Praktische mededelingen

Ik ben voortdurend aan het proberen om mijn blog beter en toegankelijker te maken voor jullie, mijn lieve lezers. Ik kreeg al enkele opmerkingen dat het moeilijk was om oudere blogposts terug te vinden op mijn blog. Ik vond dat zelf ook en dus ging ik aan de slag om (bijna) al mijn posts mooi in categorieën onder te brengen. Die categorieën vind je bovenaan onder de header terug. Ik loods jullie er even door: • Dit is het eerste tabblad. Hier stel ik mezelf voor en vind je links naar alle posts die onder het label "persoonlijk" vallen.


 • Dat ik graag kook dat wisten jullie al. Nu kunnen jullie alle recepten die ik al publiceerde onder dit tabblad terugvinden. Ik maakte nog eens een onderscheid tussen "healthy food" en "not so healthy food". (zo kan ik in het oog houden dat het wat in balans blijft :p)


 • Alles wat ik schreef (en zal schrijven) over naaien, kan je hier vinden: tutorials, gratis patroontjes, tips, dingen die ik maakte, ...


 • Want ik moet en ik zal ze alle 120 uitwerken. Ik zit moment aan 26. Niet slecht vind ik zelf. We blijven gaan! #gemotiveerd


 • Dit vind ik enorm leuk om te doen, dus ik blijf er vrolijk mee doorgaan :) Wat vinden jullie van deze categorie? Nuttig of niet? Kan ik het anders aanpakken? Of zijn er buiten boeken en workshops nog dingen die jullie graag gereviewed willen zien?


 • De titel zegt het zelf: hier vind je anders leuks. Ik verzamelde hier o.a. alle posts van #boostyourpositivity, koffieklets, simplify your life, ... Andere leuke dingen worden deze week nog toegevoegd. 
Tot slot had ik nog wat losse posts die onder geen enkele categorie pasten. Dus als je die wil (her)lezen zal je via het archief moeten zoeken. Alle nieuwe posts daarintegen ga ik wel proberen onder te brengen in een van de bovenstaande rubrieken.

Zo, want vinden jullie ervan? Is het duidelijker zo of is er nog ruimte voor verbetering? Ik hoor het graag, dus laat zeker een reactie achter!

Voor de nieuwsgierigen onder jullie die me ook op Facebook volgen: ik was zo zenuwachtig deze ochtend omdat ik deze dame mocht interviewen. Ik zakte daarvoor af naar de geweldige Bar Marie in Mechelen waar ik met een grote latte erbij een uurtje van Kelly haar tijd in beslag nam om te praten over bloggen en boeken. Maar meer zeg ik nog niet! Het interview maakt deel uit van een nieuw blogitem dat deze zomer zal verschijnen in plaats van de tweewekelijkse koffieklets.


Ik wens jullie nog een zonnige vrijdagavond toe!

Liefs,
Miss Pixie

p.s.: Ik heb problemen met Bloglovin', problemen als in "mijn account is verwijderd". Kunnen jullie mijn blog nog vinden op Bloglovin'? Ik niet.. Ik hou jullie op de hoogte.

Reacties

 1. Altijd handig zo'n update.
  Ik kon je indd niet vinden op BL.. Wilde het artikeltje van mij een hartje geven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt vervelend. Heb al verschillende keren naar de helpdesk gemaild, maar zonder succes :(

   Verwijderen
 2. Goed gewerkt!Ik ben nieuwsgierig naar het interview met Kelly...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :)

   Je zal nog tot de zomer geduld moeten hebben voor het interview te lezen ;)

   Verwijderen
 3. Hier nog iemand die hem niet terug vind bij bloglovin...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo handig, die categorieën! En je blog is idd verdwenen van bloglovin'. Zo raar....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog steeds geen reactie van Bloglovin :(

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten