What I liked about september


Mijn 3 favoriete blogposts hier op de blog:

 1. Mijn vijf ... favoriete Disneyfilms.

  Ik startte in september met een nieuwe tweewekelijkse rubriek op dinsdag genaamd "Mijn vijf". En ik begon met het delen van mijn favoriete Disney-films en jullie deden enthousiast mee :) #makesmehappy
 2. Wat er van onder de naaimachine rolde: een feestelijke June met accessoires.

  Ondanks alles werd er in september ook eens genaaid. En dat voor een speciale gelegendheid! Met nog eens een dikke merci voor Zus voor de mooie make-up en voor Schoonzus voor het nemen van de foto's :)
 3. Miss Pixie deelt haar ochtendroutine voor #boostyourpositivity

  Voor wie het nog niet wist: maandag ging de nieuwe #boostyourpositivity-campagne van start. Het kon niet anders dan dat het leukste blogproject van dit jaar nog een vervolg kreeg, al kwam het er wel sneller dan verwacht. Maar mij hoor je niet klagen! Ik word instant vrolijk van alle Instagram-foto's en blogposts.

De 3 beste blogposts die ik las:


 1. Dertig. Tijd voor kinderen? - Gerhilde maakt.

  Ik las deze post met een soort van opluchting: oef, ik ben niet de enige die er zo over denkt! En Gerhilde verdient een dikke pluim omdat ze dit deelt op haar blog en het zo een bespreekbaar onderwerp maakt. Goed bezig!
 2. Lilith geeft het multitasken op - Tales from the crib

  Weer een post van Kelly die er boenk op was. Oh zo herkenbaar voor velen mezelf bijgerekend.
 3. Die keer dat de dokter aan de alarmbel trok - Verbeelding

  Exact een week geleden verscheen er hier op de blog een bericht waardoor er aan de alarmbel werd getrokken en serieus op de rem werd gestaan. Ik ben blijkbaar niet de enige die dat moest doen en Kathleen liet zich door mijn verhaal inspireren om het hare te delen. En daar heb ik niets anders dan respect voor.

Mijn 3 favoriete Instagram-foto's:Mijn 3 favoriete pins:
 ... Ik heb deze maand amper op Pinterest gezeten. Geen leuke pins dus. Volgende maand wel weer :)

3 x leuk (en ook minder leuk) (blog)nieuws:

 1. Laten we beginnen met het minder leuke nieuws. Normaal zou vandaag mijn webshop online zijn gegaan. Maar september was een zware maand op persoonlijk vlak en ik kon de stress van het opstarten van de webshop er eventjes niet bijnemen. De geplande workshops daarintegen daar wil ik met veel liefde en plezier werk van maken. Zelf niet zo handig, maar wel interesse in een mooi, gepersonaliseerd juweeltje? Dat kan ook (contacteren kan via: misspixiessewings@gmail.com). Maar de webshop zal langzaam worden opgebouwd en in de loop van de komende maanden online worden gezet.
 2. Er is een plan! Een groot plan! Voor een blogproject voor een goed doel. Het schoot me gisteren te binnen en hoe meer ik er over nadenk, hoe enthousiaster ik word :) Vanavond contacteer ik een aantal mensen die me zouden kunnen helpen en als zij akkoord zijn, dan maak ik er werk van en komt het project volgende week online.
 3. Het is weer van #boostyourpositivity! En dit weekend is er de 2e Femma Blogschool! En volgende week is er de booklaunch van Sewbidoo! #bloggenisplezant
Hoe was jullie maand september? Wat was het absolute hoogtepunt?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Dit is zo leuk om te lezen! En oh, benieuwd naar dat blogproject voor het goede doel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx :)
   Ja, heb hier iedereen precies nieuwsgierig gemaakt ^^

   Verwijderen
 2. Voor mij persoonlijk was het hoogtepunt het "Leef aanstekelijk" event van PRH, Mijn bloghoogtepunt van September was mijn blogbericht/naaisel voor de Tour der Bloggers van Framalo :)

  Ik ben heel benieuwd naar dat nieuwe blogproject. Je enthousiasme is duidelijk voelbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel leuk eh, als je mag bloggen voor een stoffenwinkel :)
   Ja, veel enthousiasme voor het project!!

   Verwijderen
 3. heel erg benieuwd naar je blogproject. heb de blogposts die je aanraadde eens gelezen, inderdaad heel sterke posts. die eerste vind ik (ook al wil ik zelf wel kinderen later) heel goed, omdat het inderdaad een bewuste keuze moet zijn en echt moedig om ervoor uit te komen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Delphine! Jij ook bedankt, Stephanie, voor je link! Ik heb de blogpost toen eerlijk gezegd een paar keer uitgesteld, maar ik kreeg voornamelijk positieve reacties, gelukkig. Ook omdat er over bewust kinderloos zijn amper geschreven wordt, denk ik.

   Verwijderen
  2. Delphine, ik maak graag mensen nieuwsgierig ;)

   Gerhilde, graag gedaan. Als het goed is, mag het gezegd worden eh ;)

   Verwijderen
 4. Toffe blogpost,ben benieuwd naar je goede doel!Succes ermee maar aan de andere kant,haal je niet te veel op je vork hier mee?Wie weet kunnen wij ook helpen,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel benieuwd naar dat project en wij zien elkaar snel, maar vergeet vooral niet te rusten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om zo op de afgelopen maand terug te kijken! Ben benieuwd naar je project!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh, ik wil ook eens aan een project werken! Misschien zelf eentje bedenken. ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten