Waarom Tina van Quali-Time en ik vorige week een workdate hadden

Vorige week vrijdag had ik een date met Tina van Quali-Time. Voor wie Tina nog niet kent: zij is de Vlaamse Marie Kondo. Ze is opruim- en routinecoach met intussen 2 boeken op haar palmares en verschillende Facebookgroepen waarin ze challenges organiseert.
We kennen elkaar van Team Tuttefrut en werkten al enkele keren samen voor kleine projecten. Nadat ze enkele keren bewonderend reageerde op foto's van mijn bullet journal stuurde ik haar of ze geen zin had om samen eens te brainstormen om daarmee iets te doen. Zij met haar kennis en ik met die van mij. En dat was de reden dat wij vorige week samen Grimbergen gingen onveilig maken. 

En zo werd het volgende geboren:Tina en ik gaan samen een workshop geven: opgeruimd huis, opgeruimd hoofd, opgeruimd leven. Dit is hoe het in zijn werk gaat:

  • Workshop 1 (Tina)
    De lente is volop in het land en wij gaan ze dus op(t)rommelen. We bekijken verschillende tips om de lenteschoonmaak op te starten, door te zetten of af te werken. Maar ik luister ook graag naar jullie specifieke vragen omtrent probleemzones in jouw huis. Ik geef dan tips en advies zodat je met verse moed en ideeën thuis aan de slag kan.

  • Workshop 2 (Ik)
    Adhv een notitieboekje en organisatietechnieken leer ik je hoe je met een opgeruimd hoofd door het leven gaat. Daarbij deel ik mijn eigen ervaringen en tips om een betere balans te vinden in het drukke leven van elke dag.
Elke workshop zal 1.5u duren. De groep wordt in 2 opgesplitst. Groep 1 start met de workshop “De lente op(t)rommelen !” & ondertussen gaat groep 2 aan de slag met de workshop “Start je eigen bullet journal”. We nemen een pauze van 15min met een drankje en gaan van start met deel 2 van de workshop.

Doordat we deze duo-workshop in een binnenspeeltuin (aparte ruimte dat grenst aan de speelzaal) kunnen jullie kinderen ondertussen naar harte lust spelen. Ze kunnen ook steeds een kijkje komen nemen, we sluiten ons niet van hen af. (De inkomprijs per kind is voor iedere deelnemer nog apart te betalen bij aankomst.)

De 1e duo-workshop gaat door op zondag 7/04 in Diest en 2e op vrijdag 9/04 in Berlare. Je kan alle info vinden op de website van Tina en daar kan je ook inschrijven.

Wie zien we op onze workshops?

Liefs,
Miss Pixie

P.S.: Facebook en ik zitten momenteel in een haat-liefde-verhouding. Net als bij enkele andere Vlaamse bloggers heeft Facebook mijn blog gelabeld als "in strijd met de community-regels" waardoor ik niets meer kan delen op mijn pagina. Alle oude posts met links zijn ook verwijderd net als alle events waar naar mijn blog werd gelinkt. We (ik en die andere bloggers) proberen het op te lossen, maar tot nu toe zonder succes...

P.P.S.: Intussen besloot ook Blogger om ambetant te doen en kan niet iedereen meer reageren onder de blog. Ik zoek naar een oplossing.

P.P.P.S.: #40dagenbloggen: 3/40
              Aantal ingezette skipdagen: 1/6

Reacties

  1. Superleuk idee! Lijkt me nog eens iets om met ons KVLV-vrouwenclubje te doen ook eigenlijk :).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten