All about Etsy (1)

Ik droomde al enkele jaren van een webshop met mijn zelfgemaakte spulletjes. Vorig jaar zette ik eindelijk de stap en opende ik een eigen shop. Dat deed ik op Etsy. Sindsdien krijg ik regelmatig vragen over Etsy is en hoe het werkt. Daarom besloot ik er enkele blogs over te schrijven.Wat is Etsy & hoe werkt het?


Wat is Etsy?

Etsy is een wereldwijde online marktplaats voor kleine ondernemers. Het werd in 2005 opgericht in Amerika en is uitgegroeid tot een wereldwijd succes met 1,8 miljoen verkopers. Je kan de website het best vergelijken met een online winkelcentrum waar iedereen een eigen winkeltje kan in openen. In het begin kon je enkel handgemaakte items verkopen, daarna voegden ze ook vintage items en craftmaterialen toe. Het is de place to be voor unieke items.

Hoe werkt het?

In een volgende post leg ik stap voor stap uit hoe je een Etsy-shop opstart. Hier leg ik gewoon kort even uit op welke manier de website werkt. Een account creëren - en shop openen - op Etsy is gratis. 

Maar hoe verdienen ze dan hun geld? Wel, per listing (= item dat je online zet) betaal je een fee van $ 0,20 voor 5 maanden. Als je het item daarna online wil houden, betaal je opnieuw een fee van $ 0,20. Daarnaast is het ook zo dat als meerdere stuks van 1 item aanbiedt en er eentje verkocht wordt, je listing automatisch wordt vernieuwd en je opnieuw een fee moet betalen. 

Naast de fee om je listing online te zetten, rekent Etsy ook nog commissie. Dat is 3,5% per item dat je verkoopt. Extra inkomsten halen ze van promoted listings. Een promoted listing is wanneer je als verkoper een bepaald bedrag investeert om je items meer in the picture te krijgen. En dat kan af en toe wel eens nodig zijn, want met 1,8 miljoen winkels zie je als shopper soms door de bomen het bos niet meer. Je hoeft deze bedragen trouwens niet elke keer direct te betalen. Alles wordt bijgehouden op je rekening die je op het einde van de maand ontvangt en moet betalen.Waarom Etsy?

Waarom ik om te starten koos voor Etsy i.p.v. een eigen webshop? Daar zijn verschillende redenen voor:
 • Eenvoudig en laagdrempelig
 • Zo goed als geen opstartkosten
 • Je hebt een wereldwijd publiek
 • Veel minder werk om op te starten en minder onderhoudswerk dan een eigen webshop (en dat leek me ook minder stresserend)
 • Alle betalingen lopen via hen en ze bieden verschillende betaalmogelijkheden aan
Tijdens deze reeks laat ik ook regelmatig collega Etsysellers aan het woord. Eline van Studio Maddy vertelt waarom zij voor Etsy koos:

Voor mij was de keuze voor Etsy snel gemaakt. Ik had al eerdere ervaringen met het opzetten van een webshop via Etsy en volg het platform al lang. Een shop op Etsy heeft niet veel opties qua lay-out etc, maar dat is voor mij eigenlijk een pluspunt. Allemaal dingen waar je niet hoeft aan te denken bij het opzetten van je webshop waardoor je je op je producten kan concentreren. Bovendien kennen steeds meer mensen Etsy, waardoor de drempel wat lager is om tot een aankoop over te gaan. Voorlopig valt de verkoop op Etsy wat tegen (vroeger was dat toch een pak makkelijker, er zitten nu veel meer verkopers op het platform), dus ik ga mij binnenkort wat meer verdiepen in de Etsy SEO en ga wat meer reclame maken op mijn persoonlijke platformen. Ik ben trouwens ook niet van plan om Etsy als enige verkoopplatform te blijven gebruiken. Etsy is voor mij het gemakkelijke eerste (op)stapje. Op termijn denk ik zeker aan een eigen webshop.

Ik hoop via deze post toch al enkele van jullie vragen over Etsy te hebben beantwoord. In een volgende post leg ik jullie uit hoe je stap voor stap een winkel opstart en wat je daarvoor nodig hebt. Heb jij nog vragen over Etsy? Of heb jij zelf een shop en wil je daarover iets delen? Mail dan gerust naar misspixiesblog@gmail.com :)

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Goed dat je hierover blogt want voorlopig "durf" ik dat niet aan... Stom hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er eentje sinds 2010. Momenteel staat er niet veel meer in. Ik vind etsy handig omdat je eens het klaar is er niet veel meer moet in doen. Maar als je snel veel wil verkopen is dat op etsy niet zo makkelijk: je verzuipt idd wel wat in de grote hoeveelheid shopjes op etsy. Ik vind dat zelf niet zo erg omdat ik niet als hoofddoel heb om te verkopen: ik maak gewoon zo veel dat het wat in de kast ligt te verpieteren en dat vind ik zonde. Dus verkoop ik wat via etsy. Maar bij mij ligt de nadruk op het maken, niet het verkopen. Dat is maar een zijprojectje of zo.
  Soit, veel plezier met je shopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi!

  Bedankt voor dit bericht! Ikzelf ben ook al even aan het overwegen om er één te starten, maar ik vroeg me af: hoe zit het met belastingen en dergelijke? Moet je je inschrijven als zelfstandige of is dat in het begin (nog) niet nodig! Ik vind hier op het internet niet echt eenduidige informatie over...
  Alvast bedankt! (en nog veel plezier met je shop!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Ik zit al een tijdje te denken om zelf een Etsy-shopte te beginnen en jouw blog maakte me al helemaal enthousiast! Maar, nu vraag ik me wel af hoe het zit met de belastingsbrief op het einde van het jaar.. ik wil mezelf namelijk daarmee niet in het zak zetten! Kan je me daar iets meer over vertellen aub? Ik zou maar af en toe eens iets verkopen, allemaal zelf gemaakte spulletjes en niets duurs. Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is om die algemene publiek man of vrou wat gesond is en 100% ernstig in die verkoop van sy nier in kennis te stel, moet dringend kontak met Dr.Collins Hospitaal e-pos: doctorcollins3@gmail.com |, aangesien ons baie pasiënte het wat tans in diens is behoefte aan nieroorplanting, is jy op soek na 'n geleentheid om sy nier vir geld te verkoop as gevolg van die finansiële afbreek en ons sal $ 800,000USD vir sy nier voorsien. En ook ons het 'n hiv / hulpmiddel as u die geneesmiddel nodig het, moet u ons nou epos, EMAIL: doctorcollins3@gmail.com .. whats-app nommer +2348108439977 dankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is om het grote publiek te informeren
  en 100% serieus
  bij het doneren van hun nier moet dringend contact worden opgenomen
  Johnson, ik ben een nefroloog in het algemeen ziekenhuis.
  Omdat we veel patiënten hebben die hier voor een niertransplantatie zijn, Are
  u op zoek bent naar een mogelijkheid om uw nier te doneren vanwege geld
  financiële storing, Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie
  en andere orgelbehandeling,
  transplantatie van nieren
  met een levende en gezonde donor. We bieden $ 800.000,00 USD voor
  uw nieren Als
  u bent geïnteresseerd in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen
  Neem contact met ons op via e-mail; generalhospital121@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

  het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

  Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

  patiënten die horen voor een niertransplantatie,

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

  bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

  Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

  Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

  en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

  transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

  Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

  contacteer ons via ::

  : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  whatsapp: +2348162029187

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

  het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

  Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

  patiënten die horen voor een niertransplantatie,

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

  bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

  Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

  Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

  en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

  transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

  Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

  contacteer ons via ::

  : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  whatsapp: +2348162029187

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn getuigenis over hoe ik lid werd van een illuminati. Mijn namen zijn Alex Bradwell en ik ben 39 jaar oud, kom uit de bahama's van de VS Ik wil de mensen op de hoogte stellen die lid willen worden van de grote verlichte, over hoe ik werd geholpen door het geheime genootschap Great Illuminati World om mijn zakelijke positie terug te winnen na zijn ontslagen voor ongeveer 5 jaar en zes maanden. Ik ben in pijn en problemen geweest sinds ik werd ontslagen bij het bedrijf waar ik werk, genaamd 'USA Deposit Insurance Corporation' als uitvoerend agentschap. Ik ben al die jaren hopeloos en financieel in de problemen geraakt. Maar op een dag toen ik door het internet aan het surfen was, kwam ik de functie van de Grote Illuminate-wereldsamenleving tegen die zegt dat je beroemd, rijk en succesvol in het leven kunt zijn door lid te zijn geweest van het grote Illuminati-lid, ik heb onmiddellijk contact opgenomen en ik heb het uitgelegd alles aan hen en zij hebben me aanbevolen en geholpen en ik betaal voor de lidmaatschapsregistratie die zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in het grote illuminati-wereldgeheim na en ook zij gaven me alle richtlijnen en vertelden me dat hun plaatsaanbidding . Met de hulp van de Great Illuminati World Society kon ik naar de tempel gaan en daar werd ik volledig ingewijd als een compleet lid van Illuminati. Verrassend 48 uur nadat ik was geïnitieerd, kreeg ik een telefoontje van het bedrijf dat ik weer werd aangenomen als uitvoerend agentschap van het bedrijf. Eerst was ik geschokt en verrast maar later herwon ik, ik kreeg te horen dat ik de volgende dag het werk moest hervatten voor 07:00 uur. Vanaf die dag hadden ik en mijn gezin een vreugdevol en luxueus leven geleid. En nu ben ik nu al vele jaren een agent. Dus als je lid wilt worden van illuminati, dan is dit de e-mail: (Billywillfred39@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo iedereen.


