How to relax volgens Miss Pixie #boostyourpositivity


Het is hier deze week vrij stil geweest op de blog ondanks dat ik een volle planning had opgesteld. Ik werd jammer genoeg geveld door een migraine aanval die de hele week heeft geduurd en achter de pc kruipen maakte het enkel erger. Maar we gaan niet klagen, want het is nog steeds de #boostyourpositivity maand! Het waren 4 geweldige weken waarbij ik heel wat nieuwe bloggers leerde kennen en heel wat handige tips verzamelde dankzij hen. Voor deze laatste opdracht vroeg Oon ons om te delen wat we doen om te ontspannen. En dat vind ik een geweldige laatste opdracht!

How to relax volgens Miss Pixie

 • Zoals ik vorige week al zei, las ik dagelijks een oplaad-momentje in. Even de stekker eruit en tot rust komen. 's Middags eventjes in mijn auto zitten om aan het lawaai van 150 kleine monstertjes te ontsnappen en als ik thuis kom 10 minuutjes in de zetel neerliggen met mijn ogen toe. Meestal is dat voldoende om de batterijen op te laden.
 • Voor ik 's avonds ga slapen, vul ik mijn creatief dagboek in. Dat zijn telkens 2 blaadjes met een viertal vragen en plaats om te kriebelen en te kleuren. Op die manier maak ik mijn hoofd leeg en kan ik de gebeurtenissen van de afgelopen dag een plaats geven.
 • Wat me ook enorm helpt om rustig te worden en mijn gedachten te verzetten, is kleuren. Ik heb 2 kleurboeken voor volwassenen. Ik ben aan verschillende kleurplaten tegelijk bezig die passen bij het gevoel dat ik die dag heb. Echt, diegene die kleuren voor volwassenen sociaal aanvaardbaar heeft gemaakt, is mijn held!
 • Een goed boek in combinatie met een grote pot thee en een stukje zwarte chocolade = hemels!
 • Iets doen samen met mijn vriend is voor mij de ultieme ontspanning. Of we nu uit eten gaan of gewoon gezellig in de zetel een X-files marathon houden, hij zorgt er altijd voor dat ik mijn zorgen vergeet en me volledig kan ontspannen. Hoera voor hem dus!
 • Af en toe eens een lang, warm bad nemen! En als ik dat doe dan gebruik ik ook alleen maar mijn "superdeluxe" productjes, zoals bruisballen en zeep van Lush. Combineer dat met een hydraterend gezichtsmaskertje, een verkoelend oogmasker en wat rustige muziek. Waarom zou je dan nog naar een kuuroord gaan? Soms zet ik ook de tablet op een stoel naast het bad en kijk ik een chickflick of een Disney-film. Echt zalig!
 • Regelmatig met de collega's eens samen wat stoom aflaten. En vermits het echte feestbeesten zijn, wilt dat zeggen dat we een danske placeren. Wanneer gaan we nog eens naar het Danssalon dames (heren natuurlijk)? :)
 • Wanneer ik op het punt van een mental breakdown sta, dan begin ik op te ruimen en te kuisen. Dat werkt therapeutisch. En je houdt er een opgeruimd huis aan over. Dubbele winst dus!
 • En dan natuurlijk creatief bezig zijn: naaien, haken, bakken, koken, ... dat zorgt altijd voor rust.
Kelly en Lies: merci voor het opzetten van dit geweldige blogproject! Ik heb me alvast supergeamuseerd. Kunnen jullie het IG-project niet nog wat laten doorlopen? ^^
Alle deelnemers: merci om jullie kennis en ervaringen te delen! Ik heb ontzettend veel van jullie bijgeleerd!

Ik kijk al uit naar de brunch. Tot dan allemaal :)

Liefs,
Miss Pixie

(PS: sorry voor het ontbreken van foto's bij deze post, maar we hebben wat internetproblemen en foto's uploaden lukt niet)

Reacties

 1. Bij mij bezorgt mijn moestuin me rust. En inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou ook heel graag een moestuin hebben, maar de mini-tuin van ons huurappartement is daar niet echt geschikt voor. Eens we verhuizen naar een huis wil ik ook echt een moestuin!

   Verwijderen
 2. Ik kijk ZO HARD uit naar die brunch! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ik heel ontspannend vind, is borduren. Als het weer goed is (zoals vandaag!) ga ik graag eens wandelen met mijn vriend. Dan gaan we naar een parkje en zitten dan de hele tijd op een bankje te praten en te lachen. Niets is leuker dan dat om een mooie zondagnamiddag te vullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten