Perfect?-challenge 4: een weekje zonder ...In de vierde week van de challenge gingen we onszelf pas echt uitdagen. Een week lang moesten we leven zonder iets waarvan we eigenlijk wat te veel consumeren: chocola, cola, suiker, social media, ... De lijst was lang en divers. Ikzelf koos voor cafeïne.

Ik was heel benieuwd wat stoppen met cafeïne met mijn lijf zou doen en dus besloot ik niet enkel te stoppen met koffie en Cola zero, maar wel om alle producten te schrappen die cafeïne bevatten. Dus ook: thee, Ice Tea & chocolade. Een heel zware opgave. Hoe zwaar precies kan je zien in onderstaand filmpje, want ik hield speciaal voor jullie een videodagboek bij. (Filmpje is niet op en top kwaliteit, maar ok, het is wat het is.)
De volgende challenge heeft te maken met productiviteit. Ik stelde een lijst samen van 30 tips om je productiviteit te verhogen. Iedereen kiest zelf uit welke hij/zij wil testen gedurende de komende week.

Wat is jullie ultieme productiviteit-tip?


Liefs,
Miss Pixie


P.S.: Alle info over de Perfect?-blogchallenge vind je HIER.

P.P.S.: Blijkbaar zijn er al enige tijd problemen met reacties achterlaten. Het is niet enkel op mijn blog, maar nog bij andere Blogger-blogs ook. Heb jij ook problemen om een reactie na te laten? Dan zou DIT wel eens het probleem en oplossing kunnen zijn.

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn ultieme tip is toch wel 'een ding tegelijk doen', geleerd na m'n burn-out :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn tip is om een to do lijstje te maken met de belangrijkste dingen boven aan en de minder belangrijke dingen onderaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je dit hebt geprobeerd! Ik zelf zou voor chocolade gaan denk ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn productiviteit is het grootst als ik aan duidelijke dagindeling aanhoudt waarin ik moet werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou indderdaad ook 1 ding tegelijk doen en niet teveel gaan stressen
  Groetjes celine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het loslaten van ik moet dit, ik moet dat. Met twee jonge kinderen kan ik plannen wat ik Wil, maar als ik plan om tijdens het middagslaapje van de kinderen te gaan koken of tegelen gaat dat toch niet door. Of mijn peuter wil niet slapen of mijn dochtertje heeft last van kraampjes. Ik kan er voor om worden, maar dat heeft toch geen zin dus leg ik me er bij neer dat ik een week later nog geen tegel heb kunnen leggen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor mij is een planning opstellen heel belangrijk. Daarom niet dag per dag maar gewoon een lijstje van alles wat gedaan moet worden

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten