All about Etsy (1)

Ik droomde al enkele jaren van een webshop met mijn zelfgemaakte spulletjes. Vorig jaar zette ik eindelijk de stap en opende ik een eigen shop. Dat deed ik op Etsy. Sindsdien krijg ik regelmatig vragen over Etsy is en hoe het werkt. Daarom besloot ik er enkele blogs over te schrijven.



Wat is Etsy & hoe werkt het?


Wat is Etsy?

Etsy is een wereldwijde online marktplaats voor kleine ondernemers. Het werd in 2005 opgericht in Amerika en is uitgegroeid tot een wereldwijd succes met 1,8 miljoen verkopers. Je kan de website het best vergelijken met een online winkelcentrum waar iedereen een eigen winkeltje kan in openen. In het begin kon je enkel handgemaakte items verkopen, daarna voegden ze ook vintage items en craftmaterialen toe. Het is de place to be voor unieke items.

Hoe werkt het?

In een volgende post leg ik stap voor stap uit hoe je een Etsy-shop opstart. Hier leg ik gewoon kort even uit op welke manier de website werkt. Een account creëren - en shop openen - op Etsy is gratis. 

Maar hoe verdienen ze dan hun geld? Wel, per listing (= item dat je online zet) betaal je een fee van $ 0,20 voor 5 maanden. Als je het item daarna online wil houden, betaal je opnieuw een fee van $ 0,20. Daarnaast is het ook zo dat als meerdere stuks van 1 item aanbiedt en er eentje verkocht wordt, je listing automatisch wordt vernieuwd en je opnieuw een fee moet betalen. 

Naast de fee om je listing online te zetten, rekent Etsy ook nog commissie. Dat is 3,5% per item dat je verkoopt. Extra inkomsten halen ze van promoted listings. Een promoted listing is wanneer je als verkoper een bepaald bedrag investeert om je items meer in the picture te krijgen. En dat kan af en toe wel eens nodig zijn, want met 1,8 miljoen winkels zie je als shopper soms door de bomen het bos niet meer. Je hoeft deze bedragen trouwens niet elke keer direct te betalen. Alles wordt bijgehouden op je rekening die je op het einde van de maand ontvangt en moet betalen.



Waarom Etsy?

Waarom ik om te starten koos voor Etsy i.p.v. een eigen webshop? Daar zijn verschillende redenen voor:
  • Eenvoudig en laagdrempelig
  • Zo goed als geen opstartkosten
  • Je hebt een wereldwijd publiek
  • Veel minder werk om op te starten en minder onderhoudswerk dan een eigen webshop (en dat leek me ook minder stresserend)
  • Alle betalingen lopen via hen en ze bieden verschillende betaalmogelijkheden aan
Tijdens deze reeks laat ik ook regelmatig collega Etsysellers aan het woord. Eline van Studio Maddy vertelt waarom zij voor Etsy koos:

Voor mij was de keuze voor Etsy snel gemaakt. Ik had al eerdere ervaringen met het opzetten van een webshop via Etsy en volg het platform al lang. Een shop op Etsy heeft niet veel opties qua lay-out etc, maar dat is voor mij eigenlijk een pluspunt. Allemaal dingen waar je niet hoeft aan te denken bij het opzetten van je webshop waardoor je je op je producten kan concentreren. Bovendien kennen steeds meer mensen Etsy, waardoor de drempel wat lager is om tot een aankoop over te gaan. Voorlopig valt de verkoop op Etsy wat tegen (vroeger was dat toch een pak makkelijker, er zitten nu veel meer verkopers op het platform), dus ik ga mij binnenkort wat meer verdiepen in de Etsy SEO en ga wat meer reclame maken op mijn persoonlijke platformen. Ik ben trouwens ook niet van plan om Etsy als enige verkoopplatform te blijven gebruiken. Etsy is voor mij het gemakkelijke eerste (op)stapje. Op termijn denk ik zeker aan een eigen webshop.

Ik hoop via deze post toch al enkele van jullie vragen over Etsy te hebben beantwoord. In een volgende post leg ik jullie uit hoe je stap voor stap een winkel opstart en wat je daarvoor nodig hebt. Heb jij nog vragen over Etsy? Of heb jij zelf een shop en wil je daarover iets delen? Mail dan gerust naar misspixiesblog@gmail.com :)

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Goed dat je hierover blogt want voorlopig "durf" ik dat niet aan... Stom hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er eentje sinds 2010. Momenteel staat er niet veel meer in. Ik vind etsy handig omdat je eens het klaar is er niet veel meer moet in doen. Maar als je snel veel wil verkopen is dat op etsy niet zo makkelijk: je verzuipt idd wel wat in de grote hoeveelheid shopjes op etsy. Ik vind dat zelf niet zo erg omdat ik niet als hoofddoel heb om te verkopen: ik maak gewoon zo veel dat het wat in de kast ligt te verpieteren en dat vind ik zonde. Dus verkoop ik wat via etsy. Maar bij mij ligt de nadruk op het maken, niet het verkopen. Dat is maar een zijprojectje of zo.
    Soit, veel plezier met je shopje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor geld te verkopen vanwege de financiële mislukking en weet u niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op in het Kelina-ziekenhuis en (1.000.000 dollar). Wij zorgen voor nier. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met kopen en verkopen. De donor niertransplantatie met een overeenkomstige leven. Wij zijn gevestigd in Indiana, VS en Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via

      e-mail: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
      +2348136286824
      Wachten op je antwoorden
             Vriendelijke groeten

      Verwijderen
  3. Hoi!

    Bedankt voor dit bericht! Ikzelf ben ook al even aan het overwegen om er één te starten, maar ik vroeg me af: hoe zit het met belastingen en dergelijke? Moet je je inschrijven als zelfstandige of is dat in het begin (nog) niet nodig! Ik vind hier op het internet niet echt eenduidige informatie over...
    Alvast bedankt! (en nog veel plezier met je shop!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi! Ik zit al een tijdje te denken om zelf een Etsy-shopte te beginnen en jouw blog maakte me al helemaal enthousiast! Maar, nu vraag ik me wel af hoe het zit met de belastingsbrief op het einde van het jaar.. ik wil mezelf namelijk daarmee niet in het zak zetten! Kan je me daar iets meer over vertellen aub? Ik zou maar af en toe eens iets verkopen, allemaal zelf gemaakte spulletjes en niets duurs. Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is om die algemene publiek man of vrou wat gesond is en 100% ernstig in die verkoop van sy nier in kennis te stel, moet dringend kontak met Dr.Collins Hospitaal e-pos: doctorcollins3@gmail.com |, aangesien ons baie pasiënte het wat tans in diens is behoefte aan nieroorplanting, is jy op soek na 'n geleentheid om sy nier vir geld te verkoop as gevolg van die finansiële afbreek en ons sal $ 800,000USD vir sy nier voorsien. En ook ons het 'n hiv / hulpmiddel as u die geneesmiddel nodig het, moet u ons nou epos, EMAIL: doctorcollins3@gmail.com .. whats-app nommer +2348108439977 dankie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is om het grote publiek te informeren
    en 100% serieus
    bij het doneren van hun nier moet dringend contact worden opgenomen
    Johnson, ik ben een nefroloog in het algemeen ziekenhuis.
    Omdat we veel patiënten hebben die hier voor een niertransplantatie zijn, Are
    u op zoek bent naar een mogelijkheid om uw nier te doneren vanwege geld
    financiële storing, Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie
    en andere orgelbehandeling,
    transplantatie van nieren
    met een levende en gezonde donor. We bieden $ 800.000,00 USD voor
    uw nieren Als
    u bent geïnteresseerd in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen
    Neem contact met ons op via e-mail; generalhospital121@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
    Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

      E-mail; danielshospital55@gmail.com

    whatsapp; +2348181726727

    Dank je..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

    het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

    Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

    patiënten die horen voor een niertransplantatie,

    Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

    bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

    Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

    Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

    en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

    transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

    Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

    contacteer ons via ::

    : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

    whatsapp: +2348162029187

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

    het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

    Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

    patiënten die horen voor een niertransplantatie,

    Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

    bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

    Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

    Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

    en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

    transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

    Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

    contacteer ons via ::

    : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

    whatsapp: +2348162029187

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mijn getuigenis over hoe ik lid werd van een illuminati. Mijn namen zijn Alex Bradwell en ik ben 39 jaar oud, kom uit de bahama's van de VS Ik wil de mensen op de hoogte stellen die lid willen worden van de grote verlichte, over hoe ik werd geholpen door het geheime genootschap Great Illuminati World om mijn zakelijke positie terug te winnen na zijn ontslagen voor ongeveer 5 jaar en zes maanden. Ik ben in pijn en problemen geweest sinds ik werd ontslagen bij het bedrijf waar ik werk, genaamd 'USA Deposit Insurance Corporation' als uitvoerend agentschap. Ik ben al die jaren hopeloos en financieel in de problemen geraakt. Maar op een dag toen ik door het internet aan het surfen was, kwam ik de functie van de Grote Illuminate-wereldsamenleving tegen die zegt dat je beroemd, rijk en succesvol in het leven kunt zijn door lid te zijn geweest van het grote Illuminati-lid, ik heb onmiddellijk contact opgenomen en ik heb het uitgelegd alles aan hen en zij hebben me aanbevolen en geholpen en ik betaal voor de lidmaatschapsregistratie die zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in het grote illuminati-wereldgeheim na en ook zij gaven me alle richtlijnen en vertelden me dat hun plaatsaanbidding . Met de hulp van de Great Illuminati World Society kon ik naar de tempel gaan en daar werd ik volledig ingewijd als een compleet lid van Illuminati. Verrassend 48 uur nadat ik was geïnitieerd, kreeg ik een telefoontje van het bedrijf dat ik weer werd aangenomen als uitvoerend agentschap van het bedrijf. Eerst was ik geschokt en verrast maar later herwon ik, ik kreeg te horen dat ik de volgende dag het werk moest hervatten voor 07:00 uur. Vanaf die dag hadden ik en mijn gezin een vreugdevol en luxueus leven geleid. En nu ben ik nu al vele jaren een agent. Dus als je lid wilt worden van illuminati, dan is dit de e-mail: (Billywillfred39@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo iedereen.


    Mijn naam is dr. Kate Adams, ben een frenoloog in de universitaire ziekenhuizen Bristol NHS Foundation Trust. Ons ziekenhuis is geïmmuniseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Wij zijn gevestigd in Dubai, Turkije, de VS, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Mijn aanzien


    Dr. Kate Adams


    Telefoonnummer: +2348146161694

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo iedereen.


    Mijn naam is dr. Kate Adams, ben een frenoloog in de universitaire ziekenhuizen Bristol NHS Foundation Trust. Ons ziekenhuis is geïmmuniseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Wij zijn gevestigd in Dubai, Turkije, de VS, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com

    Mijn aanzien


    Dr. Kate Adams


    Telefoonnummer: +2348146161694

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heb je schulden? Heb je geld nodig voor de kosten van gezondheidszorg of

    het betalen van schulden of in een staat van financiële instorting?

    Wacht! Overweeg uw nier te verkopen als een optie. Zoals we veel hebben

    patiënten die horen voor een niertransplantatie,

    Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te doneren en wij zullen dat doen

    bieden u $ 500.000,00 USD voor uw enige nier.

    Mijn naam is Dr. Alex, ik ben een nefroloog in het UBTH academisch ziekenhuis,

    Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie

    en andere orgelbehandeling, ze hebben ook te maken met kopen en

    transplantatie van nieren met een levende en gezonde donor.

    Als u geïnteresseerd bent in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen

    contacteer ons via ::

    : E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

    whatsapp: +2348162029187

    BeantwoordenVerwijderen
  16. LEEF UW VERLANGEN LEVEN DOOR VANDAAG DE GROTE ILLUMINATI BROEDERSCHAP TOE TE VOEGEN.
    E-mail: illuminate666temple@outlook.com
    WhatsApp: +2348138555220

    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
    broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
    1. Een contante beloning van USD $ 1000.000 USD
    2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
    3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze

    Je moet 18 jaar en ouder zijn voordat je contact kunt opnemen met onze agent
    E-mail: illuminate666temple@outlook.com
    WhatsApp: +2348138555220

    BeantwoordenVerwijderen
  17. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
    JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
    (Illuminatetemple977@gmail.com)

    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
    broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
    1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
    2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
    3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
    Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
    Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
    de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
    +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
    (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

    OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mijn naam is dr. Nelson Bene van het Irrua-specialistenziekenhuis, ik ben een specialist in orgaanchirurgie en we behandelen het kopen als orgaan van de mens die wil verkopen en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en Maleisië, maar ons hoofdkantoor is in Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we dat verder kunnen gaan. En dit is onze e-mail als u geïnteresseerd bent: nelsonbene233@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Aandacht!! aan jullie allemaal Via Global, ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik eindelijk de nieuwe wereldorde van Illuminati volg, nadat ik meer dan 1 jaar en 6 maanden heb geprobeerd mee te doen, maar oplichters hebben me meerdere keren geld afgenomen. Ik ben al zo lang op zoek naar de nieuwe wereldorde van Illuminati, en ik was vaak oplichterij, tot vorige week hier toen ik de heer Patrick online ontmoette die me geholpen heeft om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van Illuminati en ik ontvang de som van 3 miljoen USD op mijn bankrekening die naar mij is verzonden en een gloednieuwe slanke auto door de rederij direct nadat mijn initiatie is voltooid, ben zo blij! Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van verlichting, neem dan vandaag contact op met de heer Patrick in plaats van oplichters te accepteren om je geld te nemen in naam van je te helpen, e-mail hem via agentpatrick5@gmail.com Of via WhatsApp +234(0)8055329159 voor uw succesvolle initiatie en ontvangst van uw onmiddellijke lidmaatschapsvoordeel.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  21. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  22. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com


    Whataspp: +917204719376

    Whataspp: +917204719376

    Whataspp: +917204719376

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com


    Whataspp: +917204719376

    Whataspp: +917204719376

    Whataspp: +917204719376

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    alimohammed5932@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    alimohammed5932@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
    Vriendelijke groeten
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
    Vriendelijke groeten
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
    Vriendelijke groeten
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
    Vriendelijke groeten
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346
    Whatsapp: + 905338534346

    BeantwoordenVerwijderen
  31. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNAP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen bereiken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 5.000.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring, die zal beschermen
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Nierdonoren waren meteen nodig

    Ben je schulden verschuldigd? Moet u geld verzamelen voor kosten van de gezondheidszorg of schulden aflossen of in moeilijke financiële omstandigheden? Wacht! Overweeg de verkoop van uw nier als een optie. Als u uw nier vandaag wilt verkopen, stuur dan onmiddellijk een bericht naar ons. De nieren worden gekocht met een maximumbedrag van $ 800.000, - Amerikaanse dollar. Nationale stichtingen kopen momenteel gezonde nieren. Wij geven u onze hoogste zekerheid dat u geen nulvermijding zult vinden door gedurfde stappen te nemen voor ons aanbod. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, de Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika enz. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren. Echte donoren nodig. Maar eerst voordat we verder kunnen gaan, moet u uw persoonlijke gegevens verstrekken en moet u ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens precies worden ingevuld als dat nodig is. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: drjamedavid460@gmail.com

    PERSOONLIJKE DETAILS VEREIST

    Volledige naam van ouder / voogd:
    Naam___________________________
    Seks__________________________
    Geboortedatum____________________________
    Telefoonnummer_________________________________________
    Bezetting_________________________________
    Relatie status______________________________________
    Redenen om te verkopen________________________________________
    Bloedgroep__________________________________________
    Genotype__________________________________________________
    Het bedrag dat u uw nier wilt verkopen, is________________________
    Country____________________________________________________
    Country________________________________________________________
    E-mailadres_____________________________________________________
    De dichtstbijzijnde familie_________________________________________________________

    vriendelijke groeten

    Dr. James David

    Antwoord

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Nierdonoren waren meteen nodig

    Ben je schulden verschuldigd? Moet u geld verzamelen voor kosten van de gezondheidszorg of schulden aflossen of in moeilijke financiële omstandigheden? Wacht! Overweeg de verkoop van uw nier als een optie. Als u uw nier vandaag wilt verkopen, stuur dan onmiddellijk een bericht naar ons. De nieren worden gekocht met een maximumbedrag van $ 800.000, - Amerikaanse dollar. Nationale stichtingen kopen momenteel gezonde nieren. Wij geven u onze hoogste zekerheid dat u geen nulvermijding zult vinden door gedurfde stappen te nemen voor ons aanbod. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, de Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika enz. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren. Echte donoren nodig. Maar eerst voordat we verder kunnen gaan, moet u uw persoonlijke gegevens verstrekken en moet u ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens precies worden ingevuld als dat nodig is. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: drjamedavid460@gmail.com

    PERSOONLIJKE DETAILS VEREIST

    Volledige naam van ouder / voogd:
    Naam___________________________
    Seks__________________________
    Geboortedatum____________________________
    Telefoonnummer_________________________________________
    Bezetting_________________________________
    Relatie status______________________________________
    Redenen om te verkopen________________________________________
    Bloedgroep__________________________________________
    Genotype__________________________________________________
    Het bedrag dat u uw nier wilt verkopen, is________________________
    Country____________________________________________________
    Country________________________________________________________
    E-mailadres_____________________________________________________
    De dichtstbijzijnde familie_________________________________________________________

    vriendelijke groeten

    Dr. James David

    Antwoord

    BeantwoordenVerwijderen
  34. The Nephrology Department at Global Hospital is urgently seeking kidney donations. Certified donors should contact our department through whatsApp +918296078842. Email: globalkidneyhospital@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor geld te verkopen vanwege de financiële mislukking en weet u niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op in het Kelina-ziekenhuis en (1.000.000 dollar). Wij zorgen voor nier. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met kopen en verkopen. De donor niertransplantatie met een overeenkomstige leven. Wij zijn gevestigd in Indiana, VS en Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via

      e-mail: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
      +2348136286824
      Wachten op je antwoorden
             Vriendelijke groeten

      Verwijderen
  35. We are urgently in need of kidney donors in Apollo Hospital India for the sum of $800,000.00 USD (6.80Crores). For more details contact us via the below Email.
    E-mail: apollo.hospital101@gmail.com
    Mobile Number: +917338349363
    Whats-app: +917338349363

    BeantwoordenVerwijderen
  36. We are urgently in need of kidney donors in Apollo Hospital India for the sum of $800,000.00 USD (6.80Crores). For more details contact us via the below Email.
    E-mail: apollo.hospital101@gmail.com
    Mobile Number: +917338349363
    Whats-app: +917338349363

    BeantwoordenVerwijderen

  37. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 120.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662)270-5399

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor geld te verkopen vanwege de financiële mislukking en weet u niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op in het Kelina-ziekenhuis en (1.000.000 dollar). Wij zorgen voor nier. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we hebben ook te maken met kopen en verkopen. De donor niertransplantatie met een overeenkomstige leven. Wij zijn gevestigd in Indiana, VS en Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via

    e-mail: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
    +2348136286824
    Wachten op je antwoorden
           Vriendelijke groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen,
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj Edward
    Dank je.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen,
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj Edward
    Dank je.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen,
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj Edward
    Dank je.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / Kiezers kaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen,
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj Edward
    Dank je.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. SLUIT VANDAAG AAN BIJ DE GROTE BROEDERSNAP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen bereiken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: 1 (662) -270-5399

    BeantwoordenVerwijderen


  44. Verlang je naar Fame, Riches, Powers, Wealth en wil je dat al je dromen werkelijkheid worden? Ben je een aanstormend artiest, danser, zakenman, politicus, wens je krachten? Enz. De Grote Illuminati Society biedt je een kans om je leven tot leven te brengen. Als je geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over hoe je volledig geïnitieerd zult worden naar de Illuminati en alles krijgt wat je zoekt in het leven. e-mail: illuminatiofficial142@gmail.com of whatsApp +13158784596

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de Verlichte waar je je verloren dromen kunt terugvorderen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE VERBONDEN AAN VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +19292811087



    NOTITIE; deze broederschap van de Illuminati waartoe je je kunt verbinden overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, etc.


    GROETEN VAN HET ILLUMINATI-HOOFDKWARTIER.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Herken vandaag de illuminatie en zoek het licht. Geld, macht, roem en rijkdom worden uw titel gedurende uw generatie en zien hoe uw dromen uitkomen. Als u geïnteresseerd bent om lid te worden van het wereldwijde hoofdkantoor voor Illuminati-bestellingen in (VS), stuurt u ons vandaag een e-mail. E-mail: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Of wat is-app ons .. +19292811087

    Voor uw online initiatie.
    Maakt niet uit waar je bent. Geen enkele afstand kan het werk van onze baphomet beïnvloeden.

    Opmerking .. We accepteren geen WhatsApp-oproep.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Groeten van AFORTIS HOSPITALS, neem nu dringend contact met ons op, want we hebben veel patiënten die hier voor een niertransplantatie zijn en we zullen u ($ 800.000.00USD) voor uw nier aanbieden. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie en andere orgelbehandeling, we hebben ook te maken met het kopen en transplanteren van nieren met een levende en gezonde donor. Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, neem dan contact met ons op via e-mail: (fortishospital123@outlook.com), WHATSAPP NUMBERS [+918300520986 +91830052086. Dringend antwoord

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Word vandaag lid van de Illuminati en zoek het licht. Geld, macht, roem en rijkdom worden hun titel in hun generatie en ze ontdekken hoe hun dromen uitkomen. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de Illuminati bestellen World Wide Forum Europa Headquarters in (Italië), stuur ons vandaag een e-mail. E-mailadres: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Of whats-app ons.. + 39-3512-433-107

    Voor uw online initiatie.
    Waar je ook bent. Geen afstand kan invloed hebben op het werk van onze Baphomet mededeling van kosten die nodig zijn om uw lidmaatschap te verwerken R666

    Opmerking.. We accepteren geen Call whatsap.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati


    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hallo iedereen! Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de heer Patrick, de 5 godsdienst agent in Afrika, voor wat hij voor mij heeft gedaan, hij veranderde mijn leven, hij brengt vreugde en geluk in mijn leven, ik leef een goed leven vandaag is vanwege de Illuminati vrijmetselaar assembly , het was een lang verhaal, ik heb geprobeerd om deel te nemen aan deze orde van Illuminati Freemason, voor een zeer lange tijd, met dat ik vallen in nep-agent die steen mijn geld, een maand geleden kreeg ik een contact van de heer Patrick via YouTube, toen ik op zoek was naar oplossing voor mijn probleem , onmiddellijk ik contact met hem en ik vertelde hem al mijn probleem, hij vertelde me nooit te vrezen dat alles wat we zijn prima, als alleen ik kan volgen zijn woorden en de procedure van toetreding tot de vergadering, dat ik zijn rijk en beroemd, en al mijn probleem we worden opgelost in het leven , Ik was een beetje bang als gevolg van mij Pass ervaring, dus ik verlangde om verder te gaan en volg alle de procedure die hij mij gegeven, en ik kreeg register, nadat ik heb Vul mijn aanvraagformulier en stuur het naar hem, tot mijn grootste verrassing, nadat mijn registratie zijn goedgekeurd door headq wartaal ik kreeg de som van 300000 euro, als mijn Welkom geld, en ze vragen me om te komen tot hoofdkwartier, na weken tijd die ik deed voor mijn volledige initiatie proces, en gisteren ontving ik net mijn maandsalaris de som van 800000 euro, Grote dank aan de heer Patrick, adviseer ik u alle broers en zus, geef niet op Ik was opgelicht sommige vele malen, maar ik nog steeds niet op te geven, want als je op te geven in het leven, zal het leven ook op te geven in je, omdat de Illuminati vrijmetselaar vergadering is echt , Contacteer Mr Patrick, via adres: agentpatrick5@gmail.com of WhatsApp via +2348055329159

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik dacht dat Illuminati niet echt is, maar vandaag met Mr William geloof ik nu dat Illuminati echt is, wanneer je verkeerde personen tegenkomt, zul je denken dat het leven niet echt is, maar wanneer je met de echte bent, zul je de goedheid ervaren van jouw leven, tot MR William heeft me mijn levensdoel laten ontdekken. Welkom bij de grote broederschap van Illuminati 666: WhatsApp Mr William, +2348147766277. Uit de VS en alle andere landen over hoe je je kunt aansluiten bij de Illuminati-broederschap om rijk en beroemd te worden, je bent misschien een politicus, zakenman / muzikant, muzikant , student, voetballer of welke bezigheid je ook doet, je wilt rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven. Illuminati kan al je hartswensen toestaan om lid te worden van de Illuminati om rijk en beroemd in het leven te worden, Illuminati zal je je droom laten bereiken om rijk te worden en je de hele dag van je leven beschermen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Groeten van de grote ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Verlichte waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 500.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZELFSTANDIG WORDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 500.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 200.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze en nog veel meer

    NOTITIE; je kunt overal ter wereld lid worden van de Illuminati-broederschap, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,

    OPMERKING: als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via onze e-mail: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Groeten TEMPEL VERLICHTELIJKE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Groeten van de GROTE ILLUMINATI ORDER aan de Verenigde Staten en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de ILLUMINATI ORDER waar u uw verloren dromen kunt herstellen, en ook waar u het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder een bloedoffer. En door de jaren heen hebben we wereldleiders, MILJOENEN, MILJARDEN, WETENSCHAPPERS, SUPERSTARS en alle werken van het leven, je bent overal ter wereld welkom in jouw ras, religie en etniciteit WELKOM je in de HALL of FAME en WEALTH.
    Schrijf ons vriendelijk op onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

    Groeten TEMPLE ILLUMINATI VERENIGDE STATEN.666

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Groeten uit de GROTE ORDE VAN ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de ILLUMINATI ORDERS broederschap waar u uw verloren dromen kunt herstellen en ook waar u het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En door de jaren heen hebben we wereldleiders, MILJARDEN, miljarden, wetenschappers, SUPERSTARS en alle werken van het leven, u bent welkom in de wereld, afhankelijk van uw ras, religie en nationaliteit, WELKOM bij u Hall of Fame en Goodness.
    Schrijf ons vriendelijk via onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

    Hallo TEMPEL VERLICHT VERENIGDE STATEN.666

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. we verwelkomen alle nieuwe leden en een maandelijks voordeel als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen en dit is waar wereldleiders, supersterren, wetenschappers worden gemaakt samen met deze kans in het leven voor jou beroemd te zijn in jouw etniciteit en ras.

    Opmerking: neem contact met ons op via onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

    GROTE ILLUMINATI TEMPEL VAN DE VERENIGDE STATEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Geachte heer mevrouw,

    Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële storing en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag contact op met LORENA KIDNEY CLINIC en zij zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden. DR LORENA is een nefroloog in LORENA KIDNEY CLINIC. Ze specialiseerden zich in nierchirurgie en houden zich ook bezig met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Ze bevinden zich in Rusland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, de VS, Maleisië, Indonesië, Australië, Polen, Spanje. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen via e-mail: (LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM)

    LORENA NIER KLINISCHE STICHTING

    Telefoon: +1 984 213 1994

    E-mail: LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hallo, mijn naam is Dr. James Henry van het University of Benin Academisch ziekenhuis, ik ben een specialist in orgelchirurgie en we houden ons bezig met het kopen van organen van mensen die willen verkopen, en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en in Maleisië , maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Nigeria. als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nier of het verkopen van enig deel van uw lichaamsorgaan Neem contact met ons op voor meer informatie. Neem contact met ons op via
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp-nummer: +2348110133466
    Hoop van je te horen.
    Vriendelijke groeten,
    Dr. James
    DIRECTEUR
    UNIVERSITEIT VAN BENIN ZIEKENHUIS.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hallo, mijn naam is Dr. James Henry van het University of Benin Academisch ziekenhuis, ik ben een specialist in orgelchirurgie en we houden ons bezig met het kopen van organen van mensen die willen verkopen, en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en in Maleisië , maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Nigeria. als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nier of het verkopen van enig deel van uw lichaamsorgaan Neem contact met ons op voor meer informatie. Neem contact met ons op via
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp-nummer: +2348110133466
    Hoop van je te horen.
    Vriendelijke groeten,
    Dr. James
    DIRECTEUR
    UNIVERSITEIT VAN BENIN ZIEKENHUIS.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hallo kijker, ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati Hood en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de grote broederschap, maar ik was verschillende keren oplichterij voordat ik eindelijk een getuigenis op internet vond, dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen alvorens lid te worden van de broederschap, maar tot mijn grote verrassing vroeg hij me alleen om een ​​initiatiebijdrage van 300 USD te betalen, wat ik deed en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik er veel heb kunnen bouwen zaken met dit alles en ook met een bedrag van $ 124 miljoen dollar in mijn persoonlijke account en ik sta ook wereldwijd bekend om het bedrijf dat de Illuminati me gaf. En ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen in mijn rij kunnen zijn en zijn ook op zoek naar hulp hier is hun officiële e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com Of je kunt ze ook toevoegen op Whatsapp ( +639204895910) PAS OP VOOR OPSLAGERS EN MOET BOVEN 18 JAAR OUD ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hallo kijker, ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati Hood en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de grote broederschap, maar ik was verschillende keren oplichterij voordat ik eindelijk een getuigenis op internet vond, dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen alvorens lid te worden van de broederschap, maar tot mijn grote verrassing vroeg hij me alleen om een ​​initiatiebijdrage van 300 USD te betalen, wat ik deed en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik er veel heb kunnen bouwen zaken met dit alles en ook met een bedrag van $ 124 miljoen dollar in mijn persoonlijke account en ik sta ook wereldwijd bekend om het bedrijf dat de Illuminati me gaf. En ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen in mijn rij kunnen zijn en zijn ook op zoek naar hulp hier is hun officiële e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com Of je kunt ze ook toevoegen op Whatsapp ( +639204895910) PAS OP VOOR OPSLAGERS EN MOET BOVEN 18 JAAR OUD ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Groeten uit de grote orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Verlichte waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZELFSTANDIG WORDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres:
    greatilluminate99@gmail.com



    OPMERKING; deze Illuminati-broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, Singapore, Canada,
    enzovoort.


    Groeten TEMPEL VERLICHTELIJKE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wilt u een nier kopen of wilt u de uwe verkopen
    nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
    Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
    We bieden $ 1.000.000,00 USD voor een nier. Mijn naam is dokter DAVID. Ik ben een nefroloog bij de MAYO CLINIC. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en wij verzorgen ook
    Koop en transplanteer levende nieren.
    bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
    Neem gerust contact met ons op via e-mail.
    E-mail: mayoclinic55@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    Om eerlijk te zijn
    DR DAVID.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wilt u een nier kopen of wilt u de uwe verkopen
    nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
    Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
    We bieden $ 1.000.000,00 USD voor een nier. Mijn naam is dokter DAVID. Ik ben een nefroloog bij de MAYO CLINIC. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en wij verzorgen ook
    Koop en transplanteer levende nieren.
    bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
    Neem gerust contact met ons op via e-mail.
    E-mail: mayoclinic55@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    Om eerlijk te zijn
    DR DAVID.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wilt u een nier kopen of wilt u de uwe verkopen
    nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
    Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
    We bieden $ 1.000.000,00 USD voor een nier. Mijn naam is dokter DAVID. Ik ben een nefroloog bij de MAYO CLINIC. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en wij verzorgen ook
    Koop en transplanteer levende nieren.
    bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
    Neem gerust contact met ons op via e-mail.
    E-mail: mayoclinic55@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    Om eerlijk te zijn
    DR DAVID.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wilt u een nier kopen of wilt u de uwe verkopen
    nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
    Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
    We bieden $ 1.000.000,00 USD voor een nier. Mijn naam is dokter DAVID. Ik ben een nefroloog bij de MAYO CLINIC. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en wij verzorgen ook
    Koop en transplanteer levende nieren.
    bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
    Neem gerust contact met ons op via e-mail.
    E-mail: mayoclinic55@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    Om eerlijk te zijn
    DR DAVID.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hallo broeders en zusters, ik ben een van de agenten die door de grootmeester zijn gestuurd om evenveel van degenen die geïnteresseerd zijn in het zien van het licht te brengen en lid te worden van de Illuminati naar de grote Illuminati-tempel. Ik ben een zakenman, ik heb een eigen bedrijf. Over de hele wereld, maar ik was ooit zoals jij. Ik kon mijn gezin niet eens voeden, wat een leven dat ik had toen ik in armoede leefde totdat ik de gelegenheid zag om lid te worden van de grote Illuminati-familie en mijn kans waagde en ik ben bijna 10 jaar lid geweest. Illuminati laat mijn zakelijke carrière groeien en nog veel meer voordelen. Als je interesse hebt, schrijf me dan op mijn e-mailadres lordlugard246@gmail.com. Veel dank. ???

    BeantwoordenVerwijderen
  67. DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELD
    OPMERKING: GEEN MENSELIJKE SACRIFICE IS BETROKKEN
    Je kunt contact opnemen met de tempelagent via WhatsApp: (+8615523267959)

    Ben je een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, student? Wil rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word vandaag lid van de cultus van de Illuminati broederschap en ontvang een rijke onmiddellijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. Waar je ook kiest om in deze wereld te leven en ook $ 90.000.000 per maand te krijgen als salaris ...

    Voordelen voor nieuwe leden die lid worden van de Illuminati.
    1. Een huis in een land naar keuze.
    2. Een nieuwe droomauto met een waarde van USD $ 60.000.000.
    3. Een gelegenheid om de rijkste mannen ter wereld te ontmoeten.

    U moet 20 jaar of ouder zijn voordat u contact kunt opnemen met onze partners
    E-mail: illuminatipriestmark@gmail.com
    WhatsApp: (+8615523267959)

    BeantwoordenVerwijderen
  68. DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELD
    OPMERKING: GEEN MENSELIJKE SACRIFICE IS BETROKKEN
    Je kunt contact opnemen met de tempelagent via WhatsApp: (+8615523267959)

    Ben je een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, student? Wil rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word vandaag lid van de cultus van de Illuminati broederschap en ontvang een rijke onmiddellijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. Waar je ook kiest om in deze wereld te leven en ook $ 90.000.000 per maand te krijgen als salaris ...

    Voordelen voor nieuwe leden die lid worden van de Illuminati.
    1. Een huis in een land naar keuze.
    2. Een nieuwe droomauto met een waarde van USD $ 60.000.000.
    3. Een gelegenheid om de rijkste mannen ter wereld te ontmoeten.

    U moet 20 jaar of ouder zijn voordat u contact kunt opnemen met onze partners
    E-mail: illuminatipriestmark@gmail.com
    WhatsApp: (+8615523267959)

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik ben Kathlyn Ross, een inwoner van de Verenigde Staten van Amerika. Ik ben 51 jaar oud, ik ben een zakenvrouw. Ooit had ik problemen met het financieren van mijn project / bedrijf. Als het niet mijn goede vriend is die mij heeft voorgesteld aan de heer Robert Williams, die geldschieter is, om een lening van [$ 100.000] van zijn bedrijf te krijgen. Toen ik contact met hen opnam, duurde het 48 uur om mijn lening goed te keuren en over te maken naar mijn account nadat aan alle voorwaarden in de leningsovereenkomst / voorwaarden was voldaan. Zelfs als u slecht krediet heeft, bieden ze u nog steeds een service. Als u dringende financiële hulp nodig hebt, kunt u vandaag contact met hen opnemen om een lening te krijgen via dit e-mailadres: ubth20@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  70. WELKOM BIJ DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI WORLD RICHES. JIJ BENT POLITICIANS, ARTS, INGENIEUR, MODEL, GEDIPLOMEERDE, STUDENT, GOUDE KANS De grote Illuminati-organisatie zal je rijk, krachtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en verlangens van het hart bereiken door lid te zijn van de broederschap van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en pensioen. Je wilt vandaag echt lid worden van het grote illuminati-lid. Om lid te worden van de Illuminati, duurt het slechts 30 minuten, om rijk te worden kun je maar 2 uur hebben. We hebben veel voordelen in de Illuminati. We geven onze leden elke week $ 3.000. We geven onze leden $ 2.000.000 = elke maand. Om lid te worden kunt u contact met ons opnemen via illuminatiworld84 @ gmail of whatsapp + 2348166224811

    BeantwoordenVerwijderen
  71. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +15079442795

    BeantwoordenVerwijderen
  72. PROCEDURE VOOR DE MONTAGE VAN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI GELD EN MACHT, WORD LID VAN WLLAPITINTI WhatsApp onze agent +2348107419450 of per post of briefkaart
    (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

    Ben je een man of een zakenvrouw, een politicus, een muzikant, een student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn? Word lid van de Illuminati
    Broederschap aanbidt vandaag en krijgt meteen de rijke som van. $ 1 miljoen per week en een gratis huis. elke plaats waar je ervoor kiest om in deze wereld te wonen en ook 350.000 dollar per maand als salaris ontvangt ...

    VOORDELEN AANGEBODEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD 120.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream-auto voor $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een gereserveerde afspraak met de beste 5 ter wereld.
    Leiders en top 5-beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, bel dan
    de agent nu +2348107419450 of hoe zit het met hem in
    +2348107419450) of u kunt ons ook een e-mail sturen met deze,
    (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) voor een onmiddellijke online initiatie

    BeantwoordenVerwijderen
  73. PROCEDURE VOOR DE MONTAGE VAN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI GELD EN MACHT, WORD LID VAN WLLAPITINTI WhatsApp onze agent +2348107419450 of per post of briefkaart
    (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

    Ben je een man of een zakenvrouw, een politicus, een muzikant, een student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn? Word lid van de Illuminati
    Broederschap aanbidt vandaag en krijgt meteen de rijke som van. $ 1 miljoen per week en een gratis huis. elke plaats waar je ervoor kiest om in deze wereld te wonen en ook 350.000 dollar per maand als salaris ontvangt ...

    VOORDELEN AANGEBODEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD 120.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream-auto voor $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een gereserveerde afspraak met de beste 5 ter wereld.
    Leiders en top 5-beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, bel dan
    de agent nu +2348107419450 of hoe zit het met hem in
    +2348107419450) of u kunt ons ook een e-mail sturen met deze,
    (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) voor een onmiddellijke online initiatie

    BeantwoordenVerwijderen
  74. .
    DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE BROERKAP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. ALSTUBLIEFT
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKE EN FAME. Ben je een man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en wees zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen bereiken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartswensen worden
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 1.000.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die zal beschermen
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Werving van nieuwe geliefde leden, roep en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We wachten
    uw antwoord, u kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: 1 (908) 768-4025

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Dit is mijn getuigenis over het goede werk van dr. Fasoya die me helpt, ik ben Alberto Grace uit Spanje. Het spijt me dat ik dit op internet heb gezet, maar ik moet wel, door deze wereldspreukspeler die mijn man terugbracht die me verliet de afgelopen 3 jaar heb ik deze man uiteindelijk ontmoet op een blogsite die door een van zijn klanten is geplaatst voor hulp, mijn man gaf alle tekenen dat hij een affaire had, maar ik koos ervoor in ontkenning te leven en ze te negeren. Hij behandelde me slecht en liet me niet langer de liefde en genegenheid zien die me in de eerste plaats verliefd op hem maakten

    ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me over een spell caster waarover hij had gehoord en hij gaf me een e-mailadres om naar de spell caster te schrijven om hem mijn problemen te vertellen. In slechts 2 dagen was mijn man terug bij mij, ik was net wil je bedanken voor deze waarheidsgetrouwe en oprechte spell caster, mijnheer alles wat je me vertelde is gebeurd en bedankt mijnheer, alsjeblieft ik wil iedereen vertellen die op zoek is naar een oplossing voor hun probleem, ik raad je aan vriendelijk dit te raadplegen spell caster, hij is echt, hij is krachtig en alles wat de spell caster vertelt, is wat er zal gebeuren, omdat alles wat de spell caster me vertelde te geschieden. Je kunt zo vriendelijk contact met hem opnemen op: zijn e-mailadres is (fayosasolusionhome@gmail.com) of rechtstreeks op whatsapp +2348151918774

    BeantwoordenVerwijderen
  76. We bieden onze leden machtsbekendheid en rijkdom zodra hun initiatieproces is voltooid. Zodra uw initiatie is voltooid, ontvangt u uw lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en een geldbedrag van twee miljoen dollar. Neem voor meer informatie contact met mij op. Op WhatsApp +2348147766277

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Welkom by Lilavati-hospitaal. U wil u nier vir $ 700,000 verkoop ,? Is dit jy
    Op soek na 'n geleentheid om sy nier vir geld te verkoop
    As gevolg van die finansiële krisis en u weet nie wat om te doen nie
    Kontak ons vandag nog, dan bied ons u 'n goeie bedrag
    Bedrag geld vir u nier. My naam is Dokter Deepak Parikh in die Lilavati-hospitaal. Ons kliniek spesialiseer in nierchirurgie en behandel ook
    Die ooreenstemmende skenker vir die aankoop en uitplant van niere
    Ons is geleë in Indië, Dubai, Koeweit
    As u belangstel in die verkoop of koop van niere, nie
    Moet nie huiwer om ons per e-pos te kontak nie.
    E-pos: lilavatihospital.in@gmail.com


    Welkom by Lilavati-hospitaal l, spesialis-hospitaal wat niere koop.
    Wil u u nier verkoop in ruil vir geld? Indien ja.
    Kontak dan vandag vir 'n betroubare en goeie transaksie.
    Kontak onmiddellik via onderstaande inligting
    E-pos: lilavatihospital.in@gmail.com
    Dankie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wilt u een nier kopen of wilt u uw verkopennier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële storing en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede hoeveelheid geld voor uw nier. Mijn naam is Dr.bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.E-mail: punjabteachinghospital@gmail.comBeste wensenDR ARMIT

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo, ben je een zakenman of -vrouw,
    Heb je geld nodig om een eigen bedrijf te starten?
    Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen te betalen of een goed bedrijf te starten?
    Heeft u geld nodig om uw project te financieren?
      Het biedt gegarandeerde leendiensten van elk bedrag en naar elk deel van de wereld voor (mensen, bedrijven, makelaars en bedrijfsentiteiten) tegen onze uitstekende rentevoet van 2%. Voor meer informatie en verzoek om antwoorden te sturen naar het volgende e-mailadres: mrfrankloanfirm63@gmail.com
    whatsapp +491639478840
    Dank je

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Goedendag iedereen, ik ben hier om jullie allemaal te vertellen hoe ik uit de armoede ben ontsnapt met de hulp van Zhang Fang, een agent van de Illuminati-broederschap. Ik leed al 8 jaar met mijn man dat we amper 3 vierkante maaltijden per dag konden krijgen. We hebben veel ontberingen meegemaakt dat mijn man zichzelf bijna heeft opgehangen totdat ik werd verwezen naar Zhang Fang uit Vietnam, die een agent is van de Illuminati Brotherhood. Ik nam contact met hem op en hij maakte de nodige regelingen voor mijn initiatie en nadat mijn initiatieproces was voltooid, ontving ik een lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en kreeg ik ook een contract ter waarde van $ 200.000,00 dollar door een olie- en gasbedrijf in White Plains, New York, Verenigde Staten. Neem nu contact op met Zhang Fang via WhatsApp op +1 (740) 573-9483 of e-mail: zhangfang02442@gmail.com als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati Brotherhood.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Goedendag iedereen, ik ben hier om jullie allemaal te vertellen hoe ik uit de armoede ben ontsnapt met de hulp van Zhang Fang, een agent van de Illuminati-broederschap. Ik leed al 8 jaar met mijn man dat we amper 3 vierkante maaltijden per dag konden krijgen. We hebben veel ontberingen meegemaakt dat mijn man zichzelf bijna heeft opgehangen totdat ik werd verwezen naar Zhang Fang uit Vietnam, die een agent is van de Illuminati Brotherhood. Ik nam contact met hem op en hij maakte de nodige regelingen voor mijn initiatie en nadat mijn initiatieproces was voltooid, ontving ik een lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en kreeg ik ook een contract ter waarde van $ 200.000,00 dollar door een olie- en gasbedrijf in White Plains, New York, Verenigde Staten. Neem nu contact op met Zhang Fang via WhatsApp op +1 (740) 573-9483 of e-mail: zhangfang02442@gmail.com als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati Brotherhood.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Vergeet niet het licht van vandaag te zien, dat van broer en zus. word vandaag lid van Illuminati lodge om onbeperkte rijkdom en macht te verkrijgen. Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van het grote hoofdkantoor van de Illuminati lodge in de VS. Vriendelijk inbox de overgrootmeester op whats-app mobiel nu +233235887825.

    Waarschuwing u moet ouder zijn dan 18 jaar.

    "Wij waken altijd over u" Heil het licht.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  84. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK WORDEN. KRACHTIG EN
    BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI EN WORD RICH.ILLUMINATI BRENGT JE
    IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN JE VANDAAG LEEFT. UW FINANCIEEL
    MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS JE MEET. WIJ STEUNEN U BEIDE
    FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U EEN COMFORTABEL LEVEN LEEFT.
    ILLUMINATI EN KRIJG JE ZELF EEN HUIS EN EEN AUTO EN OOK MET DE SOM VAN
    (ÉÉN MILJOEN DOLLAR) VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.

    1. Een contante beloning van één miljoen dollar $ 1.000.000,00
    2.Een Dream House gekocht in het land van uw keuze en een auto
    3.A V.I.P-behandeling op alle luchthavens ter wereld
    4.Een totale verandering van levensstijl
    5. Maandelijkse betaling van $ 200.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als
    een lid

    Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de grote Illuminati-broederschap van
    rijkdom en roem contact met ons op
    Email- (worldilluminatigrandlodge@outlook.com)
    WhatsApp of sms ons op +1 (854) 529-8669 of op +2348051699674

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Mijn getuigenis over hoe ik een Illuminati-lid werd. Ik wil de mensen die willen deelnemen aan de grote Illuminate informeren over hoe ik werd geholpen door een geweldig Illuminate-lid. Zijn naam is meneer Felix. Helpt me bij het terugwinnen van mijn leven na de dood. na ongeveer 5 jaar en zes maanden te zijn ontslagen. Na oplichting door zoveel leden van de Illuminati. Ik ben de afgelopen jaren financieel hopeloos geweest. Maar op een dag, terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik de post tegen van het Great Illuminate-lid, de heer Felix, en zei dat je beroemd, rijk en succesvol kunt zijn in het leven door lid te zijn van de grote Illuminati, onmiddellijk nam ik contact op met en Ik legde hem alles uit en hij raadde me aan en hielp en ik betaal voor het lidmaatschapsregistratieformulier dat zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in de grote nieuwe wereldorde van Illuminati. daarna en ook gaven ze me alle richtlijnen en vertelden me dat alle nieuwe leden beloond worden met een bedrag van $ 1.000.000 US Dollars contant na inwijding. Met de hulp van de heer Felix. Ik ben volledig ingewijd als volledig Illuminati-lid. Als je eerder geen oplichters bent geworden, of als je voor het eerst op zoek bent naar wie je kan helpen lid te worden, is mijn advies voor jou om Mr Felix een kans te geven. Hij is je beste kans om te worden wat je ooit voor je toekomstige leven wenst, neem contact met hem op E-mail: felixmorganilluminati@gmail.com of WhatsApp + 2348056051569.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI naar de Verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je aan te sluiten bij de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook een bedrag van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
    1. Een beloning in contanten van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je interesse hebt, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waar je overal ter wereld lid van kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPLE ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Hallo, mijn naam is James Walter. Ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de broederschap, maar ik ben verschillende keren opgelicht voordat ik eindelijk online een getuigenis vond. Dus nam ik contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen voordat ik bij de kap kon, maar tot mijn grote verbazing vroeg hij me alleen om het rituele materiaal te kopen dat $ 335 kostte, en in de ondertussen ben ik opgelicht tot $ 5.000 voordat ik contact opnam met mijn jeffery. Wat ik heb gedaan en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik heb in slechts twee maanden tijd al een bedrag van $ 15 miljoen op mijn persoonlijke rekening staan ​​en ik ben ook over de hele wereld bekend om het bedrijf dat de Illuminati mij heeft gegeven. En ik heb ook de kracht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen op mijn rijstrook kunnen zijn om hier hulp te zoeken. Dus wat u nu moet doen, is contact opnemen met de agent en hem laten weten dat u lid wilt worden van de Illuminati. Officieel e-mailadres: greatestilluminati4@gmail.com Wat is de toepassing: 1 (929) 267 3902 PAS OP VOOR OPLICHTERS EN MOET MEER DAN 18 JAAR OUD ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hallo, mijn naam is James Walter. Ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de broederschap, maar ik ben verschillende keren opgelicht voordat ik eindelijk online een getuigenis vond. Dus nam ik contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen voordat ik bij de kap kon, maar tot mijn grote verbazing vroeg hij me alleen om het rituele materiaal te kopen dat $ 335 kostte, en in de ondertussen ben ik opgelicht tot $ 5.000 voordat ik contact opnam met mijn jeffery. Wat ik heb gedaan en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik heb in slechts twee maanden tijd al een bedrag van $ 15 miljoen op mijn persoonlijke rekening staan ​​en ik ben ook over de hele wereld bekend om het bedrijf dat de Illuminati mij heeft gegeven. En ik heb ook de kracht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen op mijn rijstrook kunnen zijn om hier hulp te zoeken. Dus wat u nu moet doen, is contact opnemen met de agent en hem laten weten dat u lid wilt worden van de Illuminati. Officieel e-mailadres: greatestilluminati4@gmail.com Wat is de toepassing: 1 (929) 267 3902 PAS OP VOOR OPLICHTERS EN MOET MEER DAN 18 JAAR OUD ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Mijn dromen daarvoor zijn om lid te worden van de Illuminati, maar ik doe zo mijn best om me aan te sluiten bij degenen die ik ontmoet, ik zwendel me altijd op, ik zeg tegen mezelf dat ik dit nooit zal opgeven, tenzij ik Mr Scott Ham ontmoet die me aan de broederschap nu mijn leven zo lief is, neem contact met hem op als je interesse hebt om lid te worden van +233235887825

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, leeftijd 46 jaar, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati kreeg ik een miljoen euro nadat dat aan mij was overgemaakt, geven ze een huis en een auto, het beste deel van de Illuminati is er geen mensenoffer, ze helpen je te begrijpen hoe je rijkdom kunt laten komen, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze gunnen jullie allemaal als je hartje begeert, kun je contact opnemen met Lord Patrick op WhatsApp-nummer +2348055329159 voor hulp over hoe je lid kunt worden en kunt genieten van de volledige voordelen van het leven

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen terugwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van overleg met de 5 beste in de wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Zie het licht niet. we zijn ons ervan bewust dat er veel mensen online zijn die zich voordoen als een van onze agenten van de Illuminati-broederschap. Wees voorzichtig, niet iedereen die je hier online ziet, is echt. Deze organisatie is voor vrede, welzijn, kracht en roem. De organisatie vereist geen bloedoffer Bij interesse, vriendelijk Whatsapp: +1 (315) 3161521

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Goed nieuws !!! Goed nieuws !!!, Wil je een rijk, gezond en beroemd leven leiden? Wil je direct rijk worden en geen lijden meer hebben? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? wil je aan de macht en controle zijn? zo ja, hier is een goede tip, sluit je gewoon aan bij de "ILLUMINATI ORGANISATION", je kunt vragen "Hoe kan ik meedoen", het antwoord is simpel alles wat je hoeft te doen is om contact met ons op te nemen om jezelf te VERHALEN VAN ARMOEDE ..

    Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

    Via WhatsApp: +2348147226753
    E-mail: illuminatitemle666@gmail.com

    PAS OP voor oplichters, ER IS GEEN ZOALS REGISTRATIEKOSTEN EN U MOET
    BOVEN DE LEEFTIJD VAN 18 JAAR.

    BEDANKT ....
    TEAM BETREFT
    PLANVERLICHTING

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Mijn naam is Lucas Max, ik woon in Nederland. Een week geleden kocht ik een nieuwe Rolls-Royce, want het is drie maanden geleden dat ik me bij de Illuminatie orde voegde en amper genoeg had om mijn gezin te voeden. Ik zal je wat over mezelf vertellen. Armoede, zo zou ik het omschrijven, ik ging nooit naar de universiteit. Na het afronden van school ging ik werken bij het tankstation. Toen ik jong was, was mijn salaris voldoende voor mij. Maar toen ik trouwde, werd mijn zoon geboren, ik begon in ernstige financiële problemen en permanente schulden te geraken. Op een middag reed een nieuwe Lamborghini het tankstation binnen. Een jonge man stapte uit de auto, hij leek rond de 28 tot 30 jaar te zijn. Ik was altijd verbaasd hoe jonge mensen aan zoveel geld konden komen. Ik zei zachtjes tegen mezelf: wat moet je doen om zo'n auto te besturen? Maar hij hoorde me en lachte, en hij verbond me door me aan te sluiten bij de Illuminatie, met de hulp van Lord Patrick, en vandaag word ik rijk en beroemd. Als jij ook geïnteresseerd bent WhatsApp +2348055329159 of stuur hem een ​​e-mail via agentpatrick5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Snel zakelijk lenen of rekeningen betalen tegen 3% rente? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studielening, schuldconsolidatielening e.t.c. ongeacht uw kredietscore. We zijn gegarandeerd in het verstrekken van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met een maximale looptijd van 1 tot 30 jaar, varieert onze lening van 2.000 euro (tweeduizend euro) tot $ 50.000.000,00. (Vijftig miljoen euro). We lenen ook in USA DOLLARS, EURO en PONDEN! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze e-mail: (robertokennety@gmail.com), of WhatsApp: +1(518)219-0838

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Hallo lieverd, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Marcus Dame te bedanken die me eindelijk heeft geholpen om een ​​volwaardig lid te worden van de Grote Illuminati Broederschap en nu leef ik mijn leven in geluk. en ik was ooit behoeftig en leefde mijn leven in extreme armoede en de levensstandaard werd zo arm en laag dat ik zelfs leerde mezelf te doden, ik werd diep gewurgd door armoede en ik had geen lichaam om me te helpen, eten is een probleem voor mij en mijn familie totdat ik een grote genereuze Illuminati-man ontmoette, meneer James genaamd, die me vertelde dat ik niet dood hoefde te gaan en hij introduceerde me in het rijk van rijkdom en roem. Hij zei dat ik mijn lidmaatschapsformulier moest krijgen, wat ik ook deed, en hij zei me dat ik me moest voorbereiden op mijn inwijdingsdag en dat alle nieuwe leden een bepaalde beloning van $ 500.000 dollar krijgen op je inwijdingsdag. dus ik werd ingewijd in de Illuminati-wereld en een paar dagen kreeg ik een contract ter waarde van miljoenen dollars, in mijn bedrijf doe ik het nu heel goed, ik deed precies wat me werd gevraagd en vandaag is het verhaal veranderd, ik heb tot $ 100,000000 USD op mijn bankrekening, ik ben een levend getuigenis, mijn droom en alle rijkdom, roem, succes en rijkdom die ik ooit heb gewenst, is werkelijkheid geworden. Toch dank aan de heer Marcus Dame die mijn dromen werkelijkheid heeft gemaakt door mij te helpen lid te worden van de grote Illuminati. Schiet op, je kunt hem toevoegen op whatsapp +19739833966 of hem e-mailen; marcusdameilluminati@gmail.com
    succes

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Mijn getuigenis over hoe ik een Illuminati-lid werd. Ik wil de mensen die zich bij de grote illuminate willen aansluiten op de hoogte stellen van hoe ik werd geholpen door een groot Illuminati-lid. Zijn naam is meneer Felix. Helpt me mijn leven terug te krijgen uit het stadium van overlijden. na ongeveer 5 jaar en zes maanden te zijn ontslagen. Na te zijn opgelicht door zoveel leden van de Illuminati. Ik ben al die jaren hopeloos, financieel down. Maar op een dag, terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik de post tegen van het grote Illuminati-lid, de heer Felix, die zei dat je beroemd, rijk en succesvol kunt zijn in het leven door lid te zijn geweest van de grote Illuminati, onmiddellijk nam ik contact op met en Ik legde hem alles uit en hij raadde me aan en hielp en ik betaalde voor het lidmaatschapsregistratieformulier dat zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in de grote Illuminati nieuwe wereldorde. Daarna gaven ze me alle richtlijnen en vertelden ze me dat alle nieuwe leden na initiatie beloond worden met een bedrag van $ 1.000.000 US Dollars. Met de hulp van meneer Felix. Ik werd volledig ingewijd als een volledig Illuminati-lid. Als je eerder gefaald hebt in oplichters, of als dit de eerste keer is dat je iemand zoekt om je te helpen lid te worden, dan is mijn advies voor jou om Mr Felix eens te proberen. Hij is je beste kans om te worden wat je wenst voor je toekomstige leven. Neem contact met hem op E-mail: felixmorganilluminati@gmail.com of WhatsApp +2348056051569.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Groeten van de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je aan te sluiten bij de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook het bedrag van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze zich bij de broederschap voegen en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DEELNEMEN AAN VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  100. ZOEKT U RIJKDOM, ROEM, MACHT, BESCHERMING, OPLOSSING, KENNIS, WIJSHEID ENZ.?
    Bent u een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, pastoor, advocaat, acteur, actrice, bankier, voetballer, model, afgestudeerde, student, ingenieur en wilt u rijk, beroemd en krachtig zijn in het leven?
    DIT IS UW GOUDEN KANS, EN GEEN MENSELIJK OFFER. De grote Illuminati-broederschap zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en hartsverlangen verwezenlijken door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, een lang leven en voorspoed hier op aarde, en er zijn grote voordelen en beloningen.
    Als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op.
    E-mail ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
    Telefoon ....: + 17076027784

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Mijn getuigenis over hoe ik een Illuminati-lid werd. Ik wil de mensen die zich bij de grote illuminate willen aansluiten op de hoogte stellen van hoe ik werd geholpen door een groot Illuminati-lid. Zijn naam is Mr Harris. Helpt me mijn leven terug te krijgen uit het stadium van overlijden. na ongeveer 5 jaar en zes maanden te zijn ontslagen. Na te zijn opgelicht door zoveel leden van de Illuminati. Ik ben al die jaren hopeloos, financieel down. Maar op een dag, terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik de post tegen van het Grote Illuminati-lid, de heer Harris, die zei dat je beroemd, rijk en succesvol kunt zijn in het leven door lid te zijn geweest van de grote Illuminati, ik nam onmiddellijk contact op met en Ik legde hem alles uit en hij raadde me aan en hielp en ik betaalde voor het lidmaatschapsregistratieformulier dat zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in de grote Illuminati nieuwe wereldorde. Daarna gaven ze me alle richtlijnen en vertelden ze me dat alle nieuwe leden na initiatie beloond worden met een bedrag van $ 1.000.000 US Dollars. Met de hulp van meneer Harris. Ik werd volledig ingewijd als een volledig Illuminati-lid. Als je eerder gefaald hebt in oplichters, of als dit de eerste keer is dat je iemand zoekt om je te helpen lid te worden, dan is mijn advies voor jou om Mr Harris eens te proberen. Hij is je beste kans om te worden wat je wenst voor je toekomstige leven. Neem contact met hem op E-mail: illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +12293354811.

    BeantwoordenVerwijderen
  102. DIT IS EEN OFFICIËLE VERLICHTE BOODSCHAP AAN DE WERELD
    OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK OFFER BETROKKEN EN ILLUMINATI VERZOEKT OOK GEEN REGISTRATIEKOSTEN
    Je kunt de tempelagent bereiken via WhatsApp: +1(706)406-1662

    Ben je een zakenman, politicus, muzikant? Je wilt rijk zijn

    beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap

    vandaag en ontvang direct een rijk bedrag van. $ 1 miljoen per week en gratis

    Auto waar je ervoor kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ te krijgen

    1.000.000 als uw voordeel om een nieuw leven te beginnen.

    U moet minimaal 25 jaar oud zijn voordat u contact kunt opnemen met onze partners
    E-mail:
    Whatsapp: +1(706)406-1662

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Mijn getuigenis over hoe ik een Illuminati-lid werd. Ik wil de mensen die zich bij de grote illuminate willen aansluiten op de hoogte stellen van hoe ik werd geholpen door een groot Illuminati-lid. Zijn naam is Mr Harris. Helpt me mijn leven terug te krijgen uit het stadium van overlijden. na ongeveer 5 jaar en zes maanden te zijn ontslagen. Na te zijn opgelicht door zoveel leden van de Illuminati. Ik ben al die jaren hopeloos, financieel down. Maar op een dag, terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik de post tegen van het Grote Illuminati-lid, de heer Harris, die zei dat je beroemd, rijk en succesvol kunt zijn in het leven door lid te zijn geweest van de grote Illuminati, ik nam onmiddellijk contact op met en Ik legde hem alles uit en hij raadde me aan en hielp en ik betaalde voor het lidmaatschapsregistratieformulier dat zal worden gebruikt om mij te initiëren, en ik werd ingewijd in de grote Illuminati nieuwe wereldorde. Daarna gaven ze me alle richtlijnen en vertelden ze me dat alle nieuwe leden na initiatie beloond worden met een bedrag van $ 1.000.000 US Dollars. Met de hulp van meneer Harris. Ik werd volledig ingewijd als een volledig Illuminati-lid. Als je eerder gefaald hebt in oplichters, of als dit de eerste keer is dat je iemand zoekt om je te helpen lid te worden, dan is mijn advies voor jou om Mr Harris eens te proberen. Hij is je beste kans om te worden wat je wenst voor je toekomstige leven. Neem contact met hem op E-mail: illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +12293354811.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Hallo iedereen.


    Mijn naam is Dr. Kate Adams, ik ben een frenoloog in het Adams Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook de aankoop en transplantatie van nieren met een levende en corresponderende donor. We zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com.

    Mijn aanzien

    Dr. Kate Adams

    Whatsapp + 1 3154071872

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Hallo iedereen.


    Mijn naam is Dr. Kate Adams, ik ben een frenoloog in het Adams Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook de aankoop en transplantatie van nieren met een levende en corresponderende donor. We zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: kateadams946@hotmail.com.

    Mijn aanzien

    Dr. Kate Adams

    Whatsapp + 1 3154071872...

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Hallo!!! Wil je lid worden van de grote Illuminati en begin je maandelijks 50.000.000,00 USD te ontvangen en onder anderen populair te zijn en rijkdom en roem te hebben, dit is de enige kans om van de Illuminati te zijn..Ik werd gestuurd door de vrijmetselaar hoge chef om 52 leden in de Illuminati te brengen, heb ik er 32, dus we zijn op zoek naar 20, dus probeer een van de twintig mensen te zijn die rijk en beroemd zijn, neem contact met ons op via WhatsApp: +33758476136, https://wa.link/ d4ml2g, of e-mail ons op: illuminatitemle666@gmail.com, zodat we kunnen beginnen met het aanmeldingsproces

    BeantwoordenVerwijderen
  107. HOE IK NAAR DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP NADAT NA VEEL OPLICHTINGEN Hallo iedereen mijn naam is Madison Clark ik kom uit het VK ik geef een getuigenis over hoe ik lid ben geworden van de Illuminati-broederschap, ik probeerde nu al zoveel jaar lid te worden van deze organisatie, ik werd opgelicht door een nepagent in Zuid-Afrika en Nigeria, ik was down ik kon mezelf en mijn gezin niet meer voeden en ik probeerde met alle middelen geld te verdienen, maar tevergeefs, ik was bang om contact op te nemen met een Illuminati-agent omdat ze eten mijn geld, op een dag kwam ik een bericht tegen van iemand die een getuigenis aflegde en een man genaamd James Rashford bedankte omdat hij hem hielp om lid te worden van de Illuminati-broederschap, toen keek ik naar de e-mail van de man en het telefoonnummer dat daar was geschreven. neem contact met hem op omdat ik vaak werd opgelicht door oplichters die mijn 500.000 aten en weggingen met het geld, toen was ik erg in de war, dus besloot ik contact op te nemen met de persoon die de getuigenis had gekregen en ik belde hem en ik communiceerde met hem via de telefoon oproepen voor h Ik begon me zijn eigen verhaal te vertellen over wanneer hij mee wilde doen, hij vertelde me alles wat ik moest doen, toen nam ik een besluit en belde de agent genaamd James Rashford en hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik werd ingewijd, verrassend genoeg kreeg ik mijn voordeel van het feit dat ik een nieuw lid ben van de grote Illuminati-broederschap Ik was zo blij, voor degenen onder u die probeerden lid te worden van deze organisatie, is dit uw kans om lid te worden van het contact met MR james op WhatsApp (+2348107771101) of e-mail illuminatip8@gmail.com voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  108. ✝️ Word lid van de Illuminati-broederschap voor geld, macht, roem en veiligheid. E-mail: illuminatistar6666@gmail.com, of WhatsApp +1(631)215-3778.
    VOORDELEN EN BELONINGEN DIE AAN DE LEDEN WORDEN GEGEVEN.
    🔯 1. Een contante beloning van $ 60.060.800 USD.🔺
    🔯 2. Een nieuwe gestroomlijnde droomauto ter waarde van USD $ 670.690 USD, 🔺
    🔯 3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze ter waarde van USD $ 980.500 USD🔺
    🔯 4. Maandelijkse betaling van $ 80.860 USD per maand als lid. 🔺
    🔯 5. Mis het niet om het Licht, geld, roem en macht te zien in 3 dagen. 🔺
    🔯 6. Geen menselijke offers.🔺
    🔯 7. Wees een miljonair🔺
    Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten, 🔺 Neem contact met ons op: e-mail: illuminatistar6666@gmail.com of WhatsApp +1(631)215-3778.

    BeantwoordenVerwijderen
  109. DEELNEMEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN KRACHT OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK OFFER BETREKKING EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEGELD

    U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: + 1206-855-6632
    Bent u een zakenman, politicus, muzikant, pastoor, voetballer? Je wilt rijk zijn
    beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap
    vandaag en ontvang direct een rijke som van. $ 1 miljoen per week en gratis
    Auto waar je ervoor kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ te krijgen
    1.000.000 als uw uitkering om een nieuw leven te beginnen.

    U moet minimaal 20 jaar oud zijn voordat u contact kunt opnemen met onze partners
    Doe niet mee als je student bent
    E-mail: illuminate666temple@outlook.com of Whatsapp: (+ 1206-855-6632)

    BeantwoordenVerwijderen
  110. GRIJP DIT LEVEN VERANDERENDE KANS VANDAAG
    Maak een juiste en positieve keuze voor deze kans voor jou vandaag om een van de 20 gelukkige personen te zijn die de grote Illuminati wil toegeven en die rijk en beroemd maakt.
    en rijk en hebben ook recht op miljoen dollar ($ 20.000.000 USD).
    als je geïnteresseerd bent, WhatsApp ons:
    Whatsup: +33758476136
    e-mail: realilluminati0666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Mein Zeugnis darüber, wie ich Illuminati-Mitglied wurde. Ich möchte die Leute, die sich dem großen Illuminate anschließen wollen, darüber informieren, wie mir ein großartiges Illuminati-Mitglied geholfen hat. Er heißt Mr Harris. Hilft mir, mein Leben aus dem Stadium des Todes zurückzugewinnen. nach etwa 5 Jahren und sechs Monaten entlassen. Nachdem sie von so vielen Mitgliedern der Illuminaten betrogen wurden. Ich war in all den Jahren hoffnungslos und finanziell am Boden. Aber eines Tages, als ich im Internet surfte, stieß ich auf den Posten des Great Illuminati-Mitglieds, Herrn Harris, und sagte, dass Sie berühmt, reich und erfolgreich im Leben sein können, wenn Sie Mitglied der Great Illuminati waren. Sofort kontaktierte ich und Ich erklärte ihm alles und er empfahl mich und half und ich bezahle für das Registrierungsformular für die Mitgliedschaft, das verwendet wird, um mich zu initiieren, und ich wurde in die große neue Weltordnung der Illuminaten eingeweiht. Danach gaben sie mir alle Richtlinien und sagten mir, dass alle neuen Mitglieder nach der Initiierung mit der Summe von 1.000.000 US-Dollar in bar belohnt werden. Mit der Hilfe von Herrn Harris. Ich wurde vollständig als komplettes Illuminati-Mitglied initiiert. Wenn Sie schon einmal mit Betrügern gescheitert sind oder zum ersten Mal jemanden suchen, der Ihnen hilft, Mitglied zu werden, ist mein Rat für Sie, es mit Herrn Harris zu versuchen. Er ist Ihre beste Chance, das zu werden, was Sie sich für Ihr zukünftiges Leben wünschen. Kontaktieren Sie ihn per E-Mail: illuminatiofficial565@gmail.com oder WhatsApp +2348056051569.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. HALLO KIJKERS. JE KUNT VANDAAG LID WORDEN BIJ DE ILLUMINATI, ONGEACHT WAAR JE IN DE WERELD BENT.
    Wil je vrijheid, roem, rijkdom, krachten en wil je dat al je dromen uitkomen? Ben je een opkomend artiest, danser, ondernemer, etc. The Great Illuminati Society biedt je een levenslange kans om je wensen uit te laten komen. Sluit je aan bij de Illuminati en laat al je hartswensen, snelle auto's, roem, geld, invloed en macht uitkomen. Verdien $ 50.000 per maand om lid te worden en $ 50.000.000 als een voordeel dat je een volwaardig lid bent van de grote Illuminati-beweging om weer een nieuw leven te beginnen ...
    Geen vals spel, geen opoffering en geen kwaad ... is een organisatie van vrede, eenheid en liefde, om je aan te melden of de grote raad te bellen op het WhatsApp-nummer: +33758476136
    E-mailadres: greatilluminati0666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  113. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROEDERSCHAP ORGANISATIE.
    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenlieden, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen die het nodig hebben. Opmerking; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er is geen menselijk offer. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp: +1 (234) 248-7286 OF +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  114. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROEDERSCHAP ORGANISATIE.
    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenlieden, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen die het nodig hebben. Opmerking; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er is geen menselijk offer. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp: +1 (234) 248-7286 OF +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  115. WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI TEMPEL VAN GELD EN POWERNOTE: ER IS GEEN MENSELIJK OPOFFER EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEKOSTEN

    U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +1 206-855-6632
    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word vandaag lid van de Illuminatibrotherhood-cultus en krijg meteen een rijk bedrag van. 1 miljoen dollar in een week, en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en ontvang ook maandelijks 500.000 Amerikaanse dollars als salaris ...

    .Ben je geïnteresseerd, bel dan nu de makelaar +1 206-855-6632 of whatsaap hem op
    +1 206-855-6632) Je moet ten minste 25 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners . Doe niet mee als je student bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Do you want to sell your kidneys?
    Are you looking for an opportunity to sell your kidneys due to the financial crisis and do not know what to do?
    are you still out there passing through financial challenges, you have opportunities for you to sell your kidney with a huge some of $520.000 and still be very healthy.
    fortis hospital is buying kidney from serious kidney donor with the sum of $520,000, they have the best doctor, used what you have to get what you want and be free from poverty,
    they we even pay you part of the money for you to process your visa to come for surgery and immediately after the
    surgery they give you the balance cash, if you are
    interested you can contact the hospital via
    fortis.hospital.in@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Hello,
    We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around
    the globe infected with more than 3 million debit malware and
    skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot of money
    quickly and safely, with which one can withdraw Cash either in euros or
    Swiss franc from ATM and can be used by any POS system
    Note: Our cards are Illegal but trust me its 100% safe
    Contact: Kelvin Ericksson
    Email: blankatmmaster5555@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Saludos desde la gran orden de la ilustración al estado unido y al mundo entero, esta es una oportunidad abierta para unirse a la comunidad de las personas iluminadas, donde puede recuperar sus sueños perdidos, y también donde puede recuperar la luz de la riqueza. y felicidad sin ningún sacrificio de sangre. Y también pagamos la suma de $ 550,000 para conseguir a todos los nuevos miembros cuando se unan a la fraternidad y también a una casa de su elección y ubicación con inversión y esta oportunidad en la vida de hacerse famosos.

    BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE PASAN POR LA ILUMINACIÓN.
    1. Recompensa en efectivo de $ 550 000.
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR por valor de USD $ 150,000 USD
    3. Compró la casa de sus sueños en el país de su elección.
    Una consulta de un mes con los 5 mejores del mundo.
    Los líderes y 5 celebridades más importantes del mundo. Si está interesado, póngase en contacto con la dirección de correo electrónico anterior = illuminatieuropeheadquarter@gmail.com o nuestro wahtsapp +34632600778



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  120. WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN KRACHT
    LET OP: ER IS GEEN MENSELIJK OFFERTE IN EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEKOSTEN

    U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +1 334-708-0560
    Bent u een zakenman, politicus, muzikant, dominee, voetballer? Je wilt rijk worden
    beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap
    vandaag en ontvang direct een rijk bedrag van. $ 1 miljoen per week en gratis
    Auto waar je ervoor kiest om in deze wereld te leven en zelfs $ te krijgen
    1.000.000 als uw voordeel om een nieuw leven te beginnen.

    neem contact op met de tempelagent via WhatsApp: +1 334-708-0560
    Je moet minimaal 25 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners. Doe niet mee als je student bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  121. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Hoe lid te worden van de Illuminati666-broederschap!!! Bel of Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com Ben je in Duitsland, de VS, Europa of waar ook ter wereld en wil je rijk en beroemd worden en macht bezitten.
    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI.
    1. Een contante beloning ter waarde van $ 10.000.000, 00 USD na initiatie.
    2. Een nieuwe, slanke droomauto met een waarde van $ 330.000 USD
    3.Een droomhuis gekocht in het land van je keuze
    4. Een maand vakantie (volledig betaald) naar uw toeristische droombestemming.
    5. Een jaar golflidmaatschapspakket
    6.Een VIP-behandeling op alle luchthavens ter wereld
    7.Een totale verandering in levensstijl
    8. Toegang tot Bohemian Grove.
    9. Maandelijkse betaling van $ 50.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als lid
    10.Een maand geboekt.afspraak met Top 5 wereldleiders en Top 5 beroemdheden in de wereld. Neem contact op met Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com als je mee wilt doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Hallo allemaal, ik heb geld verloren aan zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 3500 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  124. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U LID WORDT VAN DE GROTE ILLUMINATI, HETEN WIJ U VAN WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF UIT TE BOUWEN OM GROTE MENSEN TE WORDEN. Het is ook relevant om dat te weten om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse Illuminati-lidmaatschapssalaris. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je uit de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er al lang naar hebt gestreefd en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële mail: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com of onze wahtsapp +34632600778.