  Mijn naam is dr. Kate Adams, ben een frenoloog in de universitaire ziekenhuizen Bristol NHS Foundation Trust. Ons ziekenhuis is geïmmuniseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Wij zijn gevestigd in Dubai, Turkije, de VS, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com

  Mijn aanzien


  Dr. Kate Adams


  Telefoonnummer: +2348146161694

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo iedereen.


  Mijn naam is dr. Kate Adams, ben een frenoloog in de universitaire ziekenhuizen Bristol NHS Foundation Trust. Ons ziekenhuis is geïmmuniseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Wij zijn gevestigd in Dubai, Turkije, de VS, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com

  Mijn aanzien


  Dr. Kate Adams


  Telefoonnummer: +2348146161694

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

  het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

  Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

  patiënten die horen voor een niertransplantatie,

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

  bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

  Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

  Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

  en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

  transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

  Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

  contacteer ons via ::

  : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  whatsapp: +2348162029187

  BeantwoordenVerwijderen
 16. LEEF UW VERLANGEN LEVEN DOOR VANDAAG DE GROTE ILLUMINATI BROEDERSCHAP TOE TE VOEGEN.
  E-mail: illuminate666temple@outlook.com
  WhatsApp: +2348138555220

  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
  broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een contante beloning van USD $ 1000.000 USD
  2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
  3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze

  Je moet 18 jaar en ouder zijn voordat je contact kunt opnemen met onze agent
  E-mail: illuminate666temple@outlook.com
  WhatsApp: +2348138555220

  BeantwoordenVerwijderen
 17. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
  JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
  (Illuminatetemple977@gmail.com)

  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
  broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
  2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
  3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
  Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
  Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
  de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
  +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
  (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

  OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mijn naam is dr. Nelson Bene van het Irrua-specialistenziekenhuis, ik ben een specialist in orgaanchirurgie en we behandelen het kopen als orgaan van de mens die wil verkopen en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en Maleisië, maar ons hoofdkantoor is in Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we dat verder kunnen gaan. En dit is onze e-mail als u geïnteresseerd bent: nelsonbene233@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aandacht!! aan jullie allemaal Via Global, ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik eindelijk de nieuwe wereldorde van Illuminati volg, nadat ik meer dan 1 jaar en 6 maanden heb geprobeerd mee te doen, maar oplichters hebben me meerdere keren geld afgenomen. Ik ben al zo lang op zoek naar de nieuwe wereldorde van Illuminati, en ik was vaak oplichterij, tot vorige week hier toen ik de heer Patrick online ontmoette die me geholpen heeft om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van Illuminati en ik ontvang de som van 3 miljoen USD op mijn bankrekening die naar mij is verzonden en een gloednieuwe slanke auto door de rederij direct nadat mijn initiatie is voltooid, ben zo blij! Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van verlichting, neem dan vandaag contact op met de heer Patrick in plaats van oplichters te accepteren om je geld te nemen in naam van je te helpen, e-mail hem via agentpatrick5@gmail.com Of via WhatsApp +234(0)8055329159 voor uw succesvolle initiatie en ontvangst van uw onmiddellijke lidmaatschapsvoordeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 22. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
  politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
  Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
  en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
  Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
  Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
  bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
  de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
  maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com


  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com


  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346

  BeantwoordenVerwijderen
 31. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNAP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
  politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen bereiken door lid te zijn van de Grote
  Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
  Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 5.000.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring, die zal beschermen
  en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
  Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
  Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
  bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
  de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
  maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten