Postcrossing, een kleine update

Eerder deze week konden jullie lezen over mijn twijfels om een postcrosser te worden. Na heel wat bezoekjes aan de postcrossing-website ben ik uiteindelijk gezwicht en stuurde ik mijn eerste 5 kaartjes de deur uit. Ik moet zeggen dat het leuk was om voor elk adresje dat ik kreeg toegewezen het gepaste kaartje te kiezen. Het schrijven was echter wel iets moeilijker dan verwacht omdat niet alle postcrossers op hun profiel beschrijven wat ze graag willen ontvangen.

Het eerste kaartje, dat met de gekke kat, ging naar Rusland.
Het meisje dat het kaartje zal ontvangen, houdt van koken dus schreef ik het recept van mijn nutella cupcakes op mijn kaartje.

Het volgende adres dat ik toegewezen kreeg, was in Duitsland. Deze vrouw beschreef op haar profiel dat ze van tekenen hield en van rockmuziek. Ze was heel specifiek in haar profiel en vroeg om wat meer te vertellen over je lievelingsmuziek. Zo gezegd, zo gedaan. Ze kreeg een kaartje uit Flow Magazine waarop staat hoe je een meeuw kan tekenen. Op het kaartje schreef ik wat over Sanity's Rage, de band waarin mijn vriend gitarist is. Ondertussen is dit kaartje al aangekomen (jippie, want nu kan ik ook een kaartje ontvangen) en liet de ontvanger weten dat ze de band heeft opgezocht op you tube en hen heel goed vindt. Dus dit was een heel geslaagd kaartje!

Daarna stuurde ik nog kaartjes naar de V.S:, Wit-Rusland en Nederland. Deze personen hadden niet echt iets specifiek vermeld op hun profiel, dus schreef ik hen elk een quote uit verschillende van mijn lievelingsboeken. Het meisje uit de V.S. heeft al laten weten dat ze heel blij is met haar kaartje en de quote, want ze is net als mijn een grote fan van 'Alice in wonderland'.

De reacties van de postcrossers die mijn kaartjes al reeds ontvangen hebben, hebben een hartverwarmend effect op mij. Het doet me goed om te weten dat ik ergens ter wereld een glimlach op iemands gezicht heb getoverd gewoon door tien minuutjes de tijd te nemen om een kaartje te schrijven. Echt fantastisch!

Groetjes,
Miss Pixie

P.S.: Als ik mijn eerste kaartje ontvang, zal ik zeker een foto posten ;)


Reacties

Populaire berichten