Happy places #2: De verborgen tuin van 't Raar Gebeuren in Ninove


Als het zonnetje schijnt, hou ik er net als iedereen van om een terrasje te doen. Maar wel liefst een rustig terrasje. En laat nu net heel wat terrassen aan drukke straten en pleinen zijn. Niet echt gezellig. Dus ging ik op zoek naar een rustig terras in Ninove & vond dat bij Brasserie 't Raar Gebeuren.


De eigenaar noemt het terras met een goeie reden "De Verborgen Tuin". Je moet doorheen het restaurant, een klein steegje door en dan kom je aan op een prachtig terras. Gezellig gedekte tafels omgeven door planten en bloemen. De tafels zijn zo neergezet dat je kan kiezen uit plekjes in de zon of in de schaduw. Als de planten al een gezellig decor vormen, dan doet de andere aankleding dat al helemaal. Van een oude bar tot grote stenen beelden: de unieke sfeer van binnen wordt echt doorgetrokken naar buiten. 

Je kan er zowel tijdens de lunchservice als 's avonds terecht om uitgebreid te eten of gewoon voor een gezellig drankje. En dat laatste zal vanaf deze zomer nog meer in de verf worden gezet op het nieuwe lounge-terras dat binnenkort zijn deuren opent. Dit terras zal uitsluitend bedoeld zijn om te aperitieven of om na je diner te genieten van een koffietje of een digestief.
Lekker én betaalbaar eten, fijne bediening & een unieke setting. Wat wil je nog meer voor een avondje gezellig tafelen?

Fijne zondag,
Miss Pixie

't Raar Gebeuren
Oud Strijdersplein 4, Ninove
Open van dinsdag tot zaterdag van 11u tot 15u & van 18u tot 22u.
Reserveren kan via het nummer O478/222863

Reacties

Populaire berichten