Even stilstaan

Liefste lezers,

de laatste week holde ik mezelf voorbij. Dat was een vreemd gevoel nadat ik maanden amper energie had. Vandaag heeft zich het wel gewroken en werd er een rustdag ingelast. En dat deed me beseffen dat het tijd was om even stil te staan. Letterlijk en figuurlijk even stilstaan bij alles wat er gaande is. (En geloof me: dat is nogal een lijst).

In januari nam ik vol enthousiasme Miss Pixie's Blog terug op en veranderde ik het een en ander. Zo voelde de blog meer Stephanie en ietsje minder Miss Pixie. Een van de gevolgen daarvan is dat ik over andere onderwerpen blog en dat ik er minder intensief mee bezig ben dan vorig jaar. Mijn blogplanner gooide ik buiten en ik blog terug op gevoel.Ik merk dat de chaos in mijn hoofd en de zoektocht naar dé oplossing voor alles zonder ik het wist ook in de blog geslopen zijn. Ik blogde over TMM, Marie Kondo, mijn Bullet Journal, ... en ging weer verder met het volgende zonder er nog eens op terug te blikken. Zonder na te denken of ik jullie hier wel nog bied wat jullie zoeken.

Ik heb me de vraag gesteld of het niet de moment is om een punt te zetten achter Miss Pixie. Om afscheid te nemen van dat meisje en plaats te maken voor de nieuwe ik? Maar het idee brak mijn hart. Want deze blog is mijn kindje en ik heb er ontzettend veel liefde en werk ingestoken. Dus ga ik door. Maar ik roep even jullie hulp in.

Ik weet in welke richting ik wil verder gaan, maar ik vraag me af wat jullie daar van vinden. Jullie, mijn trouwe lezers en blogbuddy's. Dus maakte ik een kleine enquête en hoop dat jullie me willen helpen door die in te vullen. (Heel veel virtuele knuffels als je dat doet voor mij). DIT is de link ;)

Zo, het is er uit. Toch al iets dat ik kan doorstrepen.

Liefs en nog een fijne zondag!

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziezo, ingevuld. Ik moet zelf dringend ook eens een enquête opstellen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ingevuld! Hopelijk helpt dit om het juiste besluit te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga het niet invullen want ik zoek hier eigenlijk niks. Ik kom hier echt waar alleen laar lezen wat jij wil vertellen. Schrijf gewoon wat wanneer hoe je wil, echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het juist fijn dat het overal over gaat. Ik ga zelf ook van een Marie kondo kuis naar een strooptocht bij de plaatselijke tweedehanddswinkel. En ik vind het fijnom je op je wirwarweg naar je droom te zien zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alles wat je schrijft vind ik leuk en passend bij waarvoor ik me interesseer :) Misschien dat creativiteit en persoonlijke verhalen elkaar juist aantrekken. Ga dus door met wat jij denkt dat goed is! Ik heb je pagina afgelopen week nog in mijn blog genoemd, omdat ik het zo'n leuke blog vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziezo ingevuld.
  Doe vooral waar jij je goed bij voelt! Het is jouw blog, jouw verhaal.
  Als iedereen hetzelfde gaat neerpennen verlies je ook jouw authenticiteit. En juist dat je naar buiten durft te tonen dat je ook problemen/twijfels/... hebt, maakt jou (en je blog) persoonlijker en menselijker.
  Ik zou zeggen doe zo verder en geniet van het schrijven van berichten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ingevuld. Ik hou van je berichten, van je zoektocht, van het persoonlijke. Zolang je geniet van het schrijven, zullen we dat merken en met plezier komen lezen. Waarover het ook gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ingevuld. Met als korte samenvatting: doet wat voor jou goed voelt. Ik lees je namelijk net om die reden heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten