Cadeautjes voor baby Lio (deel 2)

Vorige week deelde ik tijdens de Stik Belgique blogtour al enkele cadeautjes die ik naaide voor baby Lio. Maar er werd niet alleen genaaid, ook de Silhouette Cameo werd aan het werk gezet om dit kleine ukje te verwennen. Ik had het geluk om te mogen helpen met de geboortegeschenkjes waardoor ik haar naam in het lettertype van het geboortekaartje al op mijn pc had staan. Het geboortekaartje was wit, zwart en goud en die kleuren komen ook terug in de geboortegeschenkjes.

Ik bestelde gouden vinyl bij Feeërieke en terwijl ik dan toch aan het shoppen was, bestelde ik daar ook een zwart koffertje. Ik koos voor zwart omdat er ook zwarte snoepzakjes waren en mijn nichtje was echt fan van de combinatie van het zwart met goud. Ik vind geboortekoffertjes zo een leuk geschenkje om te maken. Ideaal om andere geschenkjes in te verpakken en om later herinneringen in te verzamelen voor de kleine meid.

Mijn nichtje had een knuffeldoekje van Nijntje gekocht voor Lio en wou graag haar naam erop. Ik was super excited om exact hetzelfde soort grijs te vinden in de flockfolie van Silhouette zelf dan dat het truitje van Nijntje had. 

En terwijl ik dan toch bezig was ... Mijn zus en ik gingen eind april naar Disneyland en werden daar compleet verliefd op een sponsen pyjama en knuffeldoekje van Bambi en Stampertje. Needles to say: we kochten dat. Ik pimpte het knuffeldoekje van Stampertje ook met Lio haar naam in het wit. Dus het past echt allemaal mooi bij elkaar :) 


Tot slot ging ik nog aan de slag met een rompertje. Met zo tante kon het natuurlijk niet anders dan iets heel nerdy zijn. Je kan vind ik niet jong genoeg beginnen met die kleintjes goeie manieren te leren :p Dus koos ik voor het opschrift "snuggle this muggle" in de typische Harry Potter font. Ik gebruikte hetzelfde grijs dan voor het knuffeldoekje van Nijntje. Toch een plezier om te gebruiken, die Cameo. Al ben ik blij dat ik koos voor flock en vinyl, want met flex ben ik nog steeds geen vriendjes. 

Maakte jij ook al eens een gepersonaliseerd babycadeau? 

Liefs,
Miss Pixie


Reacties

 1. Wat een prachtige cadeautjes! Ben echt fan van hoe je de naam hebt uitgewerkt. En dat harry potter rompertje is gewoonweg zaaaaalig! Je nichtje heeft chance!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik maar ook graag cadeautjes met mijn Scan and Cut! Ik ben alleen nog opzoek naar die koffertjes voor mijn neefje en nichtje, wellicht wil je dit aan mij verklappen??
  Tevens maak ik natuurlijk van alles wat ik weggeef ook een versie voor ons dochtertje..hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk om te geven eh! Ik ben ook fan van gepersonaliseerde cadeautjes, op basis van het geboortekaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe mooi gedaan!Ik geraak er meer en meer van overtuigd dat een cameo hier de volgende aankoop wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik probeer altijd iets gepersonaliseerd te geven en dat valt altijd in de smaak :) En jouw cadeautjes zullen 100% zeker ook wel in de smaak gevallen zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cadeautjes met liefde: dat is altijd scoren.
  Ik denk dat ik al weet wat jij dat kleine ukkepuk gaat voorlezen als je mag babysitten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten