Hoe zit dat nu met al die challenges?

Ik hou wel van een uitdaging. En als er dan op andere blogs of Facebook een nieuwe challenge verschijnt, laat ik me meestal verleiden om mee te doen. En anders leg ik mezelf wel een of andere uitdaging op. Een overzichtje en de stand van zaken.

DZV

Het moet ergens eind februari geweest dat ik op Facebook een uitnodiging kreeg voor Dagen zonder vlees van mijn Zus. Ik twijfelde geen seconde en klikte aan dat ik deelnam. Ik ben lang een flexitariër geweest en eet nog maar een tweetal jaar terug (bijna) dagelijks vlees. Ik dacht dat een vleesloze vastenperiode piece of cake zou zijn, maar ik had het er onverwacht toch vrij moeilijk mee.

Onder andere door de FFF (FastFoodFriday) op school. Hoewel ik wel kon weerstaan aan een hamburger van de Quick :) Ik bezondigde me echter wel enkele keren aan spaghettisaus of balletjes in tomatensaus. (Me like very much!) En de laatste dag van de DZV hadden we een familiefeest in de Table du boucher, do I need to say more? Maar uiteindelijk ben ik wel fier op het resultaat:
Je mag daar 388 baden van maken,
want ik nam tijdens de DZV 2 keer een uitgebreid bad :p

#projectblogboek

Ik had dit eventjes uit het oog verloren doordat ik de laatste tijd meer bloginspiratie dan tijd heb. Maar toen ik het boek zelf er bij nam en de ideeën overliep, bleek dat ik er toch alweer enkele kon schrappen! Ik zit ondertussen al aan 26/120. Niet slecht toch? #goebezig

Of #projectblogboek tegen het einde van dit jaar zal gedaan zijn daar vrees ik voor, maar we blijven doorgaan tot ze alle 120 uitgewerkt zijn. Misschien dat ik in augustus (= verjaardagsmaand van de blog!) er wel eens iets speciaal mee doe ;)En bij deze zou ik het liefst vanal in een hoekje kruipen van schaamte. Ik die zo graag lees, slaag er maar niet om zelfs maar 1 boek uit te lezen. Wie me volgt op Goodreads zal zien dat ik op dit moment in 3 boeken bezig ben.. #nigoebezig

Dit is wat er de laatste maanden gelezen werd:

 • Een non-fictie boek: Ik las "Een geïntegreerde visie op zorg", "Make it! Blog it! Share it!", "Zonder suiker" en ben nu momenteel bezig in "How blogs work" van Stephanie Duval. Vier keer check dus. Toch eens uitzoeken of ik een van deze boeken niet naar een ander puntje kan loodsen ;)
 • Een mystery of thriller boek: Hiervoor las ik "De moord op Miss België" van Marc de Bel.
 • Een romance of chicklit: Dit was nu eens een echte tegenvaller! Ik las "Captivated by you" van Sylvia Day. Het was het 4e boek in de Crossfire-reeks die ze wat mij betreft beter bij een trilogie had gehouden.
 • Een boek met prentjes: Bij de eerste Flow Magazine van 2015 zat een mini-prentenboek van Blexbolex en daar heb ik al uitvoerig naar gekeken. Keileuke prentjes!
En dat is het dus.. 4/30. Ik zal een zware inhaalbeweging moeten maken, denk ik!

Dit was het voorlopig even met de challenges. Voor het moment ben ik bezig met een suikerdetox. Een verslagje daarover kan je zaterdag lezen. 

En hoe zit het met jullie? Zijn er ook challenges waar jullie aan mee doen of uitdagingen die jullie voor jezelf gesteld hebben? Ik ben nieuwsgierig ;)

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Dat 4e crossfire boek was echt niet dat... ik als onlangs dat ze bezig is aan nummer 5...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat ik die ga lezen, want nummer 4 was echt slecht. Vond het superjammer, want ik von de 1e drie wel heel goed, beter dan de 50shades-boeken zelfs.

   Verwijderen
 2. Ik doe ook mijn best meer vegetarisch te eten, maar de laatste dagen ben ik erg aan het spijbelen (mooi weer = bbq, need I say more?). Mss moet ik me ook maar aanmelden bij dagen zonder vlees, zo'n visualisatie werkt wel motiverend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt nochtans lekkere veggie alternatieven voor op de bbq, ze hebben van Garden Gourmet en Veggitude heel lekkere BBQ-pakketjes ;)
   De Dagen zonder vlees zitten er ondertussen op, dus voor je in te schrijven zal je moeten wachten tot volgende editie ;)

   Verwijderen
 3. Je mag terecht fier zijn op het resultaat van Dagen Zonder Vlees. En komaan hé, herpakken met die Book Challenge. Je kan het! Gaan met die banaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Kathleen :)
   En ik ga mijn best doen om die book challenge toch tot een acceptabel einde te brengen ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten