Mijn 5 favoriete #40dagenbloggen blogposts + winactie ism Woohoo by Davina

Bij de vorige editie van #40dagenbloggen somde ik een aantal keer op welke blogposts van andere deelnemers ik echt de moeite vond om eens te gaan lezen. En het leek me wel fijn om dit voor deze editie nog eens te herhalen. Wat die 40 dagen hebben echt al voor pareltjes gezorgd!

 1. Het lijstje ingevuld met een schwung zoals alleen zij dat kan. Het toverde direct een smile op mijn gezicht en het zorgde ervoor dat ik het lijstje op mijn blogplanning zette. 2. Een sterke post van een sterke madam. Ik hou er van hoe Lies durft te schrijven over moeilijke onderwerpen. En het feit dat die vraag aan haar werd gesteld en niet aan haar partner is een gevoelig iets om over te bloggen. Zoveel hartjes voor haar! 3. Ik hou van bloggers die echte verhalen vertellen. En Kathleen is er daar zeker een van. Ik vind het zeer mooi hoe ze tijdens haar zwangerschap haar verhaal over zwangerschapsdiabetes deelde en hoe ze dat nu opnieuw doet na haar diagnose van prediabetes. Fingers crossed dat ze het snel onder controle krijgt!


 4. Ik hou van Babs haar blog en Instagram en misschien nog wel meer van haar enorme sassy mini-me. Ik vond het dan ook super om te mogen lezen hoe ze aan deze lieverd haar naam zijn gekomen.


 5. Ik ga graag lezen en vooral ook kijken op de blog van Davina. Want wat een naaitalent is ze toch! Mijn oog viel vooral op de blogpost van deze enorme mooie Cobalt sweater die ook al even op mijn to sew-list staat.
En leuk nieuws! Davina en ik organiseren deze week een dubbele give-away! Jullie mogen meegenieten van Davina haar naaikunsten. Speciaal voor jullie naaide ze een enorm schattig babyjurkje en newborn broekje dat je hier op de blog kan winnen. Bij haar op de blog kan je een cadeaubon van mijn webshop t.w.v. €10 winnen.


 Wat moet je doen om te winnen?


 1. Laat een reactie na met welk item je graag wil winnen + waarom (voor je eigen kleine spruit, om cadeau te doen, ...).

 2. Volg Davina en mezelf op Instagram.

 3. Keep your fingers crossed! Deelnemen kan tot vrijdag 23/03 om middernacht en zaterdag maken we de winnaars bekend.


#40dagenbloggen 26/40

Aantal ingezette skipdagen: 7/6  (dikke fail dus)

Reacties

 1. Wat een leuk broekje! Ik doe graag mee voor mijn neefje dat zich binnenkort zal laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dank je lieverd ❤️ And Sassy that’s ZoĆ« šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je blogs van anderen in de kijker zet! Er zitten er een paar tussen die ik nog niet ken, dus ik ga eens kijken. En de winactie, die laat ik aan me voorbij gaan wegens geen kindjes in de omgeving. Maar da's dus meer kans aan de anderen om te winnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg jullie beiden, en als ik win, dan wil ik graag het jurkje winnen om cadeau te doen aan mijn zus en haar pasgeboren baby :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fingers crossed, inderdaad! Merci voor de vermelding. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een super leuk broekje en jurkje onze kleindochter heeft nu 74 maar ik weet niet welke ik moet kiezen. #keuzestress ze zijn beiden zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee voor het broekje! Leuk om aan mijn kleine nichtje te geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk :) ik maak graag kans op het newborn jurkje voor onze a.s. kleine meid die zich elk moment kan ''melden'' tussen nu en 2/3weekjes. Super spannend. Ik volg beide op instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleertjes. Ik doe graag mee voor het jurkje voor onze dochter Loena. Met haar weinige haar zal ze er met dit jurkje lief meisjeachtige uiy zien

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten