Minimalistisch mei: #MissPixiesMinsgame

*** Deze blogpost verscheen eerder als tekst in Miss Pixie's Newsletter. 
Ook steeds als 1e op de hoogte zijn van het laatste Miss Pixie nieuws? Schrijf je dan voor de newsletter in de zijbalk.***

2019 begon met een woord, met een doel, met een missie. Dat woord was: minimalisme. Iets met rommel in je huis, rommel in hoofd, enzovoort en zo verder. Chaos overal en die zou ik aanpakken.

Januari begon goed. Geïnspireerd door de Netflix-serie "Tidying up with Marie Kondo" en de Minsgame die An van Nononsonsmomsorganiseerde, verlieten maar liefst zo een 500 spullen het huis.

In februari volgde er mijn eigen challenge: digital declutter february Hierbij werden de smartphone en laptop onder handen genomen, maar al snel bleek dat ik meer dan 1 maand zou nodig hebben om alle digitale rommel op te ruimen. En ook fysiek viel er nog heel wat te ontspullen.

Maart kwam en life happened. Ik ging in overleefmodus en begin daar sinds enkele weken terug uit te klauteren. Terug leven in plaats van overleven. En dat wil zeggen terug ruimte om te groeien en aan mijn missie te werken.

Dus ik ga voor een minimalistisch mei met een nieuwe Minsgame: #misspixiesminsgame. Vanaf woensdag ga ik terug aan de slag met fysiek ontspullen en hoop ik dat er terug een 500 spullen het huis verlaten.
Ik ga voor een mei met meer rust in mijn hoofd, want er is zo veel chaos rond om mij dat ik niet in de hand heb, dus ga ik er voor zorgen dat de dingen die ik wel in de hand heb me rust geven. 

Intussen bleken er een aantal mensen geïnteresseerd te zijn om samen met mij de uitdaging aan te gaan, dus maakte ik een besloten Facebookgroep aan waar we elkaar steunen en tips geven. Lid worden kan hier. Op Instagram kan je de hashtag #MissPixiesMinsgame gebruiken en als je me ook tagt (@MissPixie1990) kan ik jullie foto's reposten :)

Wie doet er mee?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Succes. Ben benieuwd of je 500 spullen voor een tweede keer kan halen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I am truly thankful to the holder of this site who has shared this great post at here. 경마사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I blog frequently and i really thank you for your content. The article has truly peaked my interest. 온라인카지노

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 토토

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten