Digital Declutter February: opdracht 1Een nieuwe maand, een nieuwe start! En tijd voor een nieuwe uitdaging. In januari ging helemaal om fysiek ontspullen en deze maand gaan we onze digitale rommel aanpakken in de Digital Declutter February challenge!

Voor we starten met deze challenge is het belangrijk om eens stil te staan waarom je meedoet aan deze challenge. Neem er even een blaadje papier, of je bullet journal, en zet de timer op 2 minuten. Tijdens die 2 minuten schrijf je alle redenen op waarom je digitaal wil opruimen.

Ready, set, go!

Neem na deze 2 minuten even door wat je allemaal hebt opgeschreven. Neem nu een nieuw blad en noteer daarop 3 doelen voor deze challenge. Wat wil je op het eind van deze maand bereikt hebben?

Het lijkt misschien wat stom om te doen, maar ik kan je verzekeren dat het je gaat helpen om deze challenge tot een (goed) einde te brengen. Want opruimen om op te ruimen, of deelnemen aan een challenge gewoon om deel te nemen, leidt meestal tot niets. Ik spreek uit ervaring. Ik nam al deel aan talloze challenges die meestal op niets uitdraaien. En wat hadden al die challenges met elkaar gemeen? Dat ik gewoon meedeed zonder een doel. Dus, ga maar snel aan de slag met die doelen!


Klaar voor de 1e opdracht?We gaan van start met het item dat we allemaal het meeste gebruiken: onze smartphone! Onze smartphone staat vol met foto's, video's, apps, ... waardoor het soms gewoon 1 chaos is. En daar gaan we deze week iets aan doen. Neem al die apps, foto's, video's, ... eens onder handen!

Wil je graag toegang tot de volledige opdracht met alle uitleg? En daarnaast ook nog een heleboel tips, artikels, steun, ... krijgen? Schrijf je dan in voor de challenge en krijg toegang tot de besloten Facebookgroep!
Reacties

Populaire berichten