donderdag 16 oktober 2014

#projectblogboek 3/120: De laatste keer

We gaan vandaag nog eens van #projectblogboek doen! En ik heb er eentje uitgekozen die ik al op enkele andere blogs zag passeren: De laatste keer...


 • ... dat ik huilde was 2 weken terug na een vergadering op het werk. Stress, vermoeidheid en dan een zware vergadering, perfecte combo om eens goed te wenen.
 • ... dat ik een Disney-film zag, was ook twee weken geleden. "Frozen", samen met mijn zus. (Fridaynight = sisternight) Zij had hem nog niet gezien en ik had er geen probleem mee om hem nog eens te zien. Ik ben over het algemeen niet zo een fan van nieuwe Disney, maar "Frozen" vind ik super! Vooral Olaf ("I love warm hugs") ^^
 • ... dat ik een gezelschapsspelletje speelde, was deze zomer. We gingen langs bij vrienden en hebben uiteindelijk tot 3u 's nachts Monopoly gespeeld. Wat echt een prestatie was vermits ik de avond ervoor naar de Gentse Feesten was geweest en ik maar 3 uur had geslapen. 
 • ... dat ik naar de bioscoop ging, was samen met mijn vriend. We gingen naar "Boyhood". Het vriendje vond het nogal saai en ik verdenk hem ervan even in slaap te zijn gevallen.
 • ... dat ik frietjes at. Mhm, zo'n uurtje geleden, #shame! Na het werk had ik net genoeg tijd om thuis mijn naaitas op te pikken en een zakje chips mee te grabbelen om dan weer snelsnel richting Femma Naaiatelier te vertrekken. Toen de les afliep, was ik heel hongerig en liet ik me verleiden door de frietjesgeur die aan het station hing.
 • ... dat ik op stofjesjacht ging, was op de DIY Fashionfair van La Maison Victor. Ik deed dat niet alleen. Ik werd vergezeld door een andere creatieve blogmadam: Gaëtane van Made by GG. Samen besloten we dat we ons toch maar eens moesten wagen aan die befaamde Harlequin-jurk en dus gingen we op jacht naar het perfecte stofje. Ik ging voor een dikke katoen van Timeless Treasures met vosjes. Mijn collega had een mooie verzameling stofjes voor verschillende doeleinden. Ik kijk al uit naar een volgende gezamelijke stofjesjacht!
 • ... dat ik een fiasco in de keuken veroorzaakte, was toen ik - ik denk ergens begin dit jaar - op een woensdagnamiddag stoofvlees ging maken. Ik had dat al eerder gedaan met het recept van Jeroen Meus en dit liep elke keer goed. Maar op die bewuste woensdagmiddag ging ik even in de zetel zitten terwijl het stoofvlees stond de sudderen op de kookplaat. Het enige wat ik hoefde te doen, was af en toe eens roeren. Maar ja, als je in slaap valt is dat nogal moeilijk. Resultaat: aangebrand stoofvlees! DUS: wat hebben we geleerd? Geen middagdutjes terwijl er eten op de kookplaat staat!
 • ... dat ik kippenvel kreeg. "Boom! Juuuuuuf, boom!"; dat zei een van onze anderstalige nieuwkomers toen we maandag in het park wandelden. Het bewijs dat mijn lesje van vorige week vrijdag was blijven hangen. Ik liep over van blijdschap! Daar doen we het voor.

Liefs,
Miss Pixie

2 opmerkingen:

 1. Leuke post ^^! Ik kijk zeker ook al uit naar een volgende stofjesjacht ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :)
   Er zal wel nog eens zo een leuke beurs zijn een van de komende maanden, maar hopelijk iets minder ver ;)

   Verwijderen