Miss Pixie Ruilt: editie februari

In januari besloot ik dat ik een jaar lang elke maand iets te ruil zou aanbieden op mijn blog. In januari was dat een zelfgemaakte cirkelsjaal die ik ruilde voor een leuk versierd tafelsetje met Veronkie. We waren allebei heel tevreden met ons ruilcadeau en mijn #MissPixieRuilt-actie was dus goed begonnen.

Voor februari heb ik een hele tijd zitten twijfelen wat ik wou ruilen: iets dat met liefde te maken heeft (Valentijn is coming!), opnieuw iets zelfgemaakt, ... Toen ik hier gisteren aan het opruimen sloeg, kwam ik een zak met boeken tegen die ik eens wou verkopen op de rommelmarkt. Vermits er heel wat bloggers meedoen aan de bookchallenge van Verbeelding dacht ik dat een boek wel in de smaak zou vallen. Na even rommelen was mijn keuze gemaakt. En met de "50 shades of Grey"-première in het vooruitzicht ben ik helemaal in thema.

Miss Pixie Ruilt
Editie februari


Gek op erotische romans sinds Mister Grey zijn debuut maakte? Dan is deze echt iets voor jou. Als je zin hebt om te ruilen, reageer dan hieronder waarom je wil ruilen en waarmee. Op zondag 22 februari laat ik het lot beslissen met wie ik zal ruilen en maak ik het bekend op mijn vernieuwde Facebookpagina. Nog geen fan op Facebook? Dan is het nu de moment!

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

Populaire berichten