Het bullet journal van ... Made by LiLo

Zondag! Dat wil zeggen dat het tijd voor een nieuwe post in de rubriek "Het bullet journal van ...". En dit keer is het aan de creatieve Lize om haar bullet journal te delen.


Ik ben Lize, een creatieve en jonge onderneemster. Ik werk 4/5de in hoofdberoep en heb ook nog een bijberoep waarvoor ik sjaals, sokken, mutsen... brei op bestelling en ook workshops wil gaan geven om mensen te leren breien. Ik blog op Made by LiLo.

 Ik leerde bullet journaling kennen door een workshop te volgen bij Miss Pixie. Ik had er op voorhand al over gelezen maar wist niet goed hoe ik er aan moest beginnen. Ik ben nu ongeveer 8 maanden "echt" bezig met bullet journaling. Daarvoor had ik wel al wat geprobeerd maar ik was er nooit tevreden over. Nu maak ik het eenvoudiger zodat ik het makkelijker kan volhouden en lukt het ook beter.  Mijn bullet journal is voor mij een overzichtelijk systeem, een samenvatting en tegelijk ook overzicht op mijn leven en de drukte in mijn leven. Ik hou het zo eenvoudig mogelijk. Elke maand maak ik een pagina met mijn habittracker, mijn stappen en de uren die ik slaap. Per week heb ik dan een redelijk uitgebreid weekmenu en een spread per week waar ik dan op schrijf wat ik die week te doen heb.

 Ik heb lang met een Atoma schrift gewerkt en vond dat best wel gemakkelijk. Nu gebruik ik voor het eerst een dotted Leuchtturm. Hoewel iedereen "verzot" is op 'dotted', heb ik er eerlijk gezegd niets mee. Ik gebruik Stabilo pennen en stiften en een gewone balpen om alles in te vullen.  

Mijn ultieme tip voor beginners is er gewoon aan beginnen en proberen! Een bullet journal groeit en moet helemaal niet perfect zijn. 

Je kan Lize volgen via


Tijdens 40 dagen bloggen verschijnt deze rubriek elke zondag met telkens een andere bujo- of planner-fan aan het woord. Wil jij graag een bijdrage leveren voor deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar misspixiesblog@gmail.com.


Wil jij ook graag een bullet journal starten, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Kom dan een van de Bullet Journal workshops volgen waarin ik het volledige systeem uitleg en daarna samen met jou aan de slag ga. De data zijn:
  • 15/03 van 19u tot 22u bij Fresh Lemons in Denderleeuw
  • 17/03 van 13u30 tot 16u30 bij Woest in Gent
Inschrijven of meer info via een mailtje naar madebymisspixie@gmail.com :)

#40dagenbloggen 23/40
Aantal ingezette skipdagen: 3/6  

  Reacties

  1. Leuk om mijn ‘verhaal’ hier te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, zo dikwijls 14.000 stappen! Da's echt zot! Er zijn dagen dat ik zelfs niet aan 5.000 stappen kom... Ziet er inderdaad wel heel overzichtelijk uit, het bullet journal van Lize :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten