Missie: get organized!

Al weken lang heb ik het gevoel dat ik nergens grip op heb. Dat ik te veel wil en te veel eis van mezelf (en soms ook mijn omgeving) en daardoor net niets gedaan krijg. Dat ik zelfs met 48 uur in een dag nog niet genoeg tijd zou hebben. Dat heeft geresulteerd in enkele huilbuien, paniekaanvallen en heel wat wakkere nachten. Uiteindelijk besloot ik dat het zo niet verder kon en dat ik hier iets moest aan doen. Ik moest mijn leven organiseren zodat alle dingen die ik belangrijk vind een plaatsje krijgen en ik ook weer wat ademruimte heb.

Dus ik surfte even naar het walhalla van tips en inspiratie -Pinterest- en maakte een nieuw bord 'organisatie'. Ik vond heel wat goede en bruikbare ideetjes, maar besefte direct dat als ik die allemaal ineens ga toepassen het maximum 3 weken duurt voor ik terug in oude patronen verval. En tegelijk besefte ik ook dat ik het niet allee hoefde te doen (ook een fout die ik vaak maak). Meneer is er voor mij en steunt me hier zeker in. Hij was enthousiast over de paar voorstellen die ik al deed omdat het niet enkel mijn, maar ook zijn leven eenvoudiger zou maken. Maar ik zag het plots iets ruimer: ik zou mezelf 1 jaar de tijd geven om mijn leven te herorganiseren en hierover wekelijks bloggen: 52 manieren om je leven eenvoudiger te maken. 

Ik zie het helemaal zitten! Enkele van mijn plannen zijn al uitgevoerd en goedgekeurd, andere staan op de to do-list. En vanaf deze week deel ik al mijn bevindingen met jullie! Elke week een nieuwe tip en een verslag van wat goed liep en wat niet. Af en toe zal er op Instagram of Twitter ook wel eens een foto verschijnen over dit project met de hashtag #getorganized. Doen jullie mee? Tips zijn zeker welkom!

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Haha, dat herken ik! Eigenlijk bijna niets gedaan krijgen omdat je teveel probeert te doen. En dan nog eens oververmoeid raken doordat je geen tijd hebt om rust te nemen. Wij vrouwen toch!!
  Bedankt om eens langs te komen op mijn blogje! Zo'n inspiratie dat er in je reactie stond, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, denk soms ook dat het typisch vrouwen is. En uiteindelijk wreekt zich dat toch: bij mij in de vorm van een zware keelontsteking :(
   Hoop dat je iets had aan wat ik schreef en ik wens je veel succes met je DIY Xmas :) (hier op mijn blog staat ook nog een post over hoe je je kan organiseren bij een diy xmas, kan misschien nog handig zijn?
   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten