Miss Pixie Ruilt, editie april

In de vakantie werden er rokjes gemaakt, veél rokjes. Eentje daarvan maakte ik uit een van de eerste stofjes die ik ooit kocht. Het was een couponnetje van 3 meter dat ik spotgoedkoop kocht in de stoffenwinkels in Parijs, aan de voet van het prachtige Montmartre (ik zou daar eigenlijk eens uitgebreid moeten over bloggen, want dat is daar echt de moeite).

Een IG-foto opgediept van voor de blog bestond.
Het gaat over het stofje rechts.
Er zijn verschillende van mijn vriendinnen en kennissen die in dat stofje een heleboel ritstasjes hebben en ikzelf maakte bijna 2 jaar na datum ook iets voor mezelf.En na al die naaisels bleef er nog stof over. Ik besloot daarmee iets te maken voor de ruil van deze maand. Iets leuks, klein en nuttig. Het werd een schrift.


Interesse om mee te doen aan Miss Pixie Ruilt en zo dit schriftje te bemachtigen? Reageer dan onder dit bericht dat je graag wilt meedoen en met wat je wilt ruilen. Zelfgemaakt mag, maar is geen must. Zolang je maar origineel uit de hoek komt :) Zondag 26/04:2015 maak ik om 15u op mijn Facebookpagina bekend met wie ik zal ruilen.

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Ho ho ho dit is op mijn lijf geschreven: ruilen, altijd een top idee, een zalig stofke en een nu was ik nog op zoek naar 't perfecte notitieboekje voor ons blogweekend binnenkort = 3 x scoren dus!
  Mocht ik winnen, dan zou ik je in ruil enkele 'open when ...' briefjes geven! Das spannend hé? :D

  Liefs
  Unique Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keizalig idee Marieke!
   Tot nu toe maak je veel kans op het schriftje ;)

   Verwijderen
 2. Ik heb vorige maand ook een gokje gewaagd,doe ik nu ook weer graag.Een leuke canvas is in de aanbieding ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, ik heb precies al eens oorbellen gezien in dat stofje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten