Digital Declutter February: the end!Digital Declutter february zit er volledig op! De laatste challenge stond in teken van het opruimen van sociale media. En dat kan best wel pittig zijn als je dat nog nooit eerder deed.

Op Facebook zat het bij mij al redelijk goed. Ik hou om de paar maanden eens grote kuis in mijn vrienden en groepen. Onlangs kwam ik zo tot de conclusie dat ik in nog een aantal groepen voor leerkrachten zat. Wat dus compleet niet meer nodig is. Dit keer ging ik nog net iets strenger selecteren en verwijderde ik ook de groepen waarin ik nog nooit iets heb in gepost. 

Op Instagram kan ik soms nogal impulsief mensen beginnen volgen. Vaak celebs omdat ik op dat moment gek ben van een bepaalde serie en daarna denk "OMG, waarom volg ik die mensen" (ja Fab 5, ik heb het op jullie :p). Maar ik ontvolg die dan ook op het moment dat ik OMG denk. Dus dat ging ook vlot.
Maar de grote uitdaging en echte rommel zat bij ... Pinterest. Omg, wat een boeltje heb ik daar van gemaakt. Borden met verschillende namen maar bijna dezelfde inhoud, ontelbaar veel borden van dingen die me intussen niet meer interesseren en zo voort. Ik begon er aan en pufte en blies want het gaat langs geen meter vooruit. Het gaat op de lijst met dingen ik nog verder moet declutteren na deze challenge.

Wie van jullie deed er afgelpoen maand mee? Hoe verlief het? Wat was het moeilijkste en wat liep er bij jou best vlot?

Liefs,

Miss Pixie

P.S.: 2019 is blijkbaar het jaar van de challenges. Vanaf 6 maart doe ik mee aan de 3e editie van 40 dagen bloggen, georganiseerd door de fantastische Kathleen. Ik hoop dat het me dit jaar wel lukt na de mislukte editie van 2018. Nog deelnemers aanwezig hier?

Reacties

  1. Ik doe ook mee aan 40 dagen bloggen! Maar die digital decluttering is misschien ook nog eens een idee 🙊.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pinterest opkuisen staat ook op mijn lijstje! Facebook gebruik ik eigenlijk nog amper, en ook Instagram is ferm verminderd. Een beetje digitale rust eigenlijk. Ik twijfel nog over 40 dagen bloggen, maar ik heb wel zin in die uitdaging!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De meeste dingen zijn opgeruimd, al heb ik naar Pinterest nog niet gekeken. Ik heb die vorig jaar eens opgekuist, maar weet niet hoe erg het ondertussen terug geworden is.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten