Voor prinsesjes...

Afgelopen jaar mochten we in onze familie drie kleine prinsesjes welkom heten. De schattige tweeling E. en E. kwam in januari ter wereld en in juni mochten we ook kleine Y. welkom heten. Ik kon niet anders dan deze prinsesjes voorzien van een handgemaakt cadeautje. Jammer genoeg werd de tweeling geboren op een moment dat ik het veel te druk had om iets te naaien, dus ging ik aan de slag met enkele gekochte body's en flockfiguurtjes. Dit was het resultaat:


Body's - Hema
Flockfiguurtjes - Kraampje op het Stoffenspektakel

Ik moet zeggen dat de bolle buiken in mijn omgeving (het waren/zijn er enkele de afgelopen maanden) me inspireerden en dus liet ik me op het Stoffenspektakel in Brussel en in Aalst nogal gaan in de categorie kinderstofjes. Oopsie.. Het resultaat was dat ik voor kleine Y. voor de eerste maal zelf baby-moois maakte. Ik koos voor een slab met het gratis patroontje van 'De droomfabriek' en een krakend knuffeldoekje in de vorm van een uiltje. Als stofje koos ik een vrolijk Stenzo-stofje met vogeltjes.


Ik begon een collectie baby-spulletjes voor Miss Pixie's Sewings genaamd BABYlove en de spulletjes vielen heel erg in de smaak. Zo zeer zelfs dat ik een custom bestelling kreeg voor onze drie prinsesjes. En prinsesjes... die dragen roze. Ik hoop dat ze er blij mee zijn.

Bapron - patroon Craftiness is not optional
Stof - Stenzo; gekocht op het Stoffenspektakel
Biaslint - Veritas

Achterkant van de bapron
Patroon - Craftiness is nor optional
Stof - Modecoupon
Biaslint - Veritas
Vilt (schoentjes) - Hema
Bapron - patroon Craftiness is not optional
Stof - Stoffenspektakel
Biaslint - Stoffenspektakel

Achterkant van de bapron
Patroon - Craftiness is nor optional
Stof - Modecoupon
Biaslint - Stoffenspektakel
Vilt (schoentjes) - HemaVilt - Hema

En die spulletjes moeten natuurlijk ook mooi worden ingepakt!

In taartdoosjes van de Ava met mooie etiketjes van de Flow special for papers lovers.En nu ik weet dat al deze spulletjes bij hun nieuwe eigenaars zijn, kan ik dit met een gerust hart posten.
Meer baby-moois vind je op de facebookpagina van Miss Pixie's Sewings!

Groetjes,
Miss Pixie

Reacties

  1. Hey,

    Proficiat, heel mooi afwerking en erg schattige.
    Veritas - Team

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten