De 1000-vragen challenge #7

De voorlaatste keer dat ik een vraag uit het 1000-vragen boekje van Flow beantwoord. En het is alweer geen gemakkelijke vraag. Florentine, als je mij laat weten hoe je me volgt en je me jouw adres stuurt kan je rekenen op een kleine verrassing.


"Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?"

Ooh jee, wat moet ik daar nu weeral gaan op antwoorden? Mhm, ik denk het niet. Of het is te zeggen: ik weet het wel, maar ik luister niet altijd naar mezelf. Vaak voel ik wel aan wanneer anderen graag hebben dat je vertrekt en dan respecteer ik dat. Het is vooral wanneer ik zelf voel dat ik beter zou vertrekken dat ik niet steeds luister.

Want ik ben bang dat ik iets zou missen. Dus ook al ben ik doodmoe of heb ik geen zin meer, meestal blijf ik tot het einde. (Zeker wanneer ik met collega's uitga. Vroeg naar huis gaan is iets dat die niet kennen :p) Ofwel wil ik de mensen bij wie ik ben uitgenodigd of met wie ik op stap ben niet teleurstellen en blijf ik langer dan ik zelf wil of gepland had.

Wanneer het gaat over grote dingen zoals "vertrekken" van een job, vertrekken uit een relatie, vertrekken uit een vriendschapsrelatie, vertrekken uit een woonplaats, ... dan weet ik helemaal niet wanneer het daarvoor tijd is. Onzekerheid en angst slaat toe wanneer het tijd is om een nieuwe weg in te slaan en ik blijf dan ook vaak heel lang twijfelen. Ik hou heel erg van regelmaat en standvastigheid en het idee van het onbekende zorgt echt voor paniekaanvallen bij mij. Dat is iets dat ik de laatste weken nog maar eens ervaar. Het moeilijkste is de keuze maken. Maar eens ze gemaakt is, kan ik er wel in berusten en ga ik niet meer op mijn keuze terugkomen.

En, weten jullie wanneer het tijd is om te vertrekken?

Wil jij mij en de andere dames ook beter leren kennen? Laat dan hieronder een cijfer na tussen 1 en 1000 en wie weet kiest het lot er wel jouw gekozen vraag uit! Reageren kan tot vrijdagavond 17u en daarna wordt de gekozen vraag bekend gemaakt op de Facebookpagina en Instagram van Eefje.

Wiens vraag wordt gekozen, mag rekenen op een kleine attentie van elke blogger die hij/zij volgt. Dus volg je enkel mij krijg je enkel iets van mij, volg je ons alledrie krijg je 3 cadeautjes! 

Volg Miss Pixie op Facebook en/of Instagram en/of Bloglovin.
Volg Wollebol  op Facebook en/of Instagram en/of Bloglovin.
Volg Lunatiek: Op Facebook en/of Bloglovin

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Zelf weet ik goed wanneer ik moet vertrekken als ik eens uit ga,op een feestje ben,wat niet zo heel vaak meer voorkomt,zeker als ik de dag nadien moet werken(als kokkin moet je natuurlijk ook af en toe in 't weekend werken ;-).Als ik ergens op bezoek ben is het soms moeilijker om te vertrekken,want je ziet elkaar minder vaak dan je zou willen,iedereen heeft het zo druk,hé!Nu vinden mijn kinderen vaak dat ik te vroeg door wil gaan ;-)Beslissen om te vertrekken uit een relatie vind ik dan weer veel moeilijker,daar deed ik enkele jaren over maar eenmaal beslist kom ik er niet meer op terug.Uit een vriendschap vertrekken idem als de vorige.Ik ben benieuwd naar de vraag achter nummer 22.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als je afspreekt met mensen die je niet vaak genoeg ziet, is het inderdaad niet makkelijk om te vertrekken.
   Het nummertje staat genoteerd :)

   Verwijderen
 2. Meestal weet ik wanneer ik moet vertrekken. Maar er zijn uitzonderingen natuurlijk. Voor mij graag vraag 827.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ''Vertrekken'' is een dubbel woord hé.. Wanneer ik me niet amuseer, hoe sneller ik weg ben hoe liever. Als ik me verveel wil ik het liefst zo snel mogelijk vertrekken en een tripje doen. Maar als het leuk is, waarom dan vertrekken? :D

  Ik waag mijn kans nog eens met nummer 659

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten