Oeist? #3 met Liese van Shout your heart out!

Vorige week had ik eventjes een off-week en sloeg ik ook de gastrubriek over. Maar deze week ben ik er helemaal terug en is het aan Liese van de blog Shout your heart out! om te vertellen hoe het met haar is :)Mijn echte naam is Lieselotte, ik kort hem graag af naar Liese, dit is ook mijn screenname overal dus liever Liese. Mijn ouders twijfelden tussen Lieselotte en Isolde, ik ben lang heel blij geweest dat het Lieselotte werd maar Isolde vind ik eigenlijk wel een coole naam en hoor je toch net iets minder. Als opvoedster werk ik flexibele uren bij jongeren met een verstandelijke beperking. Ik blog recreatief en helemaal zonder blogplan op Shout your heart out!. In mijn vrije tijd lees ik ook heel graag & ik probeer wekelijks te lopen, momenteel probeer ik mijn loopschema’s op te bouwen tot 10km. In 2010 ben ik getrouwd en ondertussen hebben we al twee kinderen (Ilja van 4,5 jaar en Linus die 10 maanden is). Ik hou van een grote portie spaghetti met veel kaas, droge humor en aandacht hebben voor de kleine dingen in het leven.Momenteel lees ik... 
Allemaal willen we de hemel” van Els Beerten. Ik ben nog maar pas begonnen dus ik kan er nog niet veel over kwijt, maar ik blijf verder doen & dat is alvast een goed teken! Het leven is te kort om slechte boeken te lezen!


Momenteel kijk ik … Little Britain op dvd, De Mol en Temptation Island op TV (ik heb nood aan brainless TV).

Momenteel luister ik naar ... Lungs van Florence & The Machine.

Momenteel werk ik aan ... het opstarten en leren werken met een digitale agenda :-) Ik ben eigenlijk - oh ironisch - een digileek.

Momenteel voel ik me ... goed eigenlijk, geen klachten!

Momenteel denk ik ... zo weinig mogelijk aan het werk! Ik ben twee dagen in verlof.

Momenteel ben ik gek op ... 
mijn kleinste zoon die er een een heel nieuw lachje op nahoudt: iets tussen gniffelen, snuiven en zijn 4 tanden tonen. 
Mijn oudste zoon die er hele theorieën op nahoudt in zijn fantasiespel rond ridders en slechteriken.
 
Momenteel heb ik een hekel aan ... overdreven gestyled, fancy gedoe op Instagram.

Momenteel is dit mijn favoriete blog ... Voskosmos.
De vos verdient een vermelding, want ze schrijft zoals ik het graag lees: entertainend en met droge humor. Hier en daar een persoonlijke touch en veel dagdagelijkse kleine zaakjes. Topblog!

Dankjewel Liese om met ons te delen hoe het met je is :) En lieve lezers, hoe is het met jullie? Dit is mijn vraag voor jullie deze week:... de aflevering van The Blacklist van afgelopen week. Maar er zijn heel wat series/programma's die ik momenteel volg eigenlijk.


Liefs,
Miss Pixie

You can follow me on Facebook / Instagram /Bloglovin.
Snapchat --> MissPixie1990

Reacties

 1. Fijn om nieuwe bloggers te leren kennen via deze weg!

  Mijn favo programma tegenwoordig is Pink Ambition (Ja sorry, #zwakvoorroze) en Temptation Island (nog #zwakker) Hahahahaha!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Temptation kan ik nog begrijpen: ik kijk ook naar heel wat hersenloze tv ;)
   Maar van Pink Ambition krijg ik echt wel de kriebels :p

   Verwijderen
 2. Orange is the new black. Omdat ik nog maar sinds kort netflix heb en nog een serieuze inhaalbeweging qua must see-series te doen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook nog niet gezien. Het lief en ik hebben het in het midden van de 1e aflevering afgezet.. Maar misschien moeten we het nog eens een kans geven.
   Als je nog Netflix kijk-tips zoekt, laat maar weten ;)

   Verwijderen
 3. bedankt om mij te "bloginterviewen" :-) Leuke samenwerking!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan :)
   Als jij eens iemand zoekt voor een gastblog ofzo ;)

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen over een blogster die ik zelf al een tijdje heel graag volg!

  En momenteel kijk ik... enkel naar een film af en toe (gisterenavond: Alice in Wonderland). Oh, en veel te veel naar mijn computerscherm, dat dan weer wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zat daarstraks nog naast Voskosmos op de blogbrunch. :-)

  Momenteel kijk ik voornamelijk naar How I Met Your Mother, hoewel we alle seizoenen al eens gezien hebben. Verslavende serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke rubriek! Momenteel kijken we hier naar House of Cards, De Mol en Eigen Kweek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Monty python's flying circus, omdat we zo keihard mee zijn met onzen tijd ;)
  Dit is echt een leuke rubriek, zo kom ik nog wat nieuws te weten over de mensen achter de blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niets. Geen tv, geen netflix,... Ik kijk soms nog docu's op internet en toen ik onlangs wat ziekjes was heb ik de DVD's van Quiz me Quick gehaald in de bib. Dat was 2 dagen bing watching maar daarvoor was het maanden geleden dat ik nog een serie heb gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk momenteel Reign, te zien op vijf maar ook op Netflix.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kijk zelf helemaal niks momenteel... maar om toch iets te zeggen... "Kleine Einsteins" is momenteel de favoriet van Giel en dus kijk ik met een half oog mee :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maar allé zeg, ik zit hier te blozen van 't kan niet meer. Dankuwel voor het compliment en de lieve woorden Liese! Je krijgt een poot-vuistje van Poes Springsteen hiervoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hej, leuke rubriek! En tof om een interview te lezen met een van de eerste blogsters die ik leerde kennen in blogland 😊
  Momenteel kijken wij naar De Mol (uiteraard) en Eigen Kweek - al die de tweede reeks precies toch nie van hetzelfde niveau als de eerste, vind ik...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten