Meststoffen-meetup @ Bar'rique

Enkele maanden geleden lanceerde Kathleen de e-cursus "Meststoffen voor je blog". Een vier-weken-plan om je blog te laten groeien. Omdat je nooit genoeg kan leren en weten en omdat Kathleen een vree toffe madam is, schreef ik me in voor de cursus. Een review daarvan kan je hier lezen. De  cursus werd ondersteund door een Facebookpagina waar we terecht konden met vragen. Op die Facebookpagina lanceerde Gerhilde het idee om eens allemaal met elkaar af te spreken.

Ze stelde een Doodle op en toen was het allemaal snel beklonken :) We zouden op 6 maart brunchen bij Bar'rique in Berchem. Ik denk dat zowel zij als Kathleen nogal onder de indruk waren van het succes, want we waren maar liefst met 19 deelnemers (hen 2 inlcuus). Ik som ze even op, want het zijn top(blog)madammen waar je zeker eens moet naar doorklikken!:


Die blogmeetings: ik blijf dat toch elke keer heel spannend vinden! Want mensen IRL zien, is toch iets anders dan blogs lezen en praten op social media (achter de veiligheid van je computerscherm). Maar ook dit keer bleek dat voor niets nodig. Zet een hoop bloggers bij elkaar en er valt nooit een stilte (waarschijnlijk tot grote spijt van de andere mensen die zaten te brunchen. Sorry daarvoor!). 
Er waren geen sprekers, goodiebags, cadeaubonnen om te winnen, ... maar gewoon leuk gezelschap en lekker eten. Meer hoefde dat niet te zijn. Het was leuk om bij te kletsen en even fijn om eventjes te kunnen zwijgen en te luisteren. Om het te hebben over stofjes en patronen en boeken en om blogervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven. Om gewoon ontspannen samen te zijn in een gezelschap waar een applaus uitbreekt bij de melding dat je overstapt van Blogger naar Wordpress en waarin iedereen zich verwondert over een mooi visitekaartje. Een geweldig gezelschap met oprechte complimentjes, heel wat spontaneïteit (oh nee, batterij van mijn camera vergeten! Geen probleem, gebruik mijn batterij dan maar) en weinig oordelen. Een gezelschap waar ik me altijd thuis voel.

Wat hou ik toch van blogland <3

Wat vinden jullie van blogmeets? Wat is jullie fijnste herinnering? Ik had vandaag trouwens nog een fijne blogmeet met Lieke van Bouquet of Buttons. Eentje met veel naaitalk, Disney-fun en net iets te veel koffie. Ik maakte er een korte vlog over (best wel spannend, fier op mezelf dat ik dit eindelijk gedurfd heb).

Liefs,
Stephanie

You can follow me on Facebook / Instagram /Bloglovin.
Snapchat --> MissPixie1990

Reacties

 1. Ik ben ook aan mijn verslagje bezig en ga het ook doen met de foto's die ik zelf genomen heb. Ik kan simpelweg niet wachten. :-)
  Lieke is een toffe, he! Ik ken haar nog van de Chiro van vroeger en zag dat jullie leuke dingen hebben uitgewisseld. Toffe vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wachten en geduld, twee zaken die niet in mijn woordenboek staan ;)
   Ja, Lieke is een supermadam! De dozen waren haar idee en vind het echt een superconcept. Nu enkel nog een stofje kiezen voor mijn Tinkerbell-jurk ^^

   Verwijderen
 2. "Een geweldig gezelschap met oprechte complimentjes, heel wat spontaneïteit (oh nee, batterij van mijn camera vergeten! Geen probleem, gebruik mijn batterij dan maar) en weinig oordelen", wel, dat vind ik nu eens heel mooi samengevat! Ik vond het fijn je te ontmoeten! (en ik ben het vergeten zeggen, maar je had een heel mooi kleedje aan!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx, vond het ook fijn om je eens in het echt te zien :)
   OOh en dankjewel! Was superonzeker over het jurkje. Heb het zelfgetekend en was niet helemaal zoals het in mijn hoofd zat. Het lief heeft me keihard moeten overtuigen om het te dragen. Dus superbedankt voor het compliment! ^^

   Verwijderen
 3. Dit was mijn eerste Meetup. En ik hoop dat er nog gaan volgen... allemaal TOP-madammen. Het doet er mij aan denken dat ik ook dringend een verslagje moet gaan schrijven over dit leuke moment ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Gewoon leuk gezelschap en lekker eten', meer moet dat inderdaad niet zijn.
  Het was een hele fijne ervaring.
  Hopelijk tot nog eens en dan voor een babbeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De volgende keer zeker een babbeltje!
   Misschien moeten we dan een speeddate houden ofzo zodat iedereen met iedereen kan babbelen ;)

   Verwijderen
 5. 'Gewoon leuk gezelschap en lekker eten', meer moet dat inderdaad niet zijn.
  Het was een hele fijne ervaring.
  Hopelijk tot nog eens en dan voor een babbeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt supergezellig! :)

  Zelf behalve het blogweekend nog geen blogmeets gedaan, maar het lijkt me inderdaad spannend maar ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan gaan we dat eens moeten regelen eh, zo nog een blogmeet ;) Dan zie ik je nog eens!

   Verwijderen
 7. Kvond het super u nog eens te zien! Hoop u zeker nog eens tegen te kolen in het zalige blogland.
  Veel plezier met je disney opdracht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond het ook super om je nog eens te zien! En zeker en vast tot op een volgende blogmeet!
   Plezier zal ik hebben hoor :) Enkel nog een stofje kiezen en ik kan aan de slag met mijn Tinkerbelljurk ^^

   Verwijderen
 8. Kvond het super u nog eens te zien! Hoop u zeker nog eens tegen te kolen in het zalige blogland.
  Veel plezier met je disney opdracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I hartje blogmeetings! Was jij er trouwens ook op boostyourpositivity?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de 1e wel, maar bij de 2e niet. Had er op dat moment de energie niet voor.

   Verwijderen
 10. Je slaat de nagel op de kop! Fijn om je te ontmoeten. En ik sluit me aan bij Kelly, ik wou je ook nog zeggen dat je een leuk kleedje droeg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook heel fijn je te ontmoeten ;)
   En thx voor het compliment.
   Dankzij jou en Kelly is het in de kleerkast beland en niet in mijn mislukte projecten doos ;p

   Verwijderen
 11. Het was echt zó leuk, gewoon leuke mensen en lekker eten, zonder meer. 'Speeddaten' is inderdaad een goed idee voor de volgende keer, want ik vind het nog altijd jammer dat ik om 14 uur al moest vertrekken en ik niet met iedereen heb kunnen babbelen.
  Het was leuk om je ook even kort te ontmoeten, in het echt ben je helemaal zoals je overkomt op je blog en dat is zeker als compliment bedoeld :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten