What I liked about ... november

Alweer een maand voorbij. Het was er eentje om in te kaderen. De memories pagina in mijn bujo staat dan ook goed vol. Tijd om even terug te blikken en jullie te vertellen what I liked about november.Mijn favoriete blogbericht hier op de blog ... 

was degene die ik schreef naar aanleiding van mijn bezoek aan de Press days. Hij gaat over samenwerkingen, influencing en reclame. Hot topics in de bloggercommunity en er waren enkele dingen waarmee ik in mijn maag zat. Niets beter dan wat schrijftherapie om dat op te lossen.

Mijn favoriete blogpost die ik las ... 

was er eentje van Kathleen op haar blog Verbeelding. Ze vertelde waarom ze eventjes van het toneel verdween en sneed daarbij ook enkele hot topics aan zoals privacy, gesponsorde posts en het feit dat het internet niet altijd een even mooie plek is.

(Even een zijnoot: zij bewees zelf dat het internet een mooie plek kan zijn door me zo maar een heleboel mooie stickers, labels en kaartjes voor mijn bujo op te sturen <3 Ik postte ze al in mijn stories, maar zal er een dezer nog eens een gewone foto van posten in mijn Instagramfeed. Nog eens bedankt Kathleen!)

Mijn favoriete Instagram-foto... 


... was er eentje van een ontbijtje: yoghurt met granola en een grote tas koffie. Ik neem graag foodfoto's, maar in de winter is dat vaak moeilijker doordat het zo vroeg donker is.Mijn favoriete pagina in mijn bullet journal...

... is dit keer zeker en vast mijn monthly memories spread! Vol met alle hoogtepunten van afgelopen maand: ticket van de boekenbeurs, cinematicketjes, ... en mét als absolute topper een handtekening en tekstje van Ryder Carrol als herinnering aan mijn ontmoeting met hem tijdens zijn booktour.

(Voor privacy redenen post ik dit keer geen foto van mijn bullet journalpagina. Er zijn foto's ingeplakt die niet bestemd zijn voor het grote publiek.)

Gezien op Netflix...

Ik ben echt serieus geminderd met TV en Netflix, maar een zieke zondag en een luie maandag zorgden er wel voor dat ik alle Harry Potter-films nog eens herbekeek. Als ze dan toch op Netflix staan, kon ik er maar beter van profiteren he ;)

Gelezen ... 

No surprises there: The bullet journal method van Ryder Carrol was mijn absolute favoriete boek de afgelopen maand en misschien ook wel van afgelopen jaar. Verder las ik ook de Harry Potter-reeks uit en zit ik nu in het typische "einde-van-een-boekenreeks-zwarte-gat" :p Geluisterd...

Ik luisterde de afgelopen maand naar verschillende afleveringen van The minimalists hun podcast. Heel inspirerende mannen, zeker de moeite waard om te volgen. 

Mijn favoriet creatief project...

Euhm... In tegenstelling tot vorige maand bleef mijn naaimachine grotendeels aan de kant. En voor mezelf werd er niets gemaakt, ondanks de goeie voornemens. Ik mocht wel enkele gepersonaliseerde rompertjes maken als cadeau, altijd fijn om te doen :) En er staan er zo nog enkele op de planning de komende tijd.


Wat was jullie favoriet moment van de maand november?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Leuk overzichtje! Hoera voor Harry Potter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuke terugblikpost. Alle Harry Potter-films op twee dagen tijd ... heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten