What I liked about june

De zon schijnt, het is gloeiend heet en het is de laatste schooldag! Drie redenen waarom dit een topdag is! Maar er waren nog meer topmomenten in juni. Tijd om eventjes terug te blikken op afgelopen maand.


Mijn 3 favoriete blogposts hier op de blog:
  1. Mijn interview met An van Nononsonsmons over lesgeven in Brussel.

    Ik lees graag interviews en zelf interviews afnemen vind ik nog leuker! Ik was dan ook heel blij dat An wou meewerken aan mijn driedelige reeks over lesgeven in Brussel.
  2. Mijn blogpost met mijn inzending voor de Cas en Nina-naaiwedstrijd.

    Ik werd uit meer dan 100 kandidaten geselecteerd als 1 van de 10 deelnemers voor de naaiwedstrijd van Cas en Nina. Ik sprong een gat in de lucht! We mochten een stofje kiezen en dan konden we aan de slag. Ik maakte een Dorothy Day Tripper en een matchende organizer en Juliette-clutch.


    Ik eindigde voorlaatste bij de 1e ronde en ging dus niet door naar ronde 2. Heb eventjes zitten kniezen, want ik had er heel wat werk ingestoken. Maar achteraf was ik vooral blij met de kans én met mijn nieuwe tas.
  3. Over dromen en toekomstplannen.

    Na maanden van dromen en plannen, kon ik jullie ein-de-lijk vertellen wat ik de komende maanden allemaal van plan ben: workshops geven, een webshop openen, de blog hier wat veranderen, ... Alles op zijn tempo, maar het zal er allemaal komen nog voor het einde van het jaar :)

De 3 beste blogposts die ik las:
  1. "Wist gij dat al van de Carrefour parking?" van Big City Life.

    Romina van Big City Life die post steeds dingen die er boenk op zijn! Deze post gaat over hoe de maatschappij nog voor de geboorte van een kind aan genderstereotypering doet. Net de dag dat zij dit postte had ik op school eenzelfde ervaring met ouders die niet zo blij leken met de roze bellenblaas die zoonlief koos. Zoals ik zei: boenk er op!
  2. "Try out met een verhaal" van Madame Stof

    Ik weet niet of het je al opgevallen is, maar het klikt wel tussen Madame Stof en Miss Pixie :) Ik ben echt grote fan van haar blog. Ik was dan ook heel blij toen ze speciaal van de andere kant van België kwam om bij mij een try-out workshop te volgen. En daar schreef ze dit mooie verslagje over.
  3. "5x ultieme sinner recepten" van Chickslovefood

    Chickslovefood is echt mijn favoriete foodblog! Zowel hun gezonde als hun snelle als hun sinner recepten kunnen mij bekoren. En deze post heb ik watertandend gelezen en gepind :)

Mijn 3 favoriete Instagramfoto's:







Mijn 3 favoriete pins:
  1. DIY indianenkostuums (die pinde ik voor onze Foute Party outfit).
  2. Een blogpost over hoe je via Pinterest meer lezers op je blog kan krijgen.
  3. Een gratis patroontje en tutorial voor een cameratas (die moet ik dus nog bij op mijn naailijstje zetten :p)


3 x leuk (blog)nieuws:

  1. Ik mocht zus helpen bij het opstarten van haar eigen blog. En ik ben superfier op haar want het ziet er fantastisch uit en ik heb al het een en ander bijgeleerd :) Nieuwsgierig? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Emilyli.
  2. Ik mocht het patroon van het babyjurkje Grace van Emma&Mona testen :) Ik was superblij hiermee! De eerste keer dat ik een patroontest deed. Een verslagje volgt nog.
  3. Ik doe vanaf nu donderdag mee aan de summerchallenge van Wollebol. (Maar morgen krijgen jullie mijn volledige zomerplanning! Als dat niet fijn is.)

Wat waren jullie favoriete momenten in juni? Welke blogpost vonden jullie echt geweldig?

Liefs,
Miss Pixie



Reacties

  1. Zoveel lof, ik bloos! Ik bedank jou voor zoveel inspiratie en voor de mooie juweeltjes die ik dank zij jou gemaakt heb! Op naar nog heel veel jaren van bloggen, meets (ja die moeten er nog komen :-) en creativiteit!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je moet niet blozen, het is helemaal verdiend en waar!
      Ik kijk al uit naar de volgende blogmeet of workshop die we samen volgen ^^

      Verwijderen
  2. Seg, smalle gij, helemaal gesmolten precies!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk overzicht! Op naar een even geweldige juli. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk overzichtje heb je gemaakt.Geniet van juli en ik kan niet kiezen tussen je leuke blog berichten...doe zo verder,hé!Succes met alles wat je wil doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het leukste aan mei: mijn zoon die doorslaapt en ik zo eindelijk ook uurtjes slaap kan inhalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ahja oei, we zijn al juli. Het leukste aan juni: nog meer slapen :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten