Harry Potter-inspired swapHet was ergens in het midden van vorig jaar dat ik Sarah leerde kennen via Twitter. Ik had een foto gepost van enkele Harry Potter-juweeltjes die ik had gemaakt en ze contacteerde me om er eentje te kopen. We raakten aan de praat en bleken buiten onze liefde voor Harry Potter nog wel het een en ander met elkaar gemeen te hebben.

We voegden elkaar toe op Facebook en een online vriendschap was geboren! Ergens in november vroeg ze me tips voor wol in de Gryffindor-kleuren. Amper een week later kreeg ik foto van haar in volle brei-modus. Ik zelf ben een Ravenclaw en was ook al een tijdje aan het twijfelen voor een sjaal in de huiskleuren.

Die op de Harry Potter Exhibition liet ik liggen omdat ik hem niet zo mooi vond, maar die van Sarah vond ik prachtig en toen ze voorstelde om voor mij ook eentje te maken zei ik direct ja! We kozen samen de wol en ze ging aan de slag. Ik ging voor een iets meer afgewassen blauw (zoals de Hufflepuff-sjaal van Newt Scamander in Fantastic beasts) en zilver (zoals in de films en de merchandise en geen brons zoals in de boeken). Sarah breide als een sneltrein! In januari mocht ik, net voor die enorme koudeprik, mijn sjaal ontvangen.
De pret begon al bij het zien van de doos. Ik haalde de stickertjes er voorzichtig af en plakte ze op de Memories-pagina van mijn BuJo. Toen ik de sjaal er uit haalde, kon mijn geluk niet op. Hij was warm, zacht en fluffy en het was liefde op het eerste zicht! Ik stak er mijn Ravenclaw-pin op die ik kocht op de Harry Potter Exhibition en die maakte het plaatje af.


Vlak voor de sjaal klaar was, besloten we er een swap van te maken. Ik wist direct wat ik wou maken voor deze BuJo'ende Gryffindor. Sarah had namelijk al enkele maanden geleden een kurkleren cover besteld voor haar Moleskine.Ik heb voor de webshop nog heel wat van dit rode kurkleer liggen, dus besloot ik haar een matchend ritstasje te maken waar ze al haar pennen in kwijt kan. Ik maakte hem dan ook lekker groot. De bronzen Deathly Hallows-hangers heb ik ondertussen niet meer, dus dit keer ging ik voor een zilveren gecombineerd met een zilveren bliksemschicht.


Dat ritstasje bereikte uiteindelijk zijn bestemming toen Sarah langskwam op Let's Lousart waar ik een standje had met de webshop. En zo werd onze online vriendschap IRL verdergezet :)

Wat vinden jullie van onze mini-swap? Nog Potterheads die hier komen lezen? Tot welke afdeling behoren jullie?

Liefs,
Miss Pixie

#40dagenbloggen: 19/40
Aantal ingezette skipdagen: 2/6


Reacties

 1. Oh zo tof! Ik ben ook een gigantische potterhead en Ravenclaw :-).

  Ik was onlangs in London vr The Cursed Child en, oh boy, dat was schitterend! Ik ben druk bezig een blogpost erover te schrijven, mr ik heb moeite coherent te zijn. Ik kom niet verder dan superlatieven en uitlatingen zoals 'waauw', 'zucht' en 'OMG' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ravenclaws rule!
   Ik nog niet gaan kijken, maar nadat ik het script las weet ik ook niet of ik het wel wil.. Kijk wel uit naar jouw blogpost erover!

   Verwijderen
 2. Leuk!! Ik ben ook reuzefan en ben gesorteerd in zwadderich. Op mijn blog djoelienaait.blogspot.be heb ik twee keer een projectje gepost over naaisels in Harry Potter thema voor een baby'tje. Je kan op de labels op Harry Potter klikken om ze te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten