#projectblogboek 9/120: Wat is jouw beste aankoop van het jaar geweest? Share!

Mijn beste aankoop van afgelopen jaar. Mhm, ik kan moeilijk kiezen dus deel ik er paar:
 • In januari kochten wij een vaatwas. En hoewel vele mensen dat als luxe beschouwen, was het dat voor ons echt niet. Er is geen enkele taak in het huishouden waar het vriendje en ik een grotere hekel aan hebben dan afwassen. Het resultaat was vaak dat de afwas zich opstapelde en we dan in het weekend een hele tijd moesten besteden aan ons minst favoriete klusje. We werden er allebei kribbig van en dat is voor niets goed. Tijdens de solden in januari trokken we naar een elektrowinkel en kochten een vaatmachine. Sindsdien geen gemekker meer over de afwas en geen onnodige ruzies.
 • In september ging ik samen met haar naar de DIY fashion fair van La Maison Victor. Naast enkele mooie stofjes liet ik me ook verleiden door het blogboek. En ben ik al content geweest dat ik me dat boek toen gekocht heb! Ik leerde tonnen bij over alle aspecten van het bloggen en ik zal mijn aantal views en volgers toenemen! En daarnaast was er via #projectblogboek nog een ton aan inspiratie.
 • In de zomereditie van het magazine 'La Maison Victor' zat er een kortingsbon voor het boek 'Mijn tas' van Flynn en Elisanna. Ik hoorde al veel over het boek en twijfelde geen seconde om het te kopen. En ik ben nog steeds blij dat ik dat gedaan heb! Ik leerde heel wat nieuwe dingen bij, ik verloor mijn angst voor ingewikkelde patroonbladen en ik hield er een mooie set handtassen aan over! Ik kan dit boek echt aan elke naaister aanraden.
En lieve lezers, wat waren jullie beste aankopen van afgelopen jaar? Deden jullie ook een grote aankoop of was het iets klein dat je hart stal?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Mijn beste aankoop was mijn naaimachine in juni en ook ik heb het boek Mijn tas al vele keren gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik denkt dat "Mijn tas" bij veel naaisters als een van de beste aankopen van afgelopen jaar zal beschouwd worden :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten