Liebster award

Afgelopen week werd ik door Unique Marieke genomineerd voor de Liebster Award. "De watte?", hoor ik jullie nu denken. Wel, de Liebster award is een virtuele award die je als blogger toekent aan een blog die het in jouw ogen verdiend. Het is dus een manier om aan een andere blogger te laten weten "Hé, goe bezig!" en om zo ook de persoon achter die blog beter te leren kennen.

Wanneer je genomineerd wordt, beantwoord je enkele vragen en daarna kan je zelf enkele andere bloggers nomineren en hen vragen stellen (dat noemen we als bloggers dan "een stokje"). De Liebster Award is voornamelijk bedoeld voor beginnende en kleine blogs om hen zo meer zichtbaarheid te geven. Ik ben alvast keiblij met mijn nominatie (dankjewel Marieke!!) en kijk er naar uit om bij de ander genomineerden hun antwoorden te lezen :)Vraag 1: Wat is het ergste waar je ooit over gelogen hebt?

Ooh my god! Moet ik hier echt op antwoorden? Kan ik dit niet gewoon skippen? Nee zeker? Oké, hier gaan we dan: in het eerste middelbaar heb ik eens staalhard gelogen over mijn rapport. Als in de punten misschien een beetje aangepast. Mama had het helemaal niet door en tekende mijn rapport. Mijn klastitularis had het in eerste instantie ook niet door. Pas toen hij bij mijn volgende rapport mijn punten moest noteren, zag hij dat ik van een 3 een 8 had gemaakt. 

Toen hij me met de speeltijd apart riep, wist ik natuurlijk hoe laat het was. Ik verwachtte een flinke uitbrander, maar kreeg een rustig en raadgevend gesprek in de plaats. Ik moest het wel zelf opbiechten aan mijn mama en om dit te bewijzen moest ik haar laten bellen naar de klastitularis. Gelukkig is deze affaire niet in mijn schooldossier terecht gekomen en heb ik geen sanctie gekregen op school. 

Vraag 2: Wat is je favoriete You Tube - filmpje?

Goh, eerlijk gezegd kijk ik niet zo vaak naar You Tube - filmpjes. Zeker niet op mijn eentje. Samen met zus kan ik me soms wel amuseren met bekijken van filmpjes van gekke huisdieren.

Vraag 3: Is er een vreemde eetcombinatie waar je gek op bent?

Wel, in een ver verleden was er eens een Weight Watchers periode. Daarvoor at ik telkens een royale portie saus op mijn aardappelen, maar wegens te veel punten stopte ik daar mee. Maar gewoon aardappelen vond ik nogal flauw, dus begon ik er mosterd bij te eten. En dat is zo wat blijven hangen. Ik eet bij heel veel zaken graag mosterd. En dan het liefst hele straffe dijonmosterd. En dé vreemdste combinatie? Zoute chips dippen in die mosterd. Mmhmhmh ^^

Vraag 4: Wat is jouw guilty pleasure?

Euhm, eentje maar? Afgelopen zomer was dat schaamteloos daytime-tv kijken, met als favoriet "Sister wives" op TLC. Of telkens ik boodschappen deed me een koude koffie meebrengen :)
Vraag 5: Hoe beleg je het liefst jouw boterham?

Wel, ik ben geen boterham-eter. Nooit geweest en sinds mijn suikerdetox al helemaal niet meer. Als we dan wel eens brood in huis halen dan eet ik dat het liefst met een dikke laag Nutella (gene andere choco, maar echte Nutella). Bij meme thuis staat er ook steevast een pot speculaaspasta in de kast. En als er dan die dag net vers wit brood gehaald is, smeer ik me daar wel eens een boke met een royale laag speculaaspasta. Yumyumyum. Ik eet mijn bokes dus het liefst met zoet beleg.

Vraag 6: Wat was je duurste aankoop het laatste jaar?

Dat zal mijn nieuwe naaimachine geweest zijn. Ergens begin dit jaar besloot mijn Singer er mee op te houden. Ik besloot te investeren in een degelijke naaimachine met een krachtige motor. En voor kwaliteit betaal je veel centjes.

Vraag 7: In welk gangpad zou je racen als je één minuut gratis mocht winkelen in een supermarkt?

Mhmh.. eventjes nadenken. Het eerste dat in mij opkwam was de gang met de chocolade, maar uiteindelijk zou ik gaan voor de gang met de beautyproducts. Ik zou een hele kar volladen met haarproducten, want met mijn lang haar ga ik nogal door heel wat bussen shampoo en conditioner. En zo zou ik er eens heleboel kunnen uittesten om zo uit te zoeken welke de beste is :)

Vraag 8: Wat ligt er op je nachtkastje?

Héél véél:

 • Een nachtlampje.
 • Een doos kleenex (want ik heb voortdurend verkoudheden).
 • Een fles water.
 • Mijn creatief dagboek.
 • Een leesboek.
 • Mijn tablet.
 • Doekje om het scherm van mijn tablet te kuisen.
 • Twee knuffels die ik van het lief kreeg.
 • Mijn bril
Vraag 9: Welk nutteloos talent bezit je?

Tedoeme, wat een moeilijke vraag seg :p Elk talent op zich is volgens mij speciaal en kenmerkend voor een persoon en kan dus nooit nutteloos zijn. Dus: hier geen nutteloze talenten :)

Vraag 10: Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Afgelopen maandag had ik een date met de ortho-meisjes. Het was weeral een hele tijd geleden dat we allemaal samen waren en dus werd er op los gekwetterd en gelachen en gegeten. Afspreken met de ortho-meisjes is altijd leuk, want ik ken geen andere mensen die zo like-minded zijn dan hen. En ook al zien we elkaar niet vaak het lijkt nog altijd alsof we elkaar nog elke dag zien.

En het feit dat we al 2 nieuwe data hebben vastgelegd waarvan eentje al heel snel maakt me ontzettend, enorm, fantastisch blij ^^
Vraag 11: Wat was je laatste tweedehands aankoop.

Dat was een spelletje. Een "vintage" trivial pursuit uit 1988. Ik betaalde het maar 1,75 euro en het spel is nog volledig in orde! Alleen zijn de vragen niet allemaal meer even up to date (als in: Wat verkoopt nu het beste: LP's of MC's? :p)

En nu is het aan mij om te nomineren! Deze blogsters verdienen volgens mij een schouderklopje en zijn dus genomineerd voor een Liebster Award:

 • Hip hip hoera voor jou! Je bent goed bezig!
 • Schrijf een blogpost waarin je linkt naar diegene die je nomineerde, een afbeelding plaatst van de Liebster Award, mijn vragen (zie verder) beantwoord, anderen nomineert en vragen opstelt.
 • Breng de genomineerden op de hoogte.
Mijn vragen voor jullie:
 1. Wie is jouw blogidool?
 2. Wat is voor jou het leukste aan bloggen?
 3. Hoe/Waar schrijf jij jouw blogposts?
 4. Vertel iets over je laatste aankoop.
 5. En over je laatste miskoop.
 6. Wat doe je om te ontspannen?
 7. Waar mogen ze jou voor wakker maken?
 8. Wat wou je als kind worden later? En wat ben je uiteindelijk geworden?
 9. Welke filmrol had jij wel op jou willen nemen?
 10. Wat bestel je op restaurant?
 11. Op welk talent van iemand anders ben je stiekem jaloers?
Ik kijk al uit naar jullie antwoorden!

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. oh leuk, dank je voor de nominatie! Ik maak er zeker werk van deze week.
  Leuk om jou opnieuw wat beter te leren kennen met de vragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk om je antwoorden te lezen!! :) We zijn weer wat meer te weten gekomen! :D
  Fijn dat je mee wou doen!

  Liefs
  Unique Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je me nomineerde :)
   Die tags zijn wel eens een leuke afwisseling van de gewone blogposts ;)

   Verwijderen
 3. Dank je wel voor de nominatie.Ik ga er eventjes over nadenken want ik heb pas in mei een rondje vragen beantwoord nadat ik door Ogenzalf genomineerd was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan :)
   Doe maar rustig aan en beantwoord de vragen als je er zin in hebt. Geen verplichting ;)

   Verwijderen
 4. Hallo Stephanie - leuk dat je me goed bezig vindt. Ik ken de LA al ( ben ne keer vier keer tegelijkertijd genomineerd). Ik ga m zeker opnieuw invullen, maar ik weet nog niet wanneer. Als dat gebeurt, laat ik je dat zeker weten. PS dat eerste puntje - ben je mijn verhaal aan t vertellen? Bij mij was t andersom - mijn ouders kwamen er achter en ik moest zelf de klastitularis inlichten. Ik ben dat jaar wel blijven zitten ... Ik vervalste mijn rapport dus voor niks en ik vernederde mezelf dus voor niks - tja, tieners he

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad tieners :p
   Ik heb toen geleerd dat het ok was om hulp en extra uitleg te vragen als ik iets niet begreep. Al deed ik dat wel niet voor de hele klas want die vonden me al dom.. En vandaar dus ook dat ik mijn punten aanpaste. Shame on us! :p

   Verwijderen
 5. rapporten vervalsen....tsss tsss tsss! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog es bedankt voor de nominatie :) Zoiets doet altijd wel deugd he!

  Was jij eigenlijk al geboren toen dat Trivial spel uitkwam? Ik heb een Millennium editie (gekocht toen ik op kot zat) en toen dat laatst bovengehaald werd beseften we dat we toch al vele jaren verder zitten... maar 88... jeetje :p

  En een vervalser he? Dat had ik toch niet meteen verwacht :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb op mijn blogje de vragen netjes beantwoord.Nieuwsgierig geworden,hier kan je ze gaan lezen:http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2015/09/nominatie.html

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten