernaalden, stoffenschaar, grote meetlat/geodriehoek, krijt/potlood, wonderclips (of paperclips/wasspelden)

Prijs: €80, inschrijven kan hier  Opgelet: inschrijvingen sluiten af op 14/04/2019.

Workshops op aanvraag

Deze workshops kunnen bij je thuis, in de hobbyclub, als vrijgezellenfeestje, ... vanaf 6 personen!
  • Workshop naaien met kurkleer (totebag of clutch of portemonnee)
  • Workshop "Start een Blogger-blog"
  • Start je eigen bullet journal 
  • Juwelen maken met restjes stof (volwassenen en kinderen)
  • Juwelen maken met eigen tekeningen (kinderen vanaf 7 jaar)
  • Omkeerbare tas naaien + versieren met flock (beginners en kinderen vanaf 9 jaar)
  • Setje keukenspulletjes naaien: schortje, handdoek, mandje, ovenlap/ovenwant (volwassenen)
  • Workshop babycadeaus naaien: slab, deken, knuffeldoekje (volwassenen)
  • Schriftjes maken met stof (kinderen en volwassenen)


Verkooppunten Made by Miss PixieVanaf nu kan je mijn creaties in kurkleer ook kopen bij:


Marktjes en beurzen

Shop je liever in het echt dan op het internet? Goed nieuws dan! Je kan ons ook vinden op marktjes en beurzen doorheen het land. Voorlopig staan er nog geen op de kalender. Er zullen regelmatig nieuwe data worden aan toegevoegd.


En online?

Daar kan je ook nog steeds shoppen! Dat kan via mijn Etsy-shop, Facebookpagina of via een mailtje naar madebymisspixie@gmail.com

Reacties

Populaire berichten