Bloggers Swappen België

Dat ik wel van ruilen hou, was wel al duidelijk hier op de blog. Ik deed al verschillende keren mee aan een ruil van de Facebookgroep Swapperdeswap en ik organiseerde zelf ook enkele ruils op de blog (dat ligt momenteel even stil, ik hoop dat het in oktober wel lukt). In augustus schreef ik me in voor een swap van de Facebookgroep Bloggers Swappen België. In deze groep is het niet allemaal handmade zoals bij de Swapperdeswap-ruils, maar daarom was het nog niet minder leuk!

Ik mocht een pakje sturen naar Naomi van Beautyspot. Op haar wishlist stond beautystuff en geurkaarsen. Dus besloot ik een leuk relax-pakketje samen te stellen. En daarvoor ging ik speed-shoppen bij de nieuwe Primark in Gent (en het was écht speedshoppen: binnen om 17u45, buiten om 17u55 en dat zonder iets voor mezelf te kopen). Dit zat er in het pakje:


  • Geurkaarsen
  • Cosy socks
  • Mini make-upborstels
  • Gezichtsreinigingsdoekjes
  • Arganolie voor het haar + een bijpassend haarmasker
  • Handcrème
  • Setje vijlen
En zoals dat werkt bij swappen, verstuurde ik niet alleen een pakje maar mocht ik er ook eentje ontvangen. En wat een leuk pakketje kreeg ik van Melissa van de blog Mellavieee! Er zaten een heleboel leuke spulletjes in die ik echt kon gebruiken zoals de brooddoos en de koffiebeker. Alle andere goodies waren fijn meegenomen :) Nog eens een dikke merci Melissa.



Wat vinden jullie van al dat geswap? Deden jullie hier al eens aan mee en wat zijn jullie ervaringen?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Wat een leuk pakketje heb je zelf gemaakt, en wat een leuk pakketje mocht je zelf ontvangen! Ik vind zo'n Swap altijd leuk, gewoon alleen al dat verrassingseffect. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx :)
      En ja inderdaad, en dan zo de kriebels als je het pakje ontvangt, maar nog niet mag openmaken!

      Verwijderen
  2. Ik vind het altijd zo leuk als ik zie wat swappen "kan" zijn! Ik heb maar één keertje meegedaan aan een swap, ik had zelf veel moeite gestoken in het uitkiezen van verschillende spulletjes, mooi pakje van gemaakt enzo... kreeg ik mijn swapje rechtstreeks via de webshop waar de andere swapper het gauwgauw besteld had... beetje tegenvaller eigenlijk :p

    Maar zoals je het hier toont is het dus geweldig he!! Een mooi pakketje met lieve spulletjes! Genieten maar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, soms kan het inderdaad wel tegenvallen.
      Heb ik ook al gehad en dat is dan wel jammer. Zeker als je zelf heel erg je best hebt gedaan.

      En genieten zal ik zeker doen :)

      Verwijderen
  3. Ik heb al een paar keren mee gedaan met de Facebook Swapper de swap maar ik denk er zelfs over om me uit te schrijven.De 1ste keer is mijn pakje niet tot bij mijn swapje geraakt,opnieuw iets gemaakt en verstuurd.Zelf kreeg ik iets wat totaal niet mooi was,sorry,ik weet dat smaken verschillen maar dat was echt niet mooi.De laatste keer heb ik naar 2 swapjes gestuurd en eentje ervan is jammer genoeg ziek en heeft nog niets laten weten wat ze er van vond dus mijn ervaring is niet zo positief in die groep.Met jou heb ik al eens geruild en dat was leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, zo jammer van slechte Swap-ervaringen! Zeker als je er zelf zo'n moeite hebt ingestoken :(
      Ik ben ook nog steeds heel blij met onze ruil ^^

      Verwijderen
  4. Oooohn, zo leuk allemaal! Echt jammer dat Primark zover is voor mij de Antwerpse :/ Maar leuke dingen heb je gekregen seg! En zij heeft ook wel leuke dingejtes gekregen!

    Heb zelf al twee keer meegedaan en blijf ervan houden, van dat concept, willet zeker en vast meer doen!

    dikke kus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx :)
      Goh, eens een uitstapje doen naar Gent en dan even de Primark binnenwippen? Die van Brussel kan ik afraden trouwens! Niet zo aangenaam om te shoppen...

      Verwijderen
  5. Swappen is altijd leuk, zowel het nadenken over een kadootje, het samenstellen van een pakje als het ontvangen van een verrassing. Eén maal is het eens tegengevallen, maar de andere keren werd ik telkens verrast door de moeite die sommigen gedaan hadden om voor mij een origineel kadootje te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, altijd leuk om te zien dat iemand die je eigenlijk totaal niet kent toch zo veel moeite doet om je te verrassen met een leuk pakje :)

      Verwijderen
  6. ik heb me net ingeschreven bij deze groep en wil de volgende keer wel eens meedoen, hoop ook op een leuke ervaring en niet zoals 'ik maak het zelf nu', maar ik ga ervan uit dat er meer leuke mensen zijn dan niet-leuke mensen ;-)
    leuke pakjes trouwens
    ik ben in birmingham voor het eerst naar de primark geweest (binnenkort komt daarvan nog iets op mijn blog), maar vond dat niet zo waw

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goh, ik ben vooral fan van de pyjama's en de kousen in de Primark. Qua kleren vind ik het ook niet zo super.. Ik zal zeker je blogje lezen ;)

      Verwijderen
    2. hihi ik ging er om een set te maken met mijn zelfgemaakte pyjamabroek (dus t-shirt en iets van pantoffels) dus dat vond ik ook wel leuk ;-)

      Verwijderen
    3. Daarvoor is de Primark dan inderdaad ideaal :)

      Verwijderen
  7. Ik kijk altijd vol bewondering naar swappakketjes en ook deze zijn super leuk! Zelf heb ik nog niet de moed gehad om mij in te schrijven voor een swap, uit schrik dat mijn pakje niet zou voldoen aan de wensen van mn partner :-/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen schrik voor hebben!
      Ik maak altijd een pakje dat ik zelf ook graag zou ontvangen ;) Als je daar van uitgaat, kan je niet echt iets verkeerd doen.

      Verwijderen
  8. ik heb net ook weer een pakketje verstuurd voor de facebookgroep swapperdeswap. Maar het is inderdaad altijd leuk om een verrassingspakketje te ontvangen. Al vind ik het zelf altijd spannend of de andere persoon jouw pakketje leuk gaat vinden, vermits je de mensen niet persoonlijk kent

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee dat is waar, maar ik heb ook al dingen ontvangen die ik niet zo mooi vond, maar ik ben altijd blij omdat ik weet hoeveel werk er in de swaps wordt gestoken. En ik denk dat alle swapperdeswap-leden daar zo over denken ;)

      Verwijderen
  9. Zo mooi die koffiebeker met vosjes! Zou ook blij zijn met deze swap :-)
    Ik doe meestal onder creatieve vriendinnen één rond Kerst en één als het bijna zomer is. Maar durf het precies niet goed te organiseren via mijn blog...
    mizolilie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alles met vosjes is leuk eh ;)
      Gewoon eens doen op je blog! Ben dat hier met kerst ook van plan.

      Verwijderen
  10. Wat een leuke swap! Die koffiebeker wou ik ook kopen maar ik heb hem braaf teruggezet als ik de lange rijen aan de kassa zag. Next time als ik in Gent ben en eens heeeel veel tijd heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem dubbel nu (3 dubbel zelfs, maar de 3e is nog niet tot bij mij geraakt :p).
      Je moet vlak voor sluitingstijd gaan, ik was keisnel terug buiten ;)

      Verwijderen
  11. Primark Belgie zitten de beste Primark winkels :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten