De 1000-vragen challenge #8

Ik kondigde het eerder deze week al aan: het einde van de vakantie is in zicht en dat betekent dus ook het einde van de zomerrubrieken. Deze week beantwoord ik voor een laatste keer een vraag uit het 1000-vragenboekje van Flow. En voor die laatste keer kregen we eens een makkelijke vraag en dat van Saskia (als je me jouw gegevens geeft, dan stuur ik je deze week nog een kleinigheidje op)."Koop je vaak bloemen?"

Nee, dat doe ik eigenlijk amper. Eigenlijk vind ik dat wel jammer dat ik dat zo weinig doe, want dat zorgt wel direct voor vrolijkheid in huis. Misschien komt het doordat planten/bloemen en ik geen goede vriendjes zijn. Je moet dat water geven enzo weet je? Als ik dan eens bloemen koop dan laat ik die ook veel te lang in de vaas staan (tot ze echt morsdood zijn). 

De laatste keer dat ik bloemen kocht weet ik zelfs al niet meer. Ik weet wel wanneer ik er nog eens kreeg. Toen het lief en ik dit jaar 4 jaar samen waren, stond er een mooi boeket op mij te wachten toen ik thuiskwam. Dat vond ik best wel leuk :)
Kopen jullie vaak bloemen? Wat is jullie favoriete soort?

Liefs,
Miss Pixie 

Reacties

 1. Ik koop ook zelden bloemen.Met mijn verjaardag en nieuwjaar krijg ik er elke keer van mijn mama ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg er soms als mijn oudste mee met de papa naar de winkel gaat. Die brengt dan wel eens bloemen voor de mama mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nope, zelfde probleem hier: ik heb wel een aantal planten in huis, maar meestal sterven die een stille dood :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan als ze dood zijn, blijven ze gemiddeld nog een tweetal weken staan? :p

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop eigenlijk ook niet vaak bloemen. Maar mijn favorieten zijn gerbera's! Al vind ik het bij snijbloemen zo jammer dat die zo snel dood zijn. Op het werk krijgen wij ieder jaar een boeket met onze verjaardag en dit jaar vroeg ik een orchidee. Daar heb je tenminste langer geniet van. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een orchidee vind ik ook wel mooi. Al vrees ik er voor dat ik die ook vrij snel om zeep zou helpen :p Echt geen groene vingers :p

   Verwijderen
 6. Soms neem ik eens een pakketje mee aan de kassa van de Aldi. Tip: nooit op dinsdag bloemen van de Aldi kopen - Woensdag leveren ze verse :-D (alléé, toch in onze Aldi)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Handige tip :)
   Ik denk dat dat overal is. Op woensdag komen ze die spulletjes uit de reclame leveren en waarschijnlijk dan ook verse bloemen :p (klinkt logisch vind ik zelf)

   Verwijderen
 7. Ik koop vaak valse bloemen.. ik heb absoluut geen groene vingers en ik laat ze ook altijd veel te lang staan. Ik vind zo zonde om dure bloemen weg te gooien ook al zijn ze reeds veranderd in bruine prut..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, valse bloemen! Dat zou hier ook een goeie oplossing zijn ;)

   Verwijderen
 8. Ik kocht deze week een mini orchidee in de ikea. Eerste bloem sinds jaren. Mijnvorige orchidee kreeg ik en ging 3 jaar mee. Hij stierf door het stof van de verbouwing

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik krijg én koop zelden bloemen. als het er dan eens is, vind ik het wel leuk. maar ze gaan zo snel dood bij mij... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten