Over #boostyourpositivity, #projectblogboek en de nineties

Afgelopen 3 weken verscheen er niet veel op de blog. Een combinatie van veel werk, vermoeidheid en migraine deden de goesting om te bloggen wat verdwijnen. Ik had nood aan een ferme sjot onder mijn kont om terug in gang te schieten. En die kreeg ik gisteren op de blogbrunch die het #boostyourpositivity project afsloot. Toen ik aankwam, werd ik door een van mijn blogheldinnen - Kelly - herkend als "het meisje met het mooie rokje". Een geweldig compliment dat mijn wangen deed rood kleuren. En niet alleen het compliment op zich verraste me, maar ook dat ik herkend werd!
Al snel vulde Bar Bidon zich met een hele hoop toffe madammen en werd er heel wat gebabbeld en lekker gegeten. Ik kreeg naaitips van Patat en Kroket, sloeg een babbeltje over de bookchallenge met Kathleen van Verbeelding en dronk koffie met Romina van Big City Life. (Die cafeïne zorgde voor een energie-opstoot waardoor we nogal fout gingen in de photoboot. Bewijs hiervan volgt nog) Er werd heel wat gebabbeld en ik leerde nog enkele leuke blogs en bloggers kennen. Jammer genoeg liep ik ook enkele mensen mis of zag ik hen pas op het einde (Ja ik bedoel jullie: tinyblogt en Miss Fabuleus). Maar dat halen we nog in eh dames?Ik kwam te weten dat toch een heel aantal andere bloggers mij lezen of volgen op Instagram en dat deed enorm deugd. Dat en te beseffen dat de blogcommunity ook in real life een leuke community is om bij te horen, deden er me weer goesting in krijgen. En dus besloot ik er vanaf vandaag terug in te vliegen. En dat doe ik met eentje van #projectblogboek: deel je 5 favoriete You Tube filmpjes. 

Maar ik ga deze opdracht in een superdeluxe uitvoering doen! Ik ga jullie namelijk een hele week trakteren op mijn favorietjes uit de nineties. Want het is deze week de top 500 van de nineties op Q-music en ik vind dat een uitgelezen moment om eens lekker nostalgisch te doen. We beginnen met mijn 5 favoriete series uit de nineties.


Boy meets world
#bestedisneyserieooitFull House
#ditblijftgewoongeweldigSamson
#kindvandenineties


Friends
#wellduh!


Fresh prince of Bel Air
#willsmithrocks


Ik zou deze lijst nog zo ontzettend veel langer kunnen maken: Pokémon, The Power Rangers, Family Matters, E.R., Spoed, Wittekerke, Kulderzipken, Het Liegebeest, Postbus X, The X-files, ... en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog! Oh my god: how I love the nineties! Wat is jullie favoriete nineties-serie?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. My god, die series!!!! Heb ik allemaal met veel plezier bekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn echt blijverkes ook vind ik! De meeste al meer dan 1 keer gezien ^^

   Verwijderen
 2. Tof om te lezen dat het een leuk ontmoeting was voor je en de anderen!De jaren 90 hier al om gekend maar dan vooral voor E.R. Ik volg ook op Q music!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. E.R. = dé beste ziekenhuisserie ooit. En zo veel knappe dokters ;)
   Morgen heb ik heel wat bureauwerk op de agenda staat en ik denk dat het een hele dag met Q op de achtergrond zal zijn.

   Verwijderen
 3. Heerlijk om even teruggezogen te worden... bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stay tuned zou ik zeggen. Ik blik een hele week terug naar de nineties ;)

   Verwijderen
 4. oeh, ik volgde ze ook allemaal, maar deze dat me altijd bijgebleven is, de boomhut! heeey fa!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh my god! Hoe kan ik dat vergeten? De boomhut! En nu ik er aan denk: beestenbos is boos! Nog zo een geweldige serie.

   Verwijderen
 5. Het is altijd leuk om te babbelen over boeken en ik gooi je hierbij ook officieel in mijn feedreader. Just so you know. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We will meet again!! Alvast een chance'ke dat ik je nog op de valreep tegenkwam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We sure will!
   Ben ook blij dat ik je toch nog even tegenkwam :)

   Verwijderen
 7. Al die series speelden op vt4 tussen 18u30 en 20u. Beste tijd van de avond om tv te kijken dus indertijd! Ik heb je niet gesproken op de blogbrunch, ken je blog nog maar sinds het project maar ik blijf volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mij betreft mag VT4 al die programma's opnieuw programmeren ;)
   Ik heb je ook over het hoofd gezien op de blogbrunch, maar het was daar dan ook echt wel héél druk eh? Kom je naar de Blogameetup van Verne en Jasper op 28 maart?

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten