Mijn vijf ... favoriete K3-liedjes.Ja, ik hoor het jullie al denken: "euhm Miss Pixie, hoe oud ben jij?". Awel, ik ben 25. En dat houdt in dat ik 9 was toen K3 voor het eerst op tv verscheen met hun memorabele deelname aan Eurosong (en de nog meer memorabele commentaar van Marcel Vantilt). Ik was fan van het eerste uur en zag hen verschillende keren optreden. Eens ik ouder werd, kwam ik terecht in het jeugdwerk waardoor ik wel meebleef in hun muziek (want K3 liedjes waren een succes op elk kamp of speelplein). 

Twee weken geleden keek ik uit nieuwsgierigheid naar "K3 zoekt K3" en er kwam een vlaag van nostalgie over mij heen! Het is echt een tijdperk dat wordt afgesloten. En daarom leek het me leuk om mijn 5 favoriete nummers van Vlaanderens meest geliefde meidenband met jullie te delen:
 1. Verliefd

  Ik vind dit zoooooooooooo een ontzettend schattig liedje!!
 2. Hart verloren

  Een catchy meezinger :)
 3. Jongens zijn gek!

  Dit werd geen single, maar was mijn favoriete nummer van het album "Alle kleuren". Ik weet nog hoe we die CD speelden tijdens de knutsellessen, dit nummer uit volle borst meezongen en de jongens uit onze klas mateloos irriteerden!
 4. De wereld van K3

  Op mijn stageplaats hadden we een DVD van een optreden van K3. Dit nummer stond er ook op en heb ik zo vaak gehoord dat ik het volledig kon meezingen én het dansje uiteindelijk ook volledig kende. Wat onze patiëntjes dan weer geweldig vonden :)
 5. Toveren

  En dat ligt helemaal aan het feit dat Doornroosje een fantastische musical was!


  Eentje uit de oude doos :)
Zijn er hier nog K3-fans? Of mama's die dankzij hun kleine koters ook alle K3-nummers vanbuiten kennen? Wat is jullie favoriete nummer?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Ik heb nog meegedanst in het clipje van hart verloren. Helaas kom ik niet in beeld. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier eentje die met haar dochter naar verschillende concerten is geweest van K3 en naar de 3 Biggetjes is gaan kijken ;-) Afgelopen week zette de zoon toevallig het programma op,K3 zoekt K3 en wij zijn alle 3 blijven kijken ....Favoriete nummers heb ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De musicals heb ik enkel op dvd gezien, ik was daarvoor ook al net iets te oud toen eigenlijk ;)
   Bij mij was het ook via het zappen en dan blijven verder kijken ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben te oud voor K3 zelf leuk gevonden te hebben, en als mama van een jongen van 4 ontsnap ik er ook nog aan... op school is het "alle kleuren van de regenboog" (als het zo al heet) themalied geweest en toen kende ik dus wel tekst en dansje :p

  Wat een schatje van je op die foto :D Heerlijk oude foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had jullie nog een genânte jeugdfoto te goed van de zomerchallenge eh ;)

   Verwijderen
  2. Haja, da's waar :D Altijd leuk om te zien he!

   Verwijderen
 4. Ik ben ook iets te oud maar ik heb het wel heel graag gehoord, het zijn oorwurmen tot en met! Ik hou het meest van K3 Airlines

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat ken ik zelfs niet dat nummer :p
   Zal ik eens moeten opzoeken!

   Verwijderen
 5. Eeuwig en altijd is absoluut mijn favo nummer 1!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog eentje dat ik niet ken :(
   Ik heb precies enkele CD's overgeslaan :p

   Verwijderen
  2. Je kan het best makkelijk via YouTube vinden! :)

   Verwijderen
 6. ik heb K3 nooit zien optreden en ben zelf maar heel kort fan geweest (ik ben een jaartje ouder dan jou dus werd het al snel iets voor mijn jongere zus) maar de liedjes kwamen heel vaak terug op het speelplein en op kamp. Doordat ik al enkele jaren gestopt ben, ken ik geen recente liedjes meer maar de oudere die blijven nostalgie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier was het na speelplein en kampen de beurt aan stages en daarna aan het werk, allemaal met kids, dus dan blijf je redelijk goed bij ;)

   Verwijderen
 7. Ik nen 33, dus te oud om zelf K3 fan te zijn. Ik heb 2 zonen die het wel leuk vinden! Studio 100 staat vaak op de achtergrond en ik betrap mezelf regelmatig op luidkeels mee te zingen:) er zitte goeie nummers tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een vriend ... Was een liedje op mijn trouw in de kerk. Mijn danskindjes van 3-4 jaar hebben er toen op gedanst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben drie jaar ouder. ik was al net iets te oud, maar mijn zusje was wel superfan. ik vond het leuke liedjes, maar behalve de hits kan ik er niet al te veel meer opnoemen vrees ik... heb een keer of twee naar die zoektocht gekeken; is wel leuke televisie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb K3 goed gekend via de jeugdbeweging. Mijn favoriet is daarom 'Alle kleuren', dat was ooit een kampdans, en zing ik nu nog steeds volle bak mee. Zelfs de oudste zoon is er nu mee weg, dans-moves en al incluis!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten