Mijn favorieten van 2016

Het einde van 2016 is nu echt wel in zicht. En dat eindejaar dat zorgt altijd voor de wens van even stilstaan en terugblikken. Dat het hier een bewogen jaar was dat weten jullie al lang. Dus kies ik er voor om vandaag te focussen op het positieve. En daarom deel ik al mijn favorieten van het afgelopen jaar met jullie. Van mijn favoriete blogpost tot mijn favoriete film. Ready? Set? Go!Blog-gerelateerde favorieten

Mijn favoriete persoonlijke blogpost waren de posts over de loopbaanbegeleiding.


Mijn favoriete Pin it & make it-blogpost was die met de kurkleren clutch.

Mijn favoriete review was die van het boek "Life on sneakers" van Evi Renaux.

Creatieve favorieten

Mijn favoriete genaaid kledingstuk dit jaar was het jurkje dat ik maakte met de pattern hack van de Lotta en de Lilou. Ik heb dat jurkje ontzettend vaak gedragen en het was zo makkelijk te combineren met allerlei soorten schoenen en truitjes. Love it! 


Mijn favoriet genaaid accessoire was de e-reader cover die ik februari naaide voor Pin it & make it in een van die heerlijke Disney-stofjes uit de Veritas. Hij wordt nog steeds gebruikt!
Mijn favoriete zelfgemaakt cadeau was het setje dat ik maakte voor de geboorte van Kasper, het zoontje van vrienden. Ik maakte een verversmatclutch, slabbetje, knuffeldoekje en zeverdoek in een prachtig Soft Cactus stofje. Zowel de mama als Kasper zelf zijn er grote fan van. Hij vooral van het knuffeldoekje en dat maakte me heel blij :)

Mijn favoriete swappakje om te maken was de Rainbow Color Swap omdat het me buiten mijn comfortzone bracht.Mijn favoriete nieuwe creatieve vaardigheid dit jaar was (een poging tot vooral :p) handletteren.Persoonlijke favorieten

Mijn favoriete moment dit jaar was toen mijn schoonzus en ik samen onze katjes gingen uitkiezen. Ik wierp 1 blik op het zielepootje van het nest - hij had met zijn pootje tussen de deur gezeten en kon niet vlot op zijn pootje staan - en ik was verkocht. Een half jaar later kan ik zeggen dat Dobby de beste keuze was die ik dit jaar heb gemaakt <3 Niets dan liefde voor mijn babypoes!

Mijn mooiste herinneringen van dit jaar heb ik overgehouden aan het vrijgezellenweekend van mijn bestie. Team bride @ Disneyland was gewoon fantastisch!

TEAM BRIDE!

Mijn favoriete film dit jaar was Fantastic Beasts & where to find them. (Duuuuuh :p)
Mijn favoriete serie was Stranger Things. Zo bangelijk! Op de 2e plaats stond Fuller House en wat hoop ik zo dat er nog een seizoen 3 komt.
Mijn favoriete boek zal misschien een verrassing zijn. Het is niet The cursed child dat op nummer 1 staat voor mij, maar wel het boek The Miracle Morning van Hal Elrod. Ik schreef er deze review over & ben nog steeds heel enthousiast over TMM.

Mijn favoriete nummer was Closer van The Chainsmokers. Zo een meezinger!
Mijn favoriete app was - ik beken - Pokémon Go. Ja hoor, ik was deze zomer er ook aan verslingerd. Het lief en ik hebben zelfs op weekend in Durbuy een wandeling gedaan van Pokéstop naar Pokéstop. En ik heb eens een kwartier beeld zonder klank gehad omdat ik een Pikachu had gevangen en hij te laat was :')

Er waren natuurlijk nog heel wat mooie momenten en favoriete dingen in 2016, maar ik vind dit al een mooi overzicht. Wat waren jullie favorieten van 2016? Laat gerust je antwoord na bij de reacties.

Liefs,
Miss Pixie


Reacties

  1. Geweldig, een wandeling van Pokéstop naar Pokéstop :-) 2016 was voor ons een druk jaar, maar tot mijn favoriete momenten behoren de doop en eerste verjaardag van ons zoontje en het weekendje weg met mijn lief. Geniet van de eindejaarsfeesten en ik wens je alvast een fantastisch 2017!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt, ondanks alles, als een jaar met heel mooie momenten! Dat het er in 2017 nog veel meer mogen worden!
    Bij mijn favorieten staan sowieso de periodes dat mijn broer hier op bezoek was :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten