#projectblogboek: 4/120 Doe mee aan een project zoals 100 happy days...

Toen ik dat zag staan, was mijn eerste gedacht "Dat wordt een moeilijke!". Ik was er al eens aan willen beginnen aan die #100happydays nadat ik er in Flow Magazine een artikel over las. Maar doordat een groot percentage van de deelnemers de challenge niet haalt, besloot ik om het toch maar niet te doen. Zo elke dag een foto posten, kan toch wel wat stress geven heb ik al gemerkt. Vorig jaar verzon ik mijn eigen challenge met de hashtag #sw365daysoflove en dat liep ongeveer bij nummer 50 helemaal de mist in. En dan voelde ik me slecht omdat niet telkens een foto kon posten. Maar ja, 365 dagen lang was misschien wat te veel van het goeie...

De laatste tijd heb ik niet zo veel reden gehad om happy te zijn, dus misschien is deze challenge een kans voor mij om het kleine geluk van elke dag terug te vinden. Dus vanaf nu 100 dagen lang een happy foto met een klein woordje uitleg.

Day 1:
        

Maandag bestelde ik enkele juweeltjes bij de webshop SimSallyBim en vandaag vond ik deze al in mijn brievenbus. De juweeltjes waren elk individueel ingepakt in een supermooi doosje en ik kreeg nog een extra cadeautje: een thee-zeefje in de vorm van een aardbei. Heel erg bedankt daarvoor :)

Zijn er nog mensen die door #projectblogboek begonnen zijn aan de #100happydays? Hoe loopt het bij jullie?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

Populaire berichten