    BeantwoordenVerwijderen
  125. HALLO DAAR
    kijker Ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-buurt en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te worden van de broederschap, maar ik werd verschillende keren opgelicht voordat ik een getuigenis vond. op internet dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik bij het licht kon komen, maar tot mijn grootste verbazing vroeg hij me alleen om de items te kopen die ik maakte en vandaag ben ik erg blij om hem aan de wereld te vertellen dat ik rijk ben en met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik kreeg meteen een bedrag van $ 7 miljoen dollar op mijn persoonlijke rekening en ik ben ook over de hele wereld bekend met het bedrijf. die de Illuminati-broederschap mij gaf en ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... ik weet dat veel mensen in mijn baan kunnen zijn ook op zoek naar hulp hier ben jij
    officiële e-mail: illuminatilight676@gmail.com
    Wat is de toepassing? (+ 1 (573) 982-0773)


    PAS OP VOOR OPLICHTERS EN JE MOET 18 JAAR ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  126. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U LID WORDT VAN DE GROTE ILLUMINATI, HETEN WIJ U VAN WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF UIT TE BOUWEN OM GROTE MENSEN TE WORDEN. Het is ook relevant om dat te weten om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse Illuminati-lidmaatschapssalaris. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je uit de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er al lang naar hebt gestreefd en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële mail: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com of onze wahtsapp +34632600778.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  127. HALLO DAAR
    kijker Ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-buurt en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te worden van de broederschap, maar ik werd verschillende keren opgelicht voordat ik een getuigenis vond. op internet dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik bij het licht kon komen, maar tot mijn grootste verbazing vroeg hij me alleen om de items te kopen die ik maakte en vandaag ben ik erg blij om hem aan de wereld te vertellen dat ik rijk ben en met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik kreeg meteen een bedrag van $ 7 miljoen dollar op mijn persoonlijke rekening en ik ben ook over de hele wereld bekend met het bedrijf. die de Illuminati-broederschap mij gaf en ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... ik weet dat veel mensen in mijn baan kunnen zijn ook op zoek naar hulp hier ben jij
    Officiële e-mail: illuminatilight676@gmail.com
    WhatsApp-nr: (+ 1 (573) 982-0773)

    BeantwoordenVerwijderen
  128. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE. Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te realiseren. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood. Aandacht; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(781) 412-5092 E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Behoor vandaag tot de Illuminati en zoek het licht. Geld, macht, roem en rijkdom worden

    uw titel door uw generatie heen en zie hoe uw dromen uitkomen. Als je bent

    Geïnteresseerd om lid te worden van het Illuminati World Headquarters in (Europa), e-mail ons

    vandaag. E-mail: Illuminatiworldwideordorder@gmail.com
    Of whats-app ons .. +34 632 600 778

    Voor uw online initiatie.
    Het maakt niet uit waar je bent. Geen enkele afstand kan het werk van onze Baphomet beïnvloeden.

    OPMERKING .. We accepteren geen WhatsApp-oproepen.

    https://www.gaia.com/article/what-is-thilluminati

    BeantwoordenVerwijderen

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Welkom bij de geweldige ILLUMINATI waar je Wealth and Protection-e-mail kunt krijgen. illuminatikingdomorder666@gmail.com

    Als je lid wilt worden, verzekeren we je dat je rijk en beroemd zult worden in de wereld en dat je de macht hebt om mensen op hoge plaatsen te controleren. Je kunt een zakenman of een vrouw zijn, of een artiest, een politicus, een muzikant, een student, je wilt rijk worden. Beroemd in het leven, sterk, sluit je vandaag bij ons aan en beleef een rijk moment.

    Opmerking: $ 2 miljoen per week gratis huis waar je ook besluit te leven in deze wereld en ontvang een maandsalaris van $ 200.000.000

    Voordelen voor nieuwe leden die deelnemen 1. $ 500.000 contant geldprijs $ 2. Nieuwe Sleek Dream-auto, getaxeerd op $ 300.000. 3. Een droomhuis gekocht bij uw droomhuis 4. Uw maandelijkse vakantie (volledig betaald) op uw droomvakantieplek. 5. Jaarabonnement Golflidmaatschap 6. VIP-behandeling op alle Russische luchthavens in de wereld 7. Volledige verandering van levensstijl 8. Levering aan Bohemian Grove. 9. Maandelijkse maandelijkse betaling van uw bankrekening tot $ 1.000.000 per maandelijks lid 10. Boek een maand bij de 5 beste leiders ter wereld en de 5 beste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Grand Illuminati, neem dan contact met ons op
    E-mail: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
    Wil jij een rijk, gezond en
    beroemd leven? Wil je direct rijk worden en geen lijden meer hebben? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert? wanneer spreek je? Wil je aan de macht en controle zijn? zo ja, hier
    is een goede tip - sluit je aan bij de "ILLUMINATI ORGANISATION", vraag je je misschien af
    "Hoe kan ik meedoen", het antwoord is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is
    neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail (contactgegevens worden hieronder vermeld) VERHOOG JEZELF VAN ARMOEDE.
    Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u onze service op enigerlei wijze nodig heeft!

    Hier zijn onze contactgegevens
    E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP EN BELLEN: (+1 573-982-0773)



    WAARSCHUWING: alleen degenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de kerk van Satan, mogen het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres. Neem geen contact op als je geen interesse hebt en als je eenmaal contact hebt opgenomen, is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. PAS OP!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  132. WELKOM BIJ DE ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE.

    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +1(773)798-0522
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  133. GROETEN VAN HET ILLUMINATI WERELDWIJDE HOOFDKANTOOR.VERENIGDE STATEN


    e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +19014607189



    Welkom bij de grote orde van verlichting van de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open kans om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 300.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +19014607189


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Mijn getuigenis over hoe ik Illuminati-lid werd. Ik wil de mensen die zich bij de grote Illuminati willen aansluiten, laten weten hoe een groot Illuminati-lid mij heeft geholpen. Zijn naam is Lord Felix Morgan. Helpt me mijn leven terug te krijgen uit het stadium van de dood. Ontslag na ongeveer 5 jaar en zes maanden. Na verraden te zijn door zoveel leden van de Illuminati. Door de jaren heen was ik hopeloos en financieel op de grond. Maar op een dag kwam ik tijdens het surfen op het internet de post van Groot Illuminati-lid, Lord Felix Morgan, tegen en zei dat als je lid was van de Grote Illuminati, je beroemd, rijk en succesvol in het leven kunt zijn. Onmiddellijk nam ik contact op en ik legde hem alles uit en hij raadde me aan en hielp en ik betaalde voor het lidmaatschapsregistratieformulier dat werd gebruikt om mij te initiëren en ik werd ingewijd in de grote nieuwe wereldorde van de Illuminati. Daarna gaven ze me alle richtlijnen en vertelden ze me dat alle nieuwe leden na de initiatie beloond zullen worden met een bedrag van $ 1.000.000 in contanten. Met de hulp van Lord Felix Morgan. Ik was volledig ingewijd als een volwaardig Illuminati-lid. Als je eerder hebt gefaald met oplichters of iemand zoekt om je te helpen lid te worden, is mijn advies om Lord Morgan eens te proberen. Het is je beste kans om te worden wat je wilt in je toekomstige leven. Neem contact met hem op via e-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348056051569

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
    Wil jij een rijk, gezond en
    beroemd leven? Wil je meteen rijk worden en uit het lijden komen? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? Wil je de macht en controle hebben? zo ja, hier
    het is een goed advies: word lid van de "ILLUMINATI ORGANISATION", vraag je misschien
    "Hoe kan ik me aanmelden", het antwoord is simpel, het enige wat je hoeft te doen is
    neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail (contactgegevens worden hieronder vermeld) VERHOOGD VAN ARMOEDE.
    Neem gerust contact met ons op als u onze service op welke manier dan ook nodig heeft!

    Hier is onze contactgegevens:
    E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP EN OPROEPEN: +1 (951) 494-0176



    LET OP: Alleen diegenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van Satans kerk kunnen het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres. Neem geen contact op als je geen interesse hebt en eenmaal gecontacteerd is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. AANDACHT!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Mijn getuigenis over hoe ik lid werd van de Illuminati. Ik wil mensen kennen die zich bij de grote Illuminati willen aansluiten als een groot lid van de Illuminati, die mij als een groot lid willen. Zijn naam is Lord Felix Morgan. Help me mijn leven terug te krijgen uit de doodsfase. Ontslag na ongeveer 5 jaar en zes maanden. Na verraden te zijn door zoveel leden van de Illuminati. Door de jaren heen was ik hopeloos en financieel op de grond. Maar op een dag, terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik de post tegen van Groot Lid van de Illuminati Lord Felix Morgan en zei dat als je een van de grote Illuminati-leden was, je beroemd, rijk en succesvol in het leven kunt zijn. Ik nam contact met hem op en ik legde alles in hem uit en hij raadde de gebruikte registratie aan en ik betaalde voor het grote lid om me op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde van de Illuminati. Daarna hebben ze me alle richtlijnen gegeven en me laten weten dat nieuwe leden na initiatie worden beloond met een bedrag van $ 1.000.000 in contanten. Met de hulp van Lord Felix Morgan. Ik was volledig ingewijd als een volwaardig lid van de Illuminati. Als je advies is dat je al eerder een oplichter hebt geprobeerd of bent, is het aan mij om je te helpen mee te doen, dus probeer Lord Morgan. Het is je beste kans om te worden wat je wilt in je toekomstige leven. Neem contact met hem op via e-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348056051569.

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Neem contact op met de heer David Mark via e-mail joinIlluminati1122@gmail.com of Whatsapp +2348140101327, HOE ILLUMINATI BROTHERHOOD ME RIJK EN BEROEMD MAAKT. Ik ben lid van de illuminati-broederschap, ik wil de Heer Lucifer bedanken, voor wat hij voor mij heeft gedaan, hij heeft mijn leven veranderd, hij brengt vreugde en geluk in mijn leven, ik leef een goed leven vandaag is omdat van de illuminati-broederschap, ik heb mijn hele leven geprobeerd om lid te worden van de illuminati-broederschap, ik ben een aantal keren opgelicht maar ik geef nog steeds niet op, want als je het leven opgeeft, zal het leven ook opgeven in de mens, als je zijn zo vaak opgelicht, mijn advies voor jou is om niet op te geven, want de illuminati-broederschap is echt, ik ben lid geworden van de echte illuminati en betaalde slechts 300 usd, om je bij de illuminati aan te sluiten, ik wil dat jullie vandaag allemaal weten, je betaalt geld om mee te doen, mijn advies voor jullie allemaal is om een ​​besluit te nemen en lid te worden van de illuminati-broederschap, toen mijn initiatieproces was voltooid, is het uitkeringsbedrag dat mij is gegeven $ 1.000.000 om een ​​nieuw leven te beginnen, dit is de reden waarom ik kan stop niet met het begroeten van de illuminati-broederschap, als je problemen hebt of u ter ondersteuning in het leven, mijn advies aan u is om lid te worden van de illuminati-broederschap zodat al uw problemen in het leven kunnen worden opgelost, om lid te worden van de illuminati-broederschap kunt u contact opnemen met de heer David Mark via e-mail joinIlluminati1122@gmail.com of Whatsapp +2348140101327

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten