Creatief inpakken

Jullie kennen het wel: in de aanloop naar kerst kom je overal leuk inpakpapier tegen. Dan koop je hier eens een rolletje, dan weer daar. Je laat een aantal pakjes inpakken in de winkel. En wat is het resultaat? Een kakafonie van kleur en glitters! Dit jaar zal het bij mij niet waar zijn! Ik ben van plan om al mijn pakjes op dezelfde manier in te pakken: simpel, stijlvol en origineel. Maar ja, ik heb zo veel verschillende inpakideetjes opgedaan de laatste tijd en daarom probeer ik ze uit voor mijn blog! Zo kunnen jullie samen met mij op zoek gaan naar de leukste manier om dit jaar je cadeautjes te verpakken!

De eerste manier die ik ga uitleggen, is de manier waarop ik de pakjes van Miss Pixie's Sewings inpak.
Hiervoor heb je bruine papieren zakjes nodig (bruin papier gaat ook), taartonderleggertjes en lint. Om te weten voor wie het pakje is, zet ik de 1e letter van diens naam er op. Ik heb hiervoor rub-on stickers gebruikt, maar je kan ook stickers gebruiken of het schrijven. De pakjes zien er zo uit:

Eerst de lettertjes er op zetten! Dit lukt moeilijk als het zakje al gevuld is ;)

Pakje in het zakje, taartenonderlegger rond de bovenkant plooien en lintje er rond! Ik hang ook altijd een kaartje aan mijn pakjes, een leuke extra touch!

Pakjes klaar!
Ziezo, eenvoudig en toch ook mooi! Maar de fans van Miss Pixie's Sewings zullen deze wel al herkennen. Ik ga opteren voor een andere inpaktechniek. Maar welke toch..? En natuurlijk wil ik ook een leuke manier vinden om duidelijk te maken voor wie het pakje is. Dus, blijf zeker deze posts volgen!

Groetjes,
Miss Pixie

Reacties

Populaire berichten