40 dagen bloggen editie 2019De vasten is weer aangebroken. Tijdens die 40 dagen steken er allerlei challenges de kop op: dagen zonder vlees, dagen zonder suiken, 40 dagen vegan, ... Maar voor een aantal Belgische bloggers wilt dit sinds 2017 het volgende zeggen: 40 dagen bloggen. Want voor ons is schrijven hetzelfde dan bezinnen. En dat is toch waar de vasten om draait. Of niet?

Omdat zot zijn geen zeer doet, schreef ik me ook opnieuw in. Omdat het bloggen steeds meer op de achtergrond komt bij mijn stroom aan activiteiten en als ik eerlijk ben dan mis ik het echt. Want het bloggen en de hele community die er rond hangt is gewoon zo tof. 

Vorige jaren had ik een plan van aanpak, eentje met vaste rubrieken enzo. Dit jaar ga ik er gewoon voor en we zien wel waar het me brengt. Ik gok dat er wel weer wat lijstjes en stokjes de revue gaan passeren, want dat hoort er ook bij en maakt het soms iets gemakkelijker.

Zo, de kop is er af. Op naar de volgende 39 dagen!

Meer weten over challenge en de "spelregels"? Check dan de Tuttefrut website!

Liefs,

Miss Pixie

#40dagenbloggen: 1/40
Aantal ingezette skipdagen: 0/6

Reacties

  1. Ik bewonder je moed, 40 dagen lukt mij nooit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik vind het al lastig elke week iets te schrijven, maar het lukt me tot nu toe wel. Maar 40 dagen aan een stuk…? Knap! Ik ga dan toch maar voor minder chocolade deze 40 dagen...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten