What I liked about ... october

Oktober blaast zijn laatste adem uit en je voelt de eindejaarsgekte al langzaam aan opborrelen. De indian summer is nu echt wel voorbij en de herfst laat zich voelen. Hoog tijd om even terug te blikken op de afgelopen maand.

Mijn favoriete blogbericht hier op de blog ... 

dat was zonder twijfel die met de genaaide cadeautjes voor Lio :) Helemaal verliefd op dat kleine ukje en zo hard aan het wachten tot ze in mijn genaaide outfit past.
Mijn favoriete blogpost die ik las ... 

was die van Delphine over haar All Weather Sweater. Ze blogde hem op dezelfde dag dan ik en ze had de hack gebruikt waar ik zelf had over zitten twijfelen: ze voegde een buidelzak toe aan de trui.  Bij een volgende versie ga ik haar voorbeeld volgen.


Mijn favoriete Instagram-foto... 

is die van enkele nieuwe Roberta-tassen die ik maakte voor de Etsy Team Gent Halloweenmarkt. Een grote volledige zwarte en een medium zwart-gouden tas. Verliefd op beide exemplaren :)

Mijn favoriete pagina in mijn bullet journal...
 

Ik maak normaal gezien geen weeklies, maar onlangs deed ik het wel eens en ik was ontzettend blij met het resultaat. Ik ging aan de slag met de sticky notes van Mus en maakte er een vrolijk overzicht mee.
Gezien op Netflix...

Bitterweinig eigenlijk deze maand. En eigenlijk vind ik dat heel positief. Tijd dat ik niet naar Netflix keek, is tijd die ik stak in naaien, breien, lezen, ... en andere constructieve dingen.

Ik begon wel aan het 2e seizoen van Making a murderer en vind dat zeker een kijktip!

Gelezen ... 


Enorm veel :) Ik begon 1 oktober met de Harry Potter-reeks te herlezen. Dit keer allemaal in het Engels. Toen ik de reeks voor het eerst las, las ik enkel de laatste 3 in het Engels. En sindsdien herlas ik ze steeds in het Nederlands. Intussen zit ik aan het 5e boek in de reeks en gisteren begon ik tijdens 2 lange treinritten ook in The Bullet Journal Method van Ryder Carrol himself. Alles wat ik deze maand las, behoort tot mijn favorieten.Geluisterd...


De Top 2000 op JOE FM & ik werd daar enorm goed gezind van!

Mijn favoriet creatief project...

wel, dat waren er veel deze maand dankzij Stik Belgique en dat deed me enorm deugd. Mijn topfavoriet waren de All Weather Sweaters die ik voor mezelf naaide en waar ik de afgelopen dagen al veel deugd van heb gehad. Zo gaan er nog volgen!
Hoe was jullie oktober? Wat was je favoriete moment?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Ik vond deze maand heel tof op je blog omdat je terug iets creatief voor jezelf gepost hebt (niet dat ik de rest niet lees, maar dat zijn mijn favoriete hier) en zo lief dat je mij hier ook vermeldt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe maand voor je!Mijn maand oktober was er eentje met het beginnen op mijn nieuwe job want super goed mee valt.Veganistisch eten deed ik ook deze maand,wat goed mee viel trouwens.En ik naaide toch het een en ander voor mezelf. Een leuke maand al bij al.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat fijn dat je Harry Potter herleest :) Ik las ze de eerste keer in het Nederlands en nu lees ik ze in het Engels. Ondertussen ben ik aan boek 5.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten