Quick and easy selfish sewing


De zonneschijn deze ochtend bracht een zalig lentegevoel én heerlijke lente-naaikriebels. Wat het niet bracht was geduld. Dus het zou een project worden met een snel resultaat. En zo ging ik rond de middag aan de slag, nam ik ondertussen ook al foto's (met de selfiestick wegens gebrek aan een fotograaf. Nog eens: weinig geduld) en wordt het al geblogd :)

Ik rommelde door mijn stoffenkast en koos een stofje uit dat perfect past bij dit weer: een pastelroze trictot met blauwe ballonnen dat ik bestelde bij Petite Couture enkele weken geleden. Omdat ik bestelde heel wat van deze stof omdat ik nog niet zeker was wat ik er mee zou maken en ik ben heel blij dat ik dat deed want ik koos om er een cirkelrok van te maken.

Ik hou van cirkelrokken! Ik vind die altijd classy (ja, zelfs in pastelroze met ballonnen) en ze geven me een lekker vintage-gevoel. Omdat elk meisje haar portie glitter nodig heeft, combineerde ik met roze glitterelastiek uit Veritas. Dankzij mijn overlock zat mijn rok kei snel in elkaar en kon ik in mijn kleerkast op zoek naar iets om het mee te combineren. Mijn keuze viel op een zwart truitje met blote schouders, mijn kort jeansjasje en zwarte pumps met open teen. En toen ik in de spiegel keek besloot ik direct dat dit mijn nieuwe favoriete outfit is.

En dus haalde ik mijn selfiestick uit de verpakking en vormde mijn terras het decor voor deze snelle - niet zo professionele, sorry daarvoor - fotoshoot:

























En wat vinden jullie er van? Geslaagd? Wie van jullie maakte ook al iets uit dit stofje?

Liefs,
Miss Pixie

Stof rok - Petite Couture
Elastiek - Veritas
Oorringen - Veritas
Ketting - Madame
Truitje en jeansjasje - H&M
Schoenen - De Chinees in Gent ;p


Reacties

  1. Heel leuk! En het staat je super die outfit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Hihi dankjewel :)
      Wat een beetje zon niet doet met een mens eh ;)

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Bedankt voor het compliment :)
      Dat was mijn doel en ben blij dat het gelukt is!

      Verwijderen
  4. Keihard geslaagd!!! Heel mooi! Welk patroon gebruikte je?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :)
      Ik maakte het volgens dit principe http://misspixiesblog.blogspot.be/2013/11/rok-en-rol-rokje.html maar dan in tricot en met een elastiek. En ik knipte 2 halve cirkels die ik aan elkaar zette omdat mijn ballonnen anders niet juist stonden ;)

      Verwijderen
  5. Ik zag het stofje ook net op de blog van Emma en Mona. Mooi gemaakt! Toffe fotoshoot ook, groot gelijk dat je dat meteen aanpakt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had het ook gezien :) Heb het stofje vooral al gezien voor kinder-naaisels maar je ziet: het kan dus ook voor volwassenen.
      Dankjewel: lang leve de selfiestick :p

      Verwijderen
  6. Simpel maar daarom zeker niet minder tof! Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supermooi! Staat je goed! Mooi stofje ook. Ik beelde me er altijd kinderkleren bij in maar is echt heel mooi geworden! Ook tof zo'n cirkelrok. Ik maak de laatste tijd geen A-lijntjes meer omdat ik het gevoel heb dat het mij niet staat. Misschien moet ik zo'n cirkelrok eens proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :)
      Ik draag heel graag cirkelrokken ook al heb ik vrij brede heupen en zou ik dat dus beter niet doen :p Zeker eens proberen, zit heel snel in elkaar ;)

      Verwijderen
  8. Mooi! Lijkt mij ook makkelijk "sjiek" en "casual" te maken door anders te combineren.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